請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 942|回復: 13

[樓上骨報告] 撩雀仔聖手, 非福樂15樓Kelly莫屬

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: Kelly
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈15樓B5室
價錢: 750
服務時間: 90分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6638&type=樓上骨
翻食指數: 80

自己份工成日都好忙要OT, 有時真係諗搵到錢都無命享, 所以間唔中收早少少, 我都會去鬆下骨, 出出火! 返工途中偷偷上新四快速做功課, 今次就選擇左福樂Kelly, 試下佢手勢係咪真係咁堅先?

約好時間, 收工就走去福樂, 去到房門前, 發個message話到左, 無耐Kelly就開門啦。入到閘一睇, 確實如其他大師兄所講有少少似香香公主, 望落個款都白白滑滑。由於我係佢最後一個客, 佢見我成身汗上到來, 都叫我慢慢來唔洗急。仲整杯水我飲下。之後見到佢牆上有電療項目, 加上佢部機放喺我面前, 就多口問左句部機有乜用? 佢好有心機解釋左用來通經絡, 去濕毒之類功效...之後我就臨時要求改plan玩電療啦。之後去沖個涼, 出來就開始Part.1啦。

Part.1: 由於Kelly解釋左電療後, 我個身兩小時內係不能濕水, 所以唯有就Part.1同Part.2調轉來做。然後佢就化身成淫娃OL去服侍我啦。佢開始先用少少指甲喺我個身度背脊度周圍輕輕去R, R下R下就去到pat pat位, 再推埋前列腺, 估唔到佢都幾好心機去推, 推左都有一段時間, 推到我通曬為止, 之後佢就同我撩雀仔, 佢手法撩得好抵死, 幫我Chok兩下又停一陣, 一時又快下, 一時又慢下, 佢知我細佬個反應想出嗰時, 佢隻手又故意收慢步伐, 等我細佬平伏左啦, 佢又加快返個速度, 來來回回好多次想射與唔射之間。但最後都頂唔順, 好自然咁爆發出來, 仲因為佢咁嘅手法, 今次仲射左好多子孫出來添。
Part.2: 細佬爆發完之後, 我就入去再沖下身, 然後我再次趴返上張床度, 佢就開始同我黎啦, 佢先用腳踩電板, 然後再用手傳電去我身體通經絡, 走穴位, 佢話咁樣係主攻我痛症位喎。之後我就慢慢發現我個身排出來都幾多水下。而啲電療藥膏仲由一開始嘅綠色漸漸變成黑黑地。不過做完之後, 我感覺個身真係好似去走左好多濕氣, 感覺個身輕漂漂。

最後做完個電療之後, 喺張床度休息左一陣, 就去著衫。Kelly仲好緊張咁叮囑我, 返屋企千其唔好沖涼住, 要隔兩個鐘至好濕水。仲笑笑口話今晚包你好好瞓。傾左陣見時間唔早, 就放底家用走人。

總結: 呢位Kelly, 對於揼骨嘅學識真係有料到, 加上佢撩著嘅手法, 仲有佢白滑嘅皮膚, 幾百蚊可以享受咁嘅技術真係very good。唔知有無試過佢嘅師兄有同感呢?

評分

參與人數 8威望 +120 金錢 +400 實力 +120 信賴 +120 貢獻 +120 收起 理由
木村健 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
奇哥哥 + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 用心發帖
流口基 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 中肯報告
infinity + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
B哥 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
開心鐵男 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
電療我都無玩過, 好似幾好咁
回復 支持 反對

有OL黑絲裝好吸引
回復 支持 反對

香香公主真係幾受歡迎
回復 支持 反對

時快時慢, 細佬爽到爆炸啦
回復 支持 反對

發表於 昨天 09:47 | 顯示全部樓層
搵日上去試下做陳家洛
回復 支持 反對

樓主| 發表於 昨天 15:24 | 顯示全部樓層
開心鐵男 發表於 2018-5-17 22:23
電療我都無玩過, 好似幾好咁

去玩下嘛
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-5-19 09:47
搵日上去試下做陳家洛

支持你去一次
回復 支持 反對

photosaver 發表於 2018-5-17 22:41
有OL黑絲裝好吸引

都吸引呀, 加上佢皮膚keep得幾滑下
回復 支持 反對

發表於 昨天 15:49 | 顯示全部樓層

多謝先,O! ePay過數俾我?
回復 支持 反對

發表於 昨天 15:52 | 顯示全部樓層
少有電療報告, 已加分支持!
回復 支持 反對

發表於 昨天 18:18 | 顯示全部樓層
試過kelly ,撚到隻雀嘔曬泡
回復 支持 反對

發表於 7 小時前 | 顯示全部樓層
謝謝包膠
回復

發表於 7 小時前 | 顯示全部樓層
謝謝包膠