請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2224|回復: 27

[樓上骨報告] 金橋MANDY

名稱:MANDY
地區:觀塘
地址:金橋4F 10A
價錢:700 BM
服務時間:90
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數:7/10
差唔多成年無搵過MANDY 依家去金橋我淨係會搵佢 個樣無咩點變 順眼姐姐樣 播住音樂按 幫助到我放鬆 骨技依然KEEP到咁好 鍾意大力金鋼指既師兄建議去試下
骨技我覺得算係頭班 受唔到力既記得叫囡囡細力D 囡囡細細粒但真係幾好力

我好鍾意MANDY既R痕技術 用指甲全身R 真係好舒服 每次都會叫佢預多少少時間幫我R
唔夠時間做BM 加左鐘  雖然對波有加料 但係做BM比起好多真波既囡我覺得係仲舒服既 可能係技術問題
成個人訓上你度攬住黎磨 真係感受到比人包住果種親切既感覺 唔係HI下HI下就算 最後好順利咁出火 仲有一齊沖涼 之前去都無 用指甲幫我R背脊 好舒服 今次真係好滿足

格離台本身好熱鬧又有真實討論既地方比人清左一次POST就靜左好多 依家會多D上黎呢度 同埋呢邊感覺真實報告都好多 仲係新會員PM唔到人 希望各位師兄多多支持

評分

參與人數 8威望 +95 金錢 +340 實力 +95 信賴 +95 貢獻 +95 收起 理由
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
kwuntongusb + 15 + 54 + 15 + 15 + 15 而家可以pm吧
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
奇哥哥 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
infinity + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
開心鐵男 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖

查看全部評分

回復

假波就麻麻地喇
回復 支持 反對

可能我對渣波比起其他無咁大興趣啦 生得OK就可以 同埋以前都試過D假波 佢果個算唔差啦 同埋對比D巢皮LIN同下DOR波 我鍾意D對得靚既假波
同埋佢知點樣令到你舒服
回復 支持 反對

一年多冇探過 Mandy。好懷念佢同埋佢好姊妹。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-5-18 00:11
一年多冇探過 Mandy。好懷念佢同埋佢好姊妹。

佢好姊妹上左岸都好耐啦 真係好靚
回復 支持 反對

heysayjump 發表於 2018-5-18 00:14
佢好姊妹上左岸都好耐啦 真係好靚

佢好姊妹我食過2次 但我唔明白各位對靚既準則係乜野?
如果用返樓上骨既角度的確係可以,,但如果係用係街昅女既立場,基本上香港樓上骨任何一個都唔可能稱得上靚
回復 支持 反對

我覺得中超減太多分,做bm黎計
回復 支持 反對

mandy嘅「指功」 真係唔錯 (唔係子宮」、夠力位準
回復 支持 反對

yangyangyang 發表於 2018-5-18 01:48
佢好姊妹我食過2次 但我唔明白各位對靚既準則係乜野?
如果用返樓上骨既角度的確係可以,,但如果係用係街昅 ...

師兄堅! 試哂全港樓上骨。
可惜眼角太高又唔實際,想用幾魚價錢揾個靚女幫你揼。美少女HG啱你多D。
回復 支持 反對

mandy 個人幾好傾幾親切,part c又夠投入
回復 支持 反對

師兄又揾到好野
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-5-18 07:54
可惜眼角太高又唔實際,想用幾魚價錢揾個靚女幫你揼。美少女HG啱你多D。 ...

我好老實講姐,搵樓上骨我預左係唔會有後生靚女,有時見到順眼既已經當BONUS,
ZOE係樓上骨呢行真係叫好唔錯,所以我都返食過一次,而係我唔明點樣樓上位師兄話真係好靚??邊有咁誇??
另外見到有啲女明明都40+...有啲師兄都可以話三十頭??????
如果有師兄岩岩出黎玩既見到報告當真跟住走去既話,會係好大出入囉
回復 支持 反對

yangyangyang 發表於 2018-5-19 02:44
我好老實講姐,搵樓上骨我預左係唔會有後生靚女,有時見到順眼既已經當BONUS,
ZOE係樓上骨呢行真係叫好唔錯 ...

我都好老實講姐。

可惜眼角太高又唔實際,想用幾魚價錢揾個靚女幫你揼。美少女HG啱你多D。

回復 支持 反對

我第一次搵zoe果陣都有成八年前 可能我特別鍾意果類型 同埋對比其他囡既話佢係真係靚既
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-5-19 08:11
我都好老實講姐。

蜜糖兄德高望重  你岩!
回復 支持 反對

加料波 總係冇真既爽
回復 支持 反對

yamaking 發表於 2018-5-20 08:03
加料波 總係冇真既爽

但我試過真波bm都無佢咁舒服 技術可搭救
小執唔係鬼婆AV整到兩個警就得啦