請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2587|回復: 102

[樓上骨報告] [鬍鬚仔遊記] 有熱石試玩嘅福樂大奶技師-琪琪

名稱: 琪琪穴位推拿
地區: 佐敦
地址: 福樂3樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13086
翻食指數: 8分

上星期五無聊無野做, 無野做就自然身痕, 記得有師兄話琪琪由北角搬返來佐敦福樂, 見日頭下午應該少人約, 就whatsapp佢約即時, 又俾我奇蹟約到佢一小時後喎, 喺屋企換得衫來同埋坐車出去都差唔多一小時啦.

施施然慢慢著衫, 慢慢坐地鐵過去, 剛剛好一小時就到達揼骨性地福樂大廈.

我又再施施然喺福樂樓下等電梯上3樓, 去到目標房間, 門自動大開, 原來琪琪出來倒垃圾, 真巧合. 入左房, 問我要唔要飲野? 我都未答佢就倒緊杯水俾我, 琪琪今日好好笑容, 成個開心果咁, 一邊同佢吹水, 就一邊一齊除衫, 好快我地兩個就光脫脫咁入去沖身了, 可能唔係第一次搵佢, 無左第一次嘅拘謹, 玩得放左, 連個浴室BM都玩耐左, 真係未上床就先興奮, 波推到我High High地, 細佬硬住出去上床.

瞓左上床, 琪琪就開始開工修理下我副老骨頭, 開個背, 試下力, 再踩下背, 全部都少不了, 而且仍然有一貫水準, 佢一邊揼, 我仲間唔時去摸下佢隻腳同屁股, 舒服同過癮到不得了. 就喺我享受嘅同時, 俾我眼尾見到房間嘅另一邊有埋熱石, 就多口問佢, 以前唔覺佢有熱石玩, 咁佢就答我近排有客人要求玩熱石, 咁佢就徇眾要求做多項服務啦, 仲問我試唔試玩, 試下佢手勢?  我見機不可失, 當然一口答應啦.

好快佢就處理好啲石仔, 暖烘烘咁放喺我背脊上, 推下推下, 真係堅攪到成身都鬆曬, 攪到我有少少鐘意左啲熱石, 我就同佢講keep左個推油佢, 玩耐啲個熱石, 熱石後休息左陣, 就開始同我R屁股, 推前列腺, 推順左之後, 就去到戲玉部份啦.  

琪琪先幫我BM波推 (搵琪琪如果唔玩BM, 真係好浪費佢個美好身材), 慢慢攪到我細佬又硬到鋼條一樣, 就再同我錫lin, 再套個袋, 好似食雪條咁, 起勢啜啜啜, 舒服到我反白眼咁濟. 最後我得返最後一啖氣嘅情況下, 同佢來個更深入的接觸, ML!!!

先男上, 邊插邊欣賞佢胸口的碧波蕩樣, 再烏底自己個身去揸上手, 然後啜下佢. 跟住換位, 狗仔式, 對住塊鏡繼續同佢一野一野咁撞擊, 不停同佢撞出無限快感, 最後都係頂唔順, 來不及玩埋個女上人肉打摏機, 就走火了, 認真失敗!

完事後, 沖完涼, 傾左兩句, 放底基本$800家用, 見時間唔早, 亦唔阻佢下個booking, 就快快樂樂咁返屋企抖抖啦.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 20威望 +215 金錢 +781 實力 +206 信賴 +209 貢獻 +208 收起 理由
ching2015 + 5 + 20 + 3 + 3 + 5
kobe_beef + 7 + 30 + 7 + 7 + 7 用心發帖
mgfreedom + 2 + 4 + 1 + 2 + 1
YC_riku + 2 + 4 + 2 + 2 + 2
Polaaa111 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
soyatming + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 Great photos
chi107 + 15 + 50 + 10 + 11 + 15 我欣賞你
love33 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
ezpzlemonsqz + 6 + 5 + 6
Hyperion + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
new7777 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
B哥 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
igotoplay123 + 8 + 24 + 8 + 8 + 8 用心發帖
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
Kakisairei + 11 + 30 + 11 + 11 + 11
douyubb987 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Yy010 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 中肯報告
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
Hastin + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

THX FOR SHARE AND REPORT
回復 支持 0 反對 1

有埋熱石玩, 琪琪服務多元化了
回復 支持 反對

我都試過,服務一流,多謝師兄分享
回復 支持 反對

加分支持師兄
回復 支持 反對

熱石玩法真係好少有
回復 支持 反對

未試過熱石,有機會要試下
回復 支持 反對

試過一次,重炮手 小弟瘦弱 下次不了
回復 支持 反對

服務一流 值得一試
回復 支持 反對

熱石報告,多謝分享
回復 支持 反對

服務時間大概幾耐
回復 支持 反對

佢個schedule真係爆到哩....
回復 支持 反對

熱石唔洗加錢?
回復 支持 反對

熱石...tried in SZ. very nice !
回復 支持 反對

睇完 都硬硬地
回復 支持 反對

用熱石敷完應該感覺唔錯
回復 支持 反對

可以試試
回復

加分支持!
回復

琪琪有新服務, 唔錯
回復 支持 反對

師兄有性福,八百嚟講性价比很高!
回復 支持 反對