請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1736|回復: 11

[樓上骨報告] 細細粒可可, 真係嬌小可愛

名稱: 細細粒可可
地區: 深水埗
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13238&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 9

小弟蹤横骨場多年,遇囡無數,今次就要同大家推介下細細粒可可。

話說前排落深水埗搵食,由於選擇多,一般我都會上網睇下報告,望下有咩啱,預定兩三個後,再去洗下樓。上到去睇過下,都唔係好合眼緣,於是就其他師兄報告,去搵細細粒望下。去到佢門口,見到佢D相,都幾合眼緣,於是就決定去試下。

一開門,見到佢真人,同相都有七八成似,身材唔錯,又好笑容,所以就決定入閘一試。

入到去環境都幾整潔,因為天氣都幾熱,坐低一陣抖一抖,佢問我要唔要飲杯水,飲完水,就一齊除衫沖翻個涼。

除晒衫見晒全相,佢身材真係一流,沖涼期間,當然要摸下。身材唔錯之餘,皮膚滑不留手,仲要係真波冇假貨,正到爆。沖完涼再用消毒毛巾同我抺身,服務細心,抵讚

到埋床揼骨,手勢唔是但,下下有力夠準。推油踩背夠舒服,唔求其踩,到頂腰個下真係一絶,接近二百磅既我佢都頂得住冇炸型,真係冇得頂

揼完就骨,就要開心下,先嚟個女上,一路上一路摸住佢對白滑既波,再望住佢床邊塊鏡,好有AV FEEL,真係好鬼死正。跟住嚟返個正位,一路摸住佢個波,一路衝,冇耐就頂唔順就發射。

完事後沖涼,佢都一樣好細心,唔會比我覺得有吹鐘既感覺,完全有帝王式享受。着完衫,傾左一陣,見有其他師兄係到等緊,為免要人等咁耐,就放低家用走人,留返下次返食再傾。

評分

參與人數 5威望 +31 金錢 +101 實力 +31 信賴 +23 貢獻 +31 收起 理由
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 個報告真撚到呢.....................
pencil30 + 10 + 10 + 10 + 2 + 10 Noted
Johnnywong1981 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復

真心的服務。
回復 支持 反對

如果有相7,8成, 真係有性趣.
回復 支持 反對

有鏡真係好玩好多
回復 支持 反對

7,8成似,咁真係要去試試
回復 支持 反對

瘦底大波, 好正喎

回復 支持 反對

Ching 講到好正wor
回復 支持 反對

可可張相有無7,8乘似 ?? 我去望一望...希望師兄報告是真的
回復 支持 反對

性價比都唔錯,樣樣都有,師兄又食到好野
回復 支持 反對

可可已在我waiting list中.
回復 支持 反對

actual age could be in 40s..
回復 支持 反對

好似好正咁好今個星期都要去試下
回復 支持 反對