請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2760|回復: 102

[樓上骨報告] 究竟福樂有幾多個揼骨好手? #福樂15樓 潼潼

名稱# 潼潼
地區# 佐敦
地址# 福樂大廈15樓
價錢# $600
服務時間# 玩左90分鐘
新四網址# http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13914

前言# 大家好呀, 今晚試左潼潼, 新鮮熱辣同大家匯報一下。

樣貌# 80分 (順眼長髮30+姐姐)
身材# 80分 (高高瘦瘦, 腳長長)
環境# 90分 (地方好鬼企理)
服務# 90分 (幾建談, 揼骨亦係專業)

Part I# 90分
入到房, 解甲後就入廁所沖身, 之後就抱住愉快心情跳上床, 期待呢位潼潼嘅功架。一開波佢就問下我邊個位攰啲, 問完就試下力先啦, 唔差喎! 夠力水有餘喎! 佢手指好似有用不完嘅力水, 全程手指一種力度, 簡直佩服, 敬業樂業。而且佢按啲位都幾準確下, 按完成個body都sharp醒曬。試到呢度, 我可以講潼潼都係一位一班技師。

Part II# 80分
之後潼潼就繼續同我推油, 佢唔孤寒咁落左幾多油去同我慢慢咁推, 推到我舒服到有少少想瞓嘅感覺, 真係幾享受架。之後佢隻手變得好柔情咁同我掃股, 連我條股罅都感覺到佢有用指甲去柔情地照顧, 我喺床度坦白講都忍唔住典來典去。之後, 佢再同我推前列腺, 落力係咁推, 推到我好麻下, 然後佢繼而同我HJ, Chok Chok Chok, 好快我就忍唔住打左個冷震, 摸住佢對白滑長腿被KO升空了。

後記# 似乎福樂15樓真係隱藏住好多高手揼骨, 各位師兄們有時間可以上15樓試試呢位潼潼。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 20威望 +202 金錢 +872 實力 +188 信賴 +188 貢獻 +187 收起 理由
ching2015 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
abcomg + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
summypo + 3 + 4 + 2 + 2 + 2
忘人 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ice_cream + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
igotoplay123 + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 我欣賞你
YC_riku + 2 + 4 + 2 + 2 + 1
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pls2163 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
brother9991 + 13 + 45 我欣賞你
Polaaa111 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
envil666 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
jojolee + 9 + 36 + 9 + 9 + 9 我欣賞你
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Ericoo + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 用心發帖
love33 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
pencil30 + 40 用心發帖

查看全部評分

回復

ching, 力度大,,,,穴位準嗎
回復 支持 反對

有冇真淫相睇
回復 支持 反對

福樂真係好多高手
回復 支持 反對

佢唔孤寒咁落左幾多油
回復 支持 反對

加分支持~搵日上去試下先
回復 支持 反對

佢唔孤寒,應該解甲
回復 支持 反對

Ching 已加分支持
回復 支持 反對

睇相似幾吸引
回復 支持 反對

搵日上去試下先
回復 支持 反對

比較少上去15樓揾食

揾日去研究下先
回復 支持 反對

收到,下次試試
回復 支持 反對

福樂e 期真係好多好野。。。 可惜我重係行唔開。。
回復 支持 反對

冇解甲嗎
回復

搵日去試下先
回復 支持 反對

要去試下
回復

good share
回復

潼潼!未試過,有機會真的要會一會佢,如果大波就更正
回復 支持 反對

搵日試試佢先