請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 693|回復: 6

[樓上骨報告] 福樂lily

發表於 前天 10:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
由於小弟是新人 不太懂寫一份詳細報告  在寫一次試試看  如有不足地方  請大家多多指教
名稱  :Lily
地址  :福樂10B1
新4網:n/a
樣貌  :8/10(30+樣子ok啦)
身材  :9/10(身高165左右真波D-Ecup)               
環境  :8/10(房間超級大有大床和骨床也不會感覺逼夾 而且囡囡還養了一大缸魚)
part1:  9/10  (我沖完涼出來囡囡已經舖好一次性床單 幫我抹身 我上骨床女女開背很不同 從腳開始慢慢爬上你的身體 因為囡囡按摩是泰式拉筋和中式穴位按摩 最先按頸部及肩部 手指 掌 肘既手法都有使用 而且力度非常足夠 按穴位感覺舒服 會伴隨拉筋 在我身體由上至下全方位按摩  每個地方都有照顧 小弟是比較受落  聽囡囡說她以前是在深圳太平洋做過正骨大場 )
part2: 10/10 (開始有貓爪式rpp  我知道已經進入第2part 了 哈哈好開心期待 女女慢慢撫摸我的身體 我在期待更加刺激的服務 過了一會囡囡用爽身粉塗上背部 好香 主要是很易清洗 給個讚囡囡  裸體bm 細心仔細地360度全方位bm我的每吋肌膚 我喜歡看著鏡子裡面的囡囡為我細心服務 非常刺激 細佬已經肅然起敬 看見囡囡仍然細心為我服務  哈哈 真想和囡囡來個大戰 突然女女long起我雙腿  慢慢落油 慢慢撚雀和推前烈腺 會照顧好蛋蛋和我細佬 真係怕會走火  用既油是私家油無味易清洗 聽囡囡說是天然葡萄籽油  爽到都唔知用咩形容 小小痛又扯住旗 囡囡手法真是變化多端 小弟直接喊停  囡囡笑著說好彩你喊停 如果你不說 我會誤會你撐的住 很多人就是這樣走火的  女女叫我轉身  開始慢慢玩  我和囡囡此時已經肉帛相見 歡樂時光正式開始了   現在才正式進入最最最正的部分 我不寫太深入了 因為師兄我覺得的最好未必是你想要的  你覺得的最好也未必啱我 師兄們自己去體會吧)   
總結:Lily出火手法多變化 每次都帶來不同驚喜  每次都搞到死去活來 次次去都交貨大滿足 雖然沒有c餐  但呢啲服務勝過c餐  因爲囡囡用心令每個人dup得舒服 出火更爽 希望師兄們可以珍惜她的服務和付出     
價錢:800蚊90分鐘足鐘有餘
這次報告寫出了我的usb美好的享受 還希望各位師兄可以不要再笑小弟 期望各位慷慨解囊 覺得好既加啲分俾小弟

評分

參與人數 12威望 +153 金錢 +482 實力 +133 信賴 +131 貢獻 +141 收起 理由
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
hcjs + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
Joetsang + 15 + 54 + 15 + 13 + 13
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
KK2 + 15 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
小Fei機 + 8 + 40 + 8 + 8 + 8 用心發帖
大隻 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
luckyfan + 20 + 40 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Thsk + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 30 + 30 + 20 + 20 + 30 我欣賞你

查看全部評分

回復

發表於 前天 12:06 | 顯示全部樓層
食得開心最緊要, 真係唔係個個女女可以搞到死去活來, 多謝詳細報告同分享
回復 支持 反對

發表於 昨天 03:59 | 顯示全部樓層
雖然800無c餐對小弟黎講價位偏中上,但睇完編文都想試下,已加分
回復 支持 反對

發表於 13 小時前 | 顯示全部樓層
包膠中一句(希望師兄們可以珍惜她的服務和付出)我欣賞你
回復 支持 反對

發表於 7 小時前 | 顯示全部樓層
Galaxy69 發表於 2018-5-20 10:41
包膠中一句(希望師兄們可以珍惜她的服務和付出)我欣賞你

90分鐘女女沒有停止過 買服務我個人覺得超值part1 part 2都合格啦
回復 支持 反對

昨晚又試了90分鐘心滿意足值得支持
回復 支持 反對

謝謝包膠
回復