請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2376|回復: 9

[樓上骨報告] 燕子又一dup得之人

名稱:燕子
地區:佐敦
地址:福樂大廈5樓
價錢:600
服務時間:60分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15545
翻食指數:
其實早已揾左燕子,見今日得閒先出返份簡單報告。睇廣告相燕子又有長腿,上圍又有睇頭,所以早幾日收工前約定燕子,好在都就到時間。都係差唔多到鐘就收到燕子通知可以上去,去到燕子開門見真人幾有女人味,高挑,瘦同上圍又真係幾有睇頭,入到房之後一真keep住有笑容同幾客氣,吹左幾句我就開始去沖涼,費事阻住下一位師兄。
先開始part1,唔好睇佢身型瘦,燕子幾好力水,問燕子點解dup得咁好,原來之前係某某大場做過,唔怪得有返咁上下功架,可能我book得60分鐘,好快就出盡力幫我鬆到攰嘅部位,腰同頸。
到part2,燕子好快解左上身一邊做背部BM,一邊rpp,同一時間做齊,再轉身推吓前列腺,抓龍根,呢吓真係未試過,印像中有師兄報告提過呢招都幾有用,過程係有少少痛,不過抓過之後又真係可以玩耐d先出,可能心理作用啦,因為嗰日比平時係攪得耐左先出到,難得燕子又無咋型。
整體上燕子手骨真係有料,始終大場做過,part2都好比心機,而我又見識過抓龍嘅威力,相信鐘意dup骨嘅師兄一定啱,但係如果要好後生嘅囡囡相信燕子滿足唔到呢個要求。

評分

參與人數 4威望 +85 金錢 +160 實力 +85 信賴 +85 貢獻 +85 收起 理由
RicoLin + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

回復 支持 反對

燕子是否以前的婷婷?
回復 支持 反對

好似好正喎
回復 支持 反對

下次可以試下~~
回復 支持 反對

有冇打假波?
回復 支持 反對

睇相真係好好雙乳喎,不過全套免問