請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3393|回復: 42

[酒店賽後報告] HH Jennifer 18歲 扑扑脆 扑極都話唔夠喉 post王

公司代號:HH
美少女編號: Jennifer
地區:MK
價錢:1100x2
服務時間:3:30
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15670翻食指數:甚高

今日原定去天水圍翻食某囡囡(遠都無法,細佬痕),點知伊人今朝一早已經走左,唯有下次。打算向現實低頭打電話去U果陣,收到可兒V7話有新囡到左(HH好少星期日有新囡,遲10秒收可兒V7都打左電話,整定要去H H咁)。見相頭唔錯又夠幼,即去馬。開門見真人,決定孖鐘。

先講囡囡真人,個人覺得囡囡唔上鏡,真人面尖D靚D。H H廣告相亦好誠實 show左囡囡手臂上有公仔,另外腳都有一隻細細公仔; 囡囡話貪靚紋上去(個人唔介意公仔)。細細粒,走肥天然B波,Pink Lin,
唔重可玩掛鼓, 幼嫩 body,都幾敏感。有禮貌同好識服待人,入門第一件事係倒杯水比我飲。

囡囡係廣東人,不過係廣州嘅廣東話,有時唔明我地D香港廣東話,好好傾(孖鐘中場休息好緊要),又好玩得。現在18歲,報稱兩年前曾經來過一次係已經消失左果間幼幼工廠做過幾日,或者有師兄記得。

服務範圍:待浴細心,有水簫。環吹,吹工中級,有用波夾腸(雖然得B,但都好盡力去做),坦克車,主動玩69,希望有師兄開發埋冰火同事後蕭兩項技能。

床劇: 感覺佢鐘意女上騎多D,主動要玩唔同post, 淫底而且大食,衰在又幾敏感,啜兩吓捽兩吓就出晒水,插一陣就見佢高潮。因為玩孖鐘,前戲kiss 搜身摸鮑都玩左成十分鐘先去過水,好有GFF(單鐘唔建議玩太長前戲,留多D時間餵飽囡囡好過)。過水後上床囡囡先服務,都係果D含吹瀬啜,特別在會用對B波推你全身,玩69啜幾啜見佢震震地就上套先女上騎,又前又後都換左兩個 post 先轉男上。狂攻一陣己經見佢到頂,重叫我出力D快D添,真係挑戰我無影棍嘅極速。第一Q就係咁出左。

中場因為真係無唸住孖鐘,所以無準備食物補充體力兼卿卿我我玩下餵食。係床吹左陣水,囡囡隻手又手多多去搞我細佬,比佢吹起左之後居然問我知唔知加藤鷹,叫我用黃金手指同無影脷招呼佢,真係咁都得?玩左一陣見就快夠鐘又即刻埋牙R2,今次囡囡話先嚟後入狗仔,跟住爬係床上面叫我用成日AV片果招,然後坐起身女上反坐,最後交剪腳收工。全場玩左78個 post. 未玩過咁多Post. 同113差唔多咁大食。

時間只剩5分鐘,唯有快洗 Goodbye Kiss. 放低家用走人.

附上囡囡真人相,一張我覺得真人靚D,另一張有用美顔效果。真人係兩張相中間咁上下。

事後可兒話聽日重有新囡番,更加啱我呢D幼幼控。。。真係想搾乾我?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 12威望 +201 金錢 +994 實力 +199 信賴 +201 貢獻 +196 收起 理由
seanli + 4 + 5 + 4 + 4 + 3 我欣賞你
456711 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
SoYeon + 10 + 15 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
htl + 9 + 30 + 7 + 9 + 5 精采文筆
stevexwong + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
bluecarboy + 8 + 24 + 8 + 8 + 8 用心發帖
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
candence + 30 + 300 + 30 + 30 + 30 中肯報告
future + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Watson + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

睇黎師兄 玩得好開心wo 恭喜恭喜
回復 支持 反對

女騎師難搵
好多囡囡唔識騎
識騎係好易走火
回復 支持 反對

sin123123 發表於 2018-6-10 22:39
睇黎師兄 玩得好開心wo 恭喜恭喜

呢個囡囡重好玩過小白兔同 pure, 又大食,又肯做。。。
回復 支持 反對

Watson 發表於 2018-6-10 22:42
女騎師難搵
好多囡囡唔識騎
識騎係好易走火

我第一次遇到主動要玩唔同 post 幼幼。
最攞膽佢識加藤鷹。
Watson 帥兄有冇認得佢,佢話上次去幼幼工廠係16歲。。。
回復 支持 反對

相頭好得。恭喜師兄玩得開心
回復 支持 反對

師兄,我都啱啱食咗, 轉頭諗住出報告比你快一步

評分

參與人數 1貢獻 +5 收起 理由
Watson + 5 食家~

查看全部評分

回復 支持 反對

baltan 發表於 2018-6-10 22:59
我第一次遇到主動要玩唔同 post 幼幼。
最攞膽佢識加藤鷹。
Watson 帥兄有冇認得佢,佢話上次去幼幼工廠係 ...

無咩印象
如食過,實記得
而家無咩幼幼可食了
回復 支持 反對

我二圍,係要上網查體位名稱先至搞咁耐。。。可惜查唔到。

寫左兩個鐘報告。。。。
回復 支持 反對

Watson 發表於 2018-6-10 23:26
無咩印象
如食過,實記得
而家無咩幼幼可食了

大陸考完高考,新血陸續黎。
回復 支持 反對

HH咁引入法,多多都唔夠去,但又真係好鬼想試幼幼,聽日都係試搵呢位女騎師先
回復 支持 反對

女女第2張相有d似謝安琪
回復 支持 反對

條女几得得
回復 支持 反對

條女几得得
回復 支持 反對

我覺得有公仔既女仲正d添
回復 支持 反對

18歲真的仆仆脆,想不到 16歲時已來港,更加幼。
其實哪裡是幼幼工廠?
回復 支持 反對

條女好索哦, 睇唔出甘淫...高D就好了
回復 支持 反對

索女一個,非食不可。
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-6-11 00:57
18歲真的仆仆脆,想不到 16歲時已來港,更加幼。
其實哪裡是幼幼工廠?

舊年唔見咗果間L記,專供應幼幼。
回復 支持 反對

又幼又有服務又大食,我見到佢既相都覺得靚,咁快就有報告。
回復 支持 反對