請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4121|回復: 43

[酒店賽後報告] HH 幼幼GFF小美人Jennifer(廣東話溝通)

關閉 [複製鏈接]
公司代號:HH美少女編號: Jennifer
地區:MK
價錢:1100
服務時間: 45min
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15670
翻食指數: 10/10

相頭 / 待浴:9/10
係我杯茶,樣甜,愛笑,態度好!
囡囡細細粒容易食,波細但絕對PL,同幾好揸手,又好笑容,皮膚真係好幼嫩…白裏透紅,
懂得放出迷人勾人眼神,但笑起又有幾分可愛,完全將我溶化 !
加上囡囡完全唔雖要破冰,健談同好鍾意笑,人好真,超正GFF!
待浴細心,一路傾,一路笑,一路冲,一路大大車!

戲肉:9/10
勤力,環吹唔叫唔停,不過吹工可以再好啲,有些少齒感。
女上騎功好,有力。之後轉男上,望住佢兩粒粉紅色乳頭做超正!
後推一流,識自動波比力回撞。

HH囡囡服務質素長期保持得好,真係抵讚!而家冇左DK,佢更加係我首選!
近期HH當中,今次呢個取代左之前嘅Miyaki 排係我嘅首位!
呢個唔會DM , 各位師兄錫住佢 !!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 10威望 +178 金錢 +935 實力 +183 信賴 +183 貢獻 +183 收起 理由
snowcow + 5 + 36 + 5 + 5 + 5 用心發帖
jim1995555 + 5 + 5 + 5 中肯報告
456711 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
SoYeon + 10 + 15 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
bluecarboy + 8 + 24 + 8 + 8 + 8 用心發帖
candence + 30 + 300 + 30 + 30 + 30 用心發帖
Watson + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 精采文筆
baltan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 絕對贊同

查看全部評分

回復

加埋師兄呢邊既真人相,真係同廣告相100% MATCH冇加工,唔搵都唔得
回復 支持 反對

我無緣約到Miyaki, 我重以為 Miyaki 係MVP添。
回復 支持 反對

baltan 發表於 2018-6-10 23:53
我無緣約到Miyaki, 我重以為 Miyaki 係MVP添。

呢條女有莞式功駕,下次要試
回復 支持 反對

幼幼無得頂
出完國,番黎再約先
回復 支持 反對

幼幼GFF小美人真爽加分啦
回復 支持 反對

這個真的很幼、很正,現在連續兩個報告。
回復 支持 反對

好索 仲可廣東話溝通 正
回復 支持 反對

真係好靚的小美人,非食不可。
回復 支持 反對

形容樣,, 不了
回復 支持 反對

可廣東話溝通 , very attractive , thanks
回復 支持 反對

PL我鐘意
咁喺咪一線PG?
回復 支持 反對

幾靚女, 有冇得食鮑?
回復 支持 反對

囡囡相頭靚,又有師兄們的正評,可適有公仔,nmcot
回復 支持 反對

想問下約是不是要打電話先約得,個聯系電話好似冇開whatsapp。
回復 支持 反對

唔錯,好甜重有Mix feel
回復 支持 反對

幾靚女WO
回復

真人同廣告相100%
回復 支持 反對

very nice gal thx ching for sharing
回復 支持 反對

joejoec 發表於 2018-6-11 12:10
幾靚女, 有冇得食鮑?

有得任食,你扮埋加籐鷹都得。
一線但係有毛。
回復 支持 反對