請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1421|回復: 9

[樓上骨報告] 個人usb之記錄及體驗

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

長安 柔柔
本來想去...長安...9F..找嘉琪,可惜開門見其樣子就說下次先喔...(個人真的接受不了她的樣子)....先去找 柔柔
樣貌 : 5/10 (近4X尾 可接受)
身材 : 5/10 (細粒(見佢細細粒先入的,個人喜好)不高, A+ CUP)
part 1: 5/10 (全程主要用指和爭按, 力度麻麻, 推油一般,算剛合格喔)
part 2: 5/10 (
rpp沒什麼感覺,轉身後快慢地HJ,有KISS LIN,約十分鐘還沒出,問佢有冇B餐,有要加一舊,才解甲,技巧一般,最後要很久先交貨出來,女女話唔意思,要那么久才弄出,是你太強還是自己技術不好呢,見佢這樣說,小弟就話自己壯態不夠(其實技術很差又死板,沒什麼FEEL,本來想主動問有冇PART3的,唔知點解又問唔出...),過程中上下任摸沒格手喔....
返啅指數 : 3/10
性價比 :  3/10 (家用90分鐘
B餐 $550 )

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +100 實力 +30 信賴 +30 貢獻 +30 收起 理由
Asdf1234 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
唔該加拜託, 呢度叫搵囡手冊區, 唔係報告區!

你下次再犯, 就會喺不另通知下被刪報告, 謝謝合作!

評分

參與人數 1威望 +50 收起 理由
Storm + 50 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
OK..明白...抱歉喔
回復 支持 反對

提早放大假....舊公司又提早比小弟走...因唔想補水.做了十多年...存了有二個月的大假.....新公司又要8月先開工....真好好享受呢二個月喔....除了睇世界杯外...就是去USB....以前去得多...但都沒有分享喔...現在有了時間...睇吓如何享受呢二個月...

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +2 實力 +2 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
luckyfan + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

長安 菁菁
下雨天..去找泰妹...SSP...LILY...去到先知是替工(樣子沒咩感覺)...本人放假.....為有去長安...9F....見菁菁冇反牌...見佢皮膚很白...入閘喔
樣貌 : 6/10 (近40+ 樣子可接受)
身材 : 6/10 (有少少腩, 皮膚很白, B CUP)
part 1: 5.5/10 (全程主要用指和爭按, 力度麻麻, 推油一般,但好過隔離的柔柔少許)
part 2: 5/10 (rpp一般,有KISS LIN,主動問要唔要B餐,當然要加一舊,小弟話好,估唔到是上下全解甲,B餐很一般,只做前面(二分鐘左右做完),背部沒有做(如果是樣寧可不做B餐喔.)過程中上下任摸沒格手喔....摸著佢妹妹不知多久...就比佢KO咗....
返啅指數 : 3.5/10
性價比 :  5/10 (家用90分鐘 B餐 $550 上下全解甲)
回復 支持 反對

danone 發表於 2018-6-12 20:04
長安 菁菁
下雨天..去找泰妹...SSP...LILY...去到先知是替工(樣子沒咩感覺)...本人放假.....為有去長安...9 ...

明天...目標.同樓的....雯雯...或...泳兒
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
danone 發表於 2018-6-12 20:13
明天...目標.同樓的....雯雯...或...泳兒

褔榮街  LILY
今日得知泰骨 LILY  返咗來....就先放棄長安喔..找日先去喔..
樣貌 : 6/10 (近3X尾或4X頭... 有女人味的)
身材 : 8/10 (有少少腩, 皮膚啡黑色, 至少有D CUP)
part 1: 7.5/10 (全程主要用指和爭按, 力度大, 推油用有薄荷味的,推完後很清涼喔....有踏背,但沒吊架扎力...扣咗不少分....骨技有二班尾)
part 3: 7/10 (因囡囡沒有Part2的...所以冇rpp,有KISS LIN,有夾細佬(好好好爽及HI的,佢又用LIN頭來磨龜頭),跟著上套,佢先坐上來....睇著胸前一對(100%天然)....哈哈...流口水喔....可惜吃不了(因為佢解甲時..全身都涂上有薄荷味膏喔...扣了不少分喔)...最後男上喔...派彩....過程中上可任摸喔....而摸佢妹妹時會有不太願意的表情...但沒格手......
返啅指數 : 8/10
性價比 :  9.5/10 (家用90分鐘 C餐 $400 又有骨DUP)
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
長安 雯雯

樣貌 : 7.5/10 (近30+ 唔差喔)
身材 : 7/10 (算走肥喔...B+ CUP)
part 1: 7/10 (全程主要用指按, 力度大力, 推油一般,按頭很舒服...到睡著...骨技有二班尾)
part 2: 5/10 (rpp一般,有KISS LIN, 69式HJ(但沒解甲,可摸上...但下就不能喔...談話中...可以C餐....但很貴喔...囡囡話都要睇人喔...不是人人都可以C餐的...還問我要唔要C餐....因為真的貴喔(SSP來說可以吃二餐了...)最後只吃A餐)...成功派彩....
返啅指數 : 6.5/10
性價比 :  7/10 (家用90分鐘 A餐 $450 目前來說是那層是較為年輕及好樣子的)
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
多謝師兄詳盡報告
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
Agree 雯雯係同層最好,報告都非常之中肯
回復 支持 反對