請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2103|回復: 22

[樓上骨報告] 深水埗盈盈 睇完報告去都會跌錢

地址: 深水埗 長沙灣道186-188號更新樓 2樓186室D房
囡囡: 盈盈
網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8

內容:
我通常都會睇定報告先會去試, 見到師兄話OK先至會去, 估唔到咁都會跌錢, 聽師兄講話佢手勢幾好,上到去個樣就可以接受,唔係話係靚女, 唔緊要啦手勢好咪得囉心諗,入到去佢已經一直wechat緊,叫我去沖涼,我都心諗好似奶奶地野,出到黎我話做一個鐘,佢話冇所謂啦,好似有d唔願意,跟住開始dup,冇開背就一直按腰,然後落油按腳,15分鐘之後拎枕頭叫我轉身,我心諗唔係掛連rpp都冇?
然後佢已經坐低係我隔離背住我, 起勢chok,我話可唔可以慢d, 咁快唔係太舒服, 佢話ok,咁樣打飛機冇人話過唔得架喎,唔舒服咩,我話唔係但好少會咁樣咁大力chok,佢話咁你試下自己打,我話我摸下你可能好d,佢就話只可模出面呀下,如是者過多陣都係冇出,係出唔到呀!
跟住沖完涼直接收我260就乜表示都冇
唉 我唔明點解有師兄話佢ok

D廣告相仲有埋其他網站水印。唉●  發表於 2018-6-9 03:43

評分

參與人數 7威望 +66 金錢 +340 實力 +66 信賴 +66 貢獻 +66 收起 理由
xpp3348 + 30 + 100 + 30 + 30 + 30 中肯報告
歷仔 + 3 + 12 + 3 + 3 + 3 用心發帖
igotoplay123 + 1 + 8 + 1 + 1 + 1 我欣賞你
小Fei機 + 7 + 40 + 7 + 7 + 7 用心發帖
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 辛苦你了

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
廣告都無左。。。 希望師兄下次食到好嘢
回復 支持 1 反對 0

開講有,話 "信佢一成, 雙目失朋"
回復 支持 反對

盡信書不如無書,  下次好運D。
回復 支持 反對

regret....waste of money and more importantly is time
回復 支持 反對

深仔我已經無去好耐啦!...師兄既遭遇我以前都試過,睇完報告都dm...
回復 支持 反對

呢位囡囡DM報告好多,真唔掂呀
回復 支持 反對

報告唔可以盡信,睇多幾個師兄報告好d
回復 支持 反對

唔好有咁大期望就會少D失望
回復 支持 反對

呢個搵女專區樓上骨專版一早紅字左
回復 支持 反對

之前有幾個師兄出過尼位阿姐包膠話DM,包括我
回復 支持 反對

見兄弟咁慘,決定加分比你安慰
回復 支持 反對

依家呢度大把廣告報告啦,, 睇得多自然識分真假
回復 支持 反對

睇見師兄咁都好SAD,希望師兄下次食到好野
回復 支持 反對

完全明白,我以前都試過,一些比較元老級會員的報告會準確一些。
回復 支持 反對

SSP 真係又驚又喜
回復 支持 反對

深水埗依家真係10個有9個都會中伏
回復 支持 反對

以前都找個佢按....當時樣子OK呀...30左右....按按吓...叫佢大力的...就拿似鐵圓球的東西來幫我按....我即時話有事先走人...比300家用走人....
回復 支持 反對

kamille 發表於 2018-6-9 15:42
呢個搵女專區樓上骨專版一早紅字左

唔係嘛
唉 睇漏眼呀呢鑊
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
我有試,望住佢背面,真係小啲想像力都射唔出
回復 支持 反對