請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1079|回復: 7

[樓上骨報告] 堅波玲玲

名稱:玲玲
地區:佐敦
地址:FL 9樓
價錢:600
服務時間:60mins
新四網址:
翻食指數:7/10
其實玲玲樣子一般,三十幾中女,人妻feel,但佢最有睇頭就係佢既人間胸器,上圍好有睇頭,又大又白又堅廷,搵佢主要就係見佢夠晒好雙乳,加上幾有女人味又夠白淨,高度適中,有1米6左右,一真keep住有笑容,吹左幾句我就開始去沖涼,有侍浴服務,好細心,有要求無炸形。
先開始按摩,幾好力水,以前係大場做過,有返咁上下功力,按得好舒服,全程無偷懶,有正骨水準。
按完摩入正題,同玲玲做正經事,蛇舌錫我全身,唔知點解感覺到佢條俐特別長,佢既強項就係對波,我不停玩弄佢個真波,又真係幾聚手。之後慢慢再同我吹,吹到硬一硬就上套,先女上摸住佢有肉既patpat忍吾到,轉玩狗仔式攬住玲玲狂插,聞到玲玲身上嘅香味加上按住佢個天然大波好快已經谷到忍唔住。
最後冲身後走人。足曬鐘,手骨既都唔錯。值得一試,下次一定要試BM。
整體上玲玲手骨真係有料,始終大場做過,加上有全套,有得按有得玩,唔介意相頭比較一般都係唔錯選擇。

評分

參與人數 4威望 +55 金錢 +150 實力 +55 信賴 +55 貢獻 +55 收起 理由
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
B哥 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我都試過佢...幾正

查看全部評分

回復

lingling is good at dup, at her BM quite good , her tits is big and smooth
回復 支持 反對

試過一次,怕怕了
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

西西西 發表於 2018-6-12 01:13
我都想去呢?師兄請指教又是假波??

我有出過報告,你試吓揾揾
回復 支持 反對

有時真係人夾人,最緊要各位師兄搵到自己心目中那杯茶
回復 支持 反對

真波係有服務既中女.
回復 支持 反對