請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 771|回復: 10

[樓上骨報告] 新手初試發利macy

名稱:Macy
地區:tst
地址:發利
價錢:1000
服務時間:
新四網址:自己搵
翻食指數:8.5/10
小弟人生第一次去樓上骨,當然做曬功課先,見到macy有唔小報告,就膽粗粗去試,一入門口囡囡縮埋一角,
我就好驚中伏,見到真人後定曬,身材樣貌都係我杯茶。我係預約既,揀左90分鐘plan
Part 1 按摩我係新手,自己就覺得都按摩得唔錯,反正這不是我要的重點,part2先重要
Part 2 全解甲,身型好平均應大則大應細則細,正宗瘦底有美乳,皮膚我係滑,而且長腿,身材係無得輸,由於新手關係,比女女
做body推pat pat 推完再chok,加上完美身段展現眼前,好快比人ko
樣:8/10,同報告一樣似tvb小花阮兒,眼神迷人,20中
身材:9/10,瘦,滑,長腿,波波滑溜大小剛剛好,都係果句身材係你想要咩有咩,要腿有腿要波有波
態度:10/10 ,好友善,健談,有禮貌,聽囡囡講試過有客想強姦囡囡,我只係覺得師兄們囡囡係用來錫唔係用來欺凌
,大家要註意了,囡囡講明無全套,無吹,最多碰車,大家就唔好再為難妹妹了。

評分

參與人數 9威望 +93 金錢 +351 實力 +91 信賴 +92 貢獻 +91 收起 理由
BB戰士 + 5 + 16 + 4 + 4 + 4 中肯報告
Paris678 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你,新手都識企在妹妹角度諗.
RS5 + 3 + 5 + 2 + 3 + 2 絕對贊同
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Thsk + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Kakisairei + 10 + 30 + 10 + 10 + 10
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Mizu + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

加分鼓勵多出報告
回復 支持 反對

囡囡是要愛錫的。
回復 支持 反對

之前係4樓揾過佢!後生好fit有馬甲線!好耐冇去! 唔知係咪仲係咁fit?
回復 支持 反對

果D想強姦人既客正衰人,尊重下人啦!
回復 支持 反對

師兄咪亂嚟 老強起碼坐十碌八碌
回復 支持 反對

聽到都著晒配唔配做人?樓主新手都識企響妹妹角度諗啦,條友真係垃圾不如!
回復 支持 反對

個客咁賤~想強姦囡囡
回復 支持 反對

多謝師兄報告,對呀~囡囡曾經對我講過遇到幾次衰人, 幸好靠囡囡自己夠硬淨才應付了,呢種人真的最賤格, 簡直吾係人!
回復 支持 反對

欺負囡囡正人渣
回復 支持 反對

囡囡搵的辛苦錢,大家真係要互相尊重錫住玩,睇報紙成日有鳳姐被人打劫,那些人正XX
回復 支持 反對