請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2164|回復: 20

[樓上骨報告] 福樂桐桐 - 新手第一次包膠

名稱: 桐桐
地區: 佐敦
地址: 福樂7樓
價錢: 500 + tips
服務時間: 40mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6739
翻食指數: 8/10
小弟USB經驗尚淺, 第一次寫包膠, 寫得唔好, 希望各位師兄多多包涵

前晚八點whatsapp桐桐睇佢今晚有無時間, 點知話10:15pm 有時間. 估唔到即日仲要咁夜都約到.

去到佐敦, 10:05pm已whatsapp我可以早D入閘. 梗係第一時間衝上去啦. 一入到去見到佢對雪白大波, 果種壓迫感, 已經知道無入錯閘.

入到去, 佢問我攰唔攰, 需唔需要揼, 如果唔攰, 可以skip part 1, 直入part 2 BM. 咁我都唔想桐桐咁夜收場. 直入part 2. 反正我都唔攰, 唔係咁想揼.

相頭7/10, 個樣順眼,  但並唔係我鍾意隻type, 不過佢對胸已經彌補一切.

part 1: skip左

part 2: 當我訓左上床, 桐桐就開始全解甲, 睇到佢對巡航導彈, 真係不得了. 之後佢用佢對人間胸器慢慢由小腿開始按摩, 跟住整個人壓住我個背脊不斷推同磨. 真係舒服到爆. 仲有吹下耳仔挑逗下.
磨左十零分鐘, 叫我拎轉身, 終於可以正面對住佢, 真真正正咁睇清楚佢對F級巨乳, 佢好落力咁上上下下咁磨左一陣, 然後就用好溫柔既手法幫我R龜頭同袋, 手法好純熟, 真係超級舒服,  
跟住我同佢講可能太緊要, 所以仲未硬到, 佢好溫柔咁對我講, 叫我放鬆D. 然後再幫我慢慢上下套弄. 咁樣唔使一陣就俾佢攪到硬過條鐵. 佢之後訓係我則邊, 好淫咁望住我, 仲成個波餅送埋黎, 我梗係唔蝕底玩番佢對波啦.
期間佢亦有吹下耳, 踫踫車, 加上呻吟聲, 我讚佢對波好大, 仲話番我果度好大, 成個過程有互動. HJ左陣, 我都驚我捱唔得耐, 我叫佢幫我夾腸, 桐桐當然無問題啦, 俾F級巨乳夾, 感覺就好似上左天堂咁. 呢一部份佢真係做得好好, 好舒服, 如是這,
俾佢夾左幾分鐘, 我就話俾佢聽頂唔順啦, 佢就叫我係佢對波中間射晒出黎啦. 佢咁講, 我當然唔客氣有幾多都俾晒佢啦. 之後佢就叫我唔使郁, 佢慢慢幫我清理, 然後叫我抖一陣, 佢就自己入去清洗, 過左一陣, 佢再叫我入去幫我洗番背脊D油.
服務咁好, 梗係要加多少少家用啦, 走時佢都有咀咀我面講bye bye 走人.

整體真係唔錯, 有互動, 手法純熟, 服務態度好, 有禮貌,  咁既價錢有咁既享受, 真係無話可說, 有機會真係要翻食再俾佢夾過.

另外, 都有睇各位師兄關於Maggie, Cici既包膠, 睇到非常心癢, 唔知可唔可以pm contact俾我呢? thanks.

評分

參與人數 7威望 +95 金錢 +341 實力 +95 信賴 +82 貢獻 +95 收起 理由
xpp3348 + 30 + 100 + 30 + 30 + 30 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 7 + 20 我欣賞你
開心鐵男 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖

查看全部評分

回復

夾爆好似要加錢。
回復 支持 反對

加100玩60min可能好玩D
回復 支持 反對

睇完師兄嘅報告都即刻想去試下
回復 支持 反對

乳交好爽, 要試吓

回復 支持 反對

咩年紀呢 唔該師兄
回復 支持 反對

$600純BM真心貴
回復 支持 反對

hkgoodgood 發表於 2018-6-8 09:43
夾爆好似要加錢。

事後我睇番有包膠講, 好似要加錢. 但我走時問佢係咪500, 佢話係, 我咪照俾500+tips囉.
回復 支持 反對

uhadabadday 發表於 2018-6-9 00:18
咩年紀呢 唔該師兄

我估35+, 因為都厚粉, 好難估.
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-6-9 22:37
我估35+, 因為都厚粉, 好難估.

唔覺桐桐搽粉喎
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-6-9 23:18
唔覺桐桐搽粉喎

可能佢太白, 以為佢搽粉掛. 師兄你覺得佢似幾歲, 有D難估.
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-6-9 22:36
事後我睇番有包膠講, 好似要加錢. 但我走時問佢係咪500, 佢話係, 我咪照俾500+tips囉. ...

可能你skip part 1
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-6-9 23:28
可能佢太白, 以為佢搽粉掛. 師兄你覺得佢似幾歲, 有D難估.

佢全身都好白。
你估都差不多,減返一兩年啦。
回復 支持 反對

直接part 2係咪淨係得$500個plan?
回復 支持 反對

skip part 1 玩唔玩得足鐘先?
回復 支持 反對

igotoplay123 發表於 2018-6-10 18:16
直接part 2係咪淨係得$500個plan?

睇廣告得$500呢個BM plan. 我無持別再問有無其他plan呀.
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-6-11 22:31
睇廣告得$500呢個BM plan. 我無持別再問有無其他plan呀.

都幾抵玩,我遲下都試試
回復 支持 反對

leoweb 發表於 2018-6-11 19:25
skip part 1 玩唔玩得足鐘先?

廣告寫明skip part1呢個plan, 30-40分鐘. 我估都差唔多掛. 成個過程連沖涼走人40分鐘左右. BM+HJ+夾爆 十幾廿分鐘.
回復 支持 反對

she is good looking, in the early to mid 30s
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-6-11 22:36
廣告寫明skip part1呢個plan, 30-40分鐘. 我估都差唔多掛. 成個過程連沖涼走人40分鐘左右. BM+HJ+夾爆 十 ...

咁就 ok 喎
回復 支持 反對