請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3355|回復: 119

[樓上骨報告] 福樂Yuki - 重炮手技師, 揼到啪啪聲響晒骨, 爽到爆呀

名稱: Yuki
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈7樓B8
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8343&type=

上星期又同相識多年嘅損友R君收工一齊去食飯, 地點仍然係佐敦, 大家食飽飽仍然係飽暖思淫慾, 呵呵...大家目標都好一致, 不如...去揼揼骨至返屋企啦, 於是就去左福樂一齊洗樓, 一齊搵個靚女技師鬆下啦。習慣睇下廣告, 搵幾個出來, 重點洗洗, 損友R好快就喺10樓睇中左囡囡入左閘, 我就洗到落7樓, 就揀左個有廣告嘅Yuki試試。咁啱有師兄出閘笑淫淫, 我就趁囡囡未關門就望望, 見高高地, 就唔諗入閘。

樣貌: 金頭髮, 有女人味, 人妻feel。
身材: 高高地嘅身型, 著起套開工衫, 都幾誘惑。
環境: 房間四四方方, 乾淨整齊。
服務: 揀左60分鐘揼骨餐。

Part.1:
入到閘, Yuki都幾好笑容, 見我成身汗, 就同我傾左陣, 順返條氣至叫我除衫沖涼。
順左條氣, 我就走去沖涼, Yuki幫我啲衫整理放埋一邊, 認真細心。
出到來上床, Yuki先幫我來個開背, 試左佢幾野, 感覺佢又係有料揼得之人, 有板有眼。力水充足, 穴位位置亦準繩度高。我嘅肩位, 手位, 臂位一一都照顧周到。
按到中途, Yuki話我平時做野應該好體力勞動下, 有啲位有啲根好緊下, 就幫來啲大動作, 再放條毛巾去我背脊度, 幫我踩踩背, 真係啪啪聲響晒骨嗰種, 爽到爆炸。
按到我鬆返曬之後就同我去Part.2啦。

Part.2:
Yuki開始同我全身推前列腺, 再同我抓下龍筋, 攪到細佬硬崩崩, 又酸又爽又麻...非常之舒服。

之後再來個背部BM, 錫下我啲敏感位, 我當然老實不客氣去抽抽水去配合佢啦, 可惜都係敵不過佢全方位攻擊...
喺佢無間斷地打J同R春袋嘅情況下, 唯有扯白旗嘔白泡去投降升空了。正呀!

價錢: $600
服務時間: 60分鐘
翻食指數: 高 (由於第1次去搵佢, 所以先試60分鐘, 試完之後至發覺唔夠喉, 下次一定要試90分鐘至應該可以試均佢所有技術)

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 24威望 +268 金錢 +1150 實力 +267 信賴 +266 貢獻 +267 收起 理由
香港腳之王 + 10 + 12 + 10 + 10 + 10 中肯報告
xzhkhk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
7july + 3 + 12 + 4 + 3 + 4
Cnblue2 + 11 + 40 + 11 + 11 + 11
ching2015 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
Ronnie41 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
YC_riku + 2 + 4 + 2 + 2 + 2
Polaaa111 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
farinos + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
envil666 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
jojolee + 9 + 36 + 7 + 7 + 7 中肯報告
love33 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
EddieAu + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Hyperion + 15 + 100 + 15 + 15 + 15 用心發帖
cw88 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
B哥 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
flat26d + 11 + 40 + 11 + 11 + 11 用心發帖
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
pencil30 + 40 用心發帖

查看全部評分

回復

我成日去福樂, 不過Yuki未試過, 下次睇睇
回復 支持 反對

Kelly or Yuki?
回復 支持 反對

師兄要改改份報告
回復 支持 反對

師兄講到咁好, 有機會要試吓.
回復 支持 反對

Yuki好少報告, 又有新野試了
回復 支持 反對

寫到咁吸引一定要trytry
回復 支持 反對

名稱好似好唔同
回復 支持 反對

打錯左果名!應該係YUKI....
回復 支持 反對

yuki又名kelly?????
回復 支持 反對

未試過,可以試下,btw相頭如何
回復 支持 反對

呢位巴打肯定係Copy返自己之前個報告格式再改內容而唔記得改前言同名,唔係寫手。
回復 支持 反對

有機一試
回復

又Kelly又yuki?
回復 支持 反對

yuki定kelly???
回復 支持 反對

有機一試
回復

呢個服務多元化的囡囡,報告又吾係多喎。
回復 支持 反對

技術型,啱我,有經驗最緊要。
回復 支持 反對

師兄講緊yuki吧? 報告名要改一改
回復 支持 反對

very detail......thanks.
回復 支持 反對