請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3093|回復: 44

[樓上骨報告] 福樂10樓Lily 冇傳說講得咁好

名稱: Lily
地區: 佐敦
地址: 福樂
價錢: 600
服務時間: 60min
新四網址:
翻食指數: 1/10本人肯定不是寫手,所以我只會寫我睇法的,不喜勿插。
之前睇咗幾遍福樂lily 的報告,寫得好好,搞到我心癢癢,問師兄拎電話。
剛好Lily有時間。但一開門我就呆咗,樣貌嚟講可以係得4分,我都明覺得各花有各眼,但真係覺得個樣冇其他師兄講得咁好。而身材就的確係大波,但係係屬於少肥嗰隻大波。
但又客觀咁講,佢服務係不差,我就唔太喜好按摩所以冇得俾意見,侍浴係有的,所以可以加分,因為我之前去嘅都好多冇侍浴。而第2part我唔講咁多,因為我比較難搞的,佢都冇閪我面,盡量滿足我要求,所以係加分的。
總結要樣嘅就就真係唔好搵佢,要服務就去吧,肯定冇問題。

評分

參與人數 9威望 +83 金錢 +298 實力 +81 信賴 +81 貢獻 +83 收起 理由
Cnblue2 + 11 + 20 + 9 + 11 + 13 我欣賞你
Topgun2018 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
igotoplay123 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 中肯報告
kwuntongusb + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 各花入各眼…有時真係唔好太高期望.
Pistol168 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 支持真實報告.... !
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
大隻 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Ghostzapper + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 用心發帖
joe98 + 11 + 36 + 11 + 9 + 9 中肯報告

查看全部評分

回復

我非常同情師兄慘況 我之前都試過入福樂琪琪 中大伏 但呢度依然隔日就有幾個報告不斷讚到飛起 你懂的
回復 支持 1 反對 0

其實睇到呢份報告真係有D驚喜!報告簡短但係寫出要點! 寫出個人感受!有時睇到呢度啲報告,真係慘不忍睹! 以前的報告都會明示或者暗示技師有些少缺憾,等用家自己去選擇!好過而家有D報告硬過椰殼話柔軟!人造人話自然! 唔識揼話師父級!

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +60 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
Thsk + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 中肯
igotoplay123 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

可能C兄們對外貌描寫誇張了 但福樂一向出名以老人院見稱 除了新晉的近期被吹捧到好hit的幾名小花年輕D之外 其他多數是有一定年紀同外形不怎麼討好

話說回來,就算是中女 我比較喜歡菲菲呢種風韻猶存的類型
回復 支持 反對

我覺得每個人都有佢自己嘅喜好,我都唔會話佢地收錢寫野,而我都係主觀分享事實出嚟,都係嗰句不喜勿插
回復 支持 反對

師兄唔鐘意dup骨 又會去usb 咁特別既?
不過每個人感受唔同 呢點我認同 睇師兄咁寫 平時應該去開hg 或者 cc果啲吧
純粹討論 不喜勿插
回復 支持 反對

加左分都得返食1分?
回復 支持 反對

Lily主要賣點是揼骨同大波 身體白滑而且有高度 樣貌就是個花入各眼她樣子也沒問題年紀也不是老嗰隻 Lily好評也是多過差評
回復 支持 反對

敢問樓主年紀,小弟30中,同日日都接觸到啲真20至30既人。所以就算發利或福樂初初出黎玩真係要調節心態先。事實知佢地30尾或40頭,都當囡囡30頭咁錫住黎玩,咁你又爽時囡囡又開心。
回復 支持 反對

靚唔靚都係帶主觀成份多,我作業都話佢樣子一般,但係服務好好,dup都係好好,我會繼續搵佢dup

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +60 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
大隻 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我都係dup為主!尤其踩油背!

查看全部評分

回復 支持 反對

對你嘅報告深表同情!下次你睇完報告唔好當真住,因為呢度啲報告隨時係老作,如果你要樣貌又要啱自己,就見到歡迎光臨撳鐘先睇下樣先!唔啱就唔好入閘呀嘛!但係其實你覺得服務冇問題而你又加分!證明啲師兄冇老作喇!樣就真係好主觀(各花入各眼)!
回復 支持 反對

我可以一次過回覆,我比較鐘意多啲前奏,唔鐘意一樓一,因為多數冇服務。而lily的確服務係好,但我覺得佢外表一般,或者可能係前師兄寫得好好,令我幻想高咗好多,所以有少少失望。所以返食機會係1分。而我始終係約咗佢,我又覺得唔好意事開門見樣之後彈鐘,所以就去馬,但is far佢服務係幾好,所以我冇話跌錢,成個過程係ok的
回復 支持 反對

Lily 屬於樓上骨不是一樓一主要賣點是技術  樣子很似吳倚莉應為我比較中意吳倚莉所以我覺得她靚  還是那句各花入各眼  祝師兄可以搵到啱自己的女女
回復 支持 反對

csstudent2003 發表於 2018-6-8 09:25
可能C兄們對外貌描寫誇張了 但福樂一向出名以老人院見稱 除了新晉的近期被吹捧到好hit的幾名小花年輕D之外  ...

菲菲風韻猶存是否代表已經年過40?
回復 支持 反對

真係各花入各眼.....!  支持你個人睇法...... !  
回復 支持 反對

加左兩次分都係得1分
回復 支持 反對

csstudent2003 發表於 2018-6-8 09:25
可能C兄們對外貌描寫誇張了 但福樂一向出名以老人院見稱 除了新晉的近期被吹捧到好hit的幾名小花年輕D之外  ...

真係「各花入各眼」、師兄可能係熱血青年、所以覺得菲菲風韻尤存....好似我d咁嘅老餅、就覺得菲菲最多係「初熟」

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Honey + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 乜唔係蜜桃成熟時?

查看全部評分

回復 支持 反對

支持師兄真實報告,因為真係好多人包括小弟都係睇完報告先去約囡囡的,所以,內容只要真實就得,畢竟各花入各眼,你覺得靚嘅其他師兄又未必覺,一啲都唔緊要,你寫你自己最真實的想法出來就好

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +60 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
大隻 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

吳小小 發表於 2018-6-8 19:38
加左兩次分都係得1分

主要樣貌唔係師兄杯茶!

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +8 實力 +2 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
Thsk + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 各花入各眼

查看全部評分

回復 支持 反對

睇完樓主報告,小弟相信冇人會懷疑樓主係囡囡寫手,所以冇必要特別註明。

樓主總結:[要樣嘅就就真係唔好搵佢。]  見樓主寫得這麽狠辣總結,小弟特登返查 Lily 最近所有報告,發覺絶大部份其他師兄眼光跟樓主很不同。利申:小弟覺得 Lily 眼大大,貌似後生版亞姐吳綺莉,成龍做錯嘅事,我都想做錯。

知道樓主眼審美眼光高,很期待樓主推介順眼,漂亮樓上骨囡囡,等小弟一開眼界。

評分

參與人數 3威望 +7 金錢 +48 實力 +7 信賴 +7 貢獻 +7 收起 理由
謎語人 + 10 我欣賞你
loveusb + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Thsk + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 中肯

查看全部評分

回復 支持 反對