請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2460|回復: 17

[樓上骨報告] 性價比高金輪晶晶

終於有機會一試晶晶的牛奶磨沙,通常我自己不會返食的好少出報告,晶晶已經第二次,第一次沒有試磨沙,今次終於一試。而且第一次的體驗都很滿意,所以要返食。
磨沙需要預時間,最好預約,而且一去到未沖身就要做,所以功夫較多,收費很合理,絕對滿意。
晶晶的樣貌身材不是很出眾,但去過的都知道,她是靠服務取勝,以客為先,而且足鐘有多,性價比高。

技術方便,磨沙是其他地少有的服務,而且一定舒服和吸引,要自己體會,難以詳盡。
按摩手法屬於中等,有力度,有用心,時間足夠,全身大部分位置都能照顧得到。

出火手勢是非常的好,加上有一些特別,我有你未必有,或者你有我無,是很享受的過程,非常滿足。

另外,地方夠大,清潔,茶水小食供應充足,亦是吸引回頭的賣點之一。
網址及資料如下:
http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13131&type=樓上骨

評分

參與人數 6威望 +80 金錢 +362 實力 +80 信賴 +80 貢獻 +80 收起 理由
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10
xpp3348 + 30 + 100 + 30 + 30 + 30 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
k1k + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

敢問磨沙是否神洲大型骨場果類刷背?我記得試過由老師傅刷完背,第二日訓醒成身皮膚感覺好似換左一塊全新既一樣,好想再試試。
回復 支持 反對

Galaxy69 發表於 2018-6-8 18:55
敢問磨沙是否神洲大型骨場果類刷背?我記得試過由老師傅刷完背,第二日訓醒成身皮膚感覺好似換左一塊全新既 ...

小弟未去過神州骨場,晶晶是先將有牛奶香味的磨沙液倒在我背上,然後刷去一些灰色的死皮,由背到腳,再轉身,由胸到腳,還有小弟弟,差點受不住出了。之後洗澡,沖乾淨已經感覺一身光滑,很清新的感覺。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-6-8 22:43
小弟未去過神州骨場,晶晶是先將有牛奶香味的磨沙液倒在我背上,然後刷去一些灰色的死皮,由背到腳,再轉 ...

細佬磨沙...睇到都想試試。請問磨完之後,囡有冇侍浴。
回復 支持 反對

磨完沙,家中老虎會有所發現。。。?
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-8 23:14
細佬磨沙...睇到都想試試。請問磨完之後,囡有冇侍浴。

我都想,不過浴室不大,小弟肥仔一名。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Honey + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

gaochan 發表於 2018-6-9 02:28
磨完沙,家中老虎會有所發現。。。?

小弟家中未有老虎,小貓卻有1隻。
回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-6-9 09:03
我都想,不過浴室不大,小弟肥仔一名。

小弟都係大肥佬。
浴室不大,侍浴仲正。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
歷仔 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

牛奶磨沙未知係點既玩法呢?聽落好似幾得意咁
回復 支持 反對

磨沙都係留番比大佬好啲喎⋯⋯
回復 支持 反對

睇嚟唔錯 ~~~~~
回復

仲有乜服務
回復 支持 反對

睇睇,新狼上路,学习学习~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

囡囡收工收咁夜 夜骨一流
回復 支持 反對

風請替我代勞 發表於 2018-6-15 00:55
囡囡收工收咁夜 夜骨一流

有時係替工,自己先問清楚最好。
回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-6-16 00:38
有時係替工,自己先問清楚最好。

Ok 多謝師兄提點
回復 支持 反對

晶晶的確服務好好
回復 支持 反對

牛奶磨沙, 聽落唔錯
回復 支持 反對