請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1354|回復: 29

[樓上骨報告] 福樂10b1 lily

囡囡樣貌各花入各眼我個人覺得ok  入門都有好好禮貌 好笑容 還請我飲檸檬茶(加分)侍浴都無格手 身材真波D cup 青筋大波 皮膚雪雪 服務細心周到  房間環境很大 寬敞明亮 全程有音樂聽 感覺舒適

Part1 有響骨拉筋按穴位準確到位而且夠力

Part2 大波做body非常正 360度body 絕不偷懶舒服滿意 出火手法多 不會死Chok 個人感覺舒服過扑野

總結:600蚊60分鐘  囡囡絕對是服務型的  享受型的師兄絕對要試

評分

參與人數 8威望 +65 金錢 +252 實力 +65 信賴 +65 貢獻 +65 收起 理由
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
igotoplay123 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Ghostzapper + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
大隻 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 中肯報告
單車男 + 7 + 30 + 7 + 7 + 7
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 10 + 30 + 10 + 10 + 10
Thsk + 3 + 8 + 3 + 3 + 3 中肯報告

查看全部評分

回復

恭喜師兄食到好嘢!而家Lily係我嘅鐵腳!
回復 支持 反對

我也問左ching PM電話,但好評差評也有,怎樣選擇好呢!
回復 支持 反對

怎樣選擇其實並無所謂你最好按鐘看到啱自己先入
Lily服務確是無問題的
回復 支持 反對

可以按到也是不太容易服務好的囡囡都是比較full
回復 支持 反對

snake0203 發表於 2018-6-9 11:53
我也問左ching PM電話,但好評差評也有,怎樣選擇好呢!

我都係睇舊4啲元老級讚好先去馬!我又覺得非常滿意喎! 唔好盡信報告!自己感覺最實際,唔啱都係一次啫!
回復 支持 反對

Thsk 發表於 2018-6-9 12:52
我都係睇舊4啲元老級讚好先去馬!我又覺得非常滿意喎! 唔好盡信報告!自己感覺最實際,唔啱都係一次啫! ...

同意師兄所講:唔啱都係一次啫,咪揀45分鐘或一粒鐘個餐,有幾多錢啫。真係怕跌錢的話,咪㩒鐘睇啱至入。

回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-9 13:50
同意師兄所講:唔啱都係一次啫,咪揀45分鐘或一粒鐘個餐,有幾多錢啫。真係怕跌錢的話,咪㩒鐘睇啱至入。
...

好爆客喎,去過幾次門口都睇吾到!
相信一定有獨到之處,可惜冇緣一試!
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-9 13:50
...

Honey師父! 我第一次去都係做60分鐘, 點知一入閘見到真人,沖完涼之後真係有啲後悔, 起初唔知佢後面有冇客? 問佢可唔可以加鐘? 佢個傻人真係拎起個電話想問下一個客推遲啲得唔得?我話唔好,佢先冇問! 真係老實人! 所以而家約親都90分鐘以上
回復 支持 反對

單車男 發表於 2018-6-9 17:35
好爆客喎,去過幾次門口都睇吾到!
相信一定有獨到之處,可惜冇緣一試! ...

爆得客應該不會太差,試一次都無妨,下次去福要試約。
回復 支持 反對

Thsk 發表於 2018-6-9 22:38
Honey師父! 我第一次去都係做60分鐘, 點知一入閘見到真人,沖完涼之後真係有啲後悔, 起初唔知佢後面有 ...

小弟肥騰騰,手腳慢,自己沖一次涼都要5分鐘,何況兩個人一起沖,冇理由囡囡幫你沖完你唔幫返佢沖,所以小弟起跳最少90分鐘。上次三粒鐘,下星期约咗兩粒鐘。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-10 01:24
小弟肥騰騰,手腳慢,自己沖一次涼都要5分鐘,何況兩個人一起沖,冇理由囡囡幫你沖完你唔幫返佢沖,所 ...

呢個唔通係Honey哥嘅新寵? 原來你同其他元老都鐘意肥C9! 真係好想知道你呢個新4紅人對肥C9嘅真正感受!
回復 支持 反對

大隻 發表於 2018-6-10 10:41
呢個唔通係Honey哥嘅新寵? 原來你同其他元老都鐘意肥C9! 真係好想知道你呢個新4紅人對肥C9嘅真正感受 ...

大隻兄說笑,新4紅人是屬於囡囡們的,小弟只可算是新4大叔或者伯伯。小弟肥騰騰,小肥C9點會唔啱我呢?曾經遇見一位大師級大肥婆一樣頂得住。

講返 Lily,囡囡揼骨前叫我坐床邊幫我交叉手,然後係後便一吓一吓頂我背脊, 咯咯聲成條脊骨俾佢鬆到。揼骨時加入拉筋手法,很多時也身貼身咁拉,感覺良好。踩油背試過一次,Lily 腳板真係好滑好舒服,曾經試過同樓一位熟女腳板又鞋又有枕,踩完好似磨砂咁難頂 (發利Zoe揼過兩次,始終冇時間試佢踩油背),順道再多謝大隻兄介紹嘅葡萄籽油,踩完唔洗過水。小弟還喜歡跪油背,下星期問吓 Lily有冇,始終跪油背時有多D肌膚之親,感覺舒服好多。
回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-6-9 22:51
爆得客應該不會太差,試一次都無妨,下次去福要試約。

好的,有時間會一試!
反正Maggie放大假要十六號先返!
去會一會都好!
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-10 17:07
大隻兄說笑,新4紅人是屬於囡囡們的,小弟只可算是新4大叔或者伯伯。小弟肥騰騰,小肥C9點會唔啱我呢?曾 ...

佢嘅響骨方法比較安全!踩油背腳板底滑好重要!呢個係得天獨厚!Zoe踩油背一樣咁正,我試過嘅識踩油背嘅技師腳板底滑三甲之内! 不過發利我唔就腳, 所以少咗去, 推完油之後最怕油立立,葡萄籽油有抗氧化作用又唔立係好嘢嚟㗎!

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +38 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
Thsk + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 遲啲試下zoe
Honey + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 多謝大隻兄推介

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Honey 發表於 2018-6-10 17:07
大隻兄說笑,新4紅人是屬於囡囡們的,小弟只可算是新4大叔或者伯伯。小弟肥騰騰,小肥C9點會唔啱我呢?曾 ...

跪油背沒試過哦不知Lily識唔識如果舒服我都想試一試
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
採花大盜 發表於 2018-6-12 10:22
跪油背沒試過哦不知Lily識唔識如果舒服我都想試一試

Lily 識,琴日啱啱做完。樓主可試吓,成隻滑滑小腿腳背貼住個背脊,肌膚之親多咗好多。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
好一定試下
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
真波真要試下
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層

期待你既報告
回復 支持 反對