請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1799|回復: 5

[樓上骨報告] 福樂Kelly 前列腺聖手, 攪到自己射到一滴不漏

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: Kelly
地區: 佐敦
地址: 福樂15樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6638

早2日清大假, 屋企人又個個返曬工, 大解放嘅我當然去玩下啦, 攰攰地就搵個揼得嘅去攪攪個身體吧!

穩穩陣陣約左Kelly時間, 夠鐘就急急趕去赴會!
Kelly開門, 都係一身整齊又帶有性感嘅OL裝+黑絲! 正喎!
入到去, 爭取時間去脫衣沖涼, 而Kelly就幫我放好啲衫褲同整理下張骨床.
我沖完出來, 就好自然咁扒喺床上準備開始啦.

Part.1: 用專業來形容Kelly真係無錯架, 落位準, 力度夠, 拉筋, chok頸都有幫我做, 其實揼到好酸痛下, 不過無辦法啦, 鬼叫自己份工要體力勞動咩?!? 平時自己返工累積落黎嘅骨火, 梗係要定時定後搵囡囡攪攪, 總之呢part完左係全身鬆曬啦!

Part.2: 當我鬆曬啲骨頭, 就輪到推油時間, Kelly同我周圍都落足油, 然後係咁落力去推, 推到啲油慢慢滲入我皮膚入面, 真係好舒服架! 之後就再輪到我細佬要放鬆啦, Kelly係前列腺聖手, 我隻腳慢慢咁喺佢大脾上, 俾佢對觀音蓮花手係咁推推推, 真係無得彈, 呢part野都玩左好耐下, 然後至同我打個靚飛機, 唔快唔慢, 等我延長High嘅感覺, 最後再加上佢嘅聲音作導航, 好快我就忍唔住爆出來啦.

翻食指數: 8分 (想揼靚骨就必翻食)
價錢: $680
服務時間: 90分鐘
後記: 見佢房間餐牌上有個生物理療價錢唔貴, 想試下, 唔知有無師兄試過呢? 分享下?

評分

參與人數 4威望 +63 金錢 +174 實力 +51 信賴 +53 貢獻 +63 收起 理由
YC_riku + 2 + 4 + 2 + 2 + 2
Kakisairei + 11 + 30 + 9 + 11 + 11
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 40 + 40 + 30 + 30 + 40 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Kelly又有新招式
回復 支持 反對

發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
想知生物理療情況x2
By the way 黑絲套裝的確吸引
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
我都想知什麼是生物理療
回復 支持 反對