請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1143|回復: 13

[酒店賽後報告] DK300?

關閉 [複製鏈接]
公司代號: DK
美少女編號: 300
地區: TST
價錢: 1000
服務時間:
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15459
翻食指數: 7/10
最近見到有幾位師兄打既幾份300既報告,見幾位都話佢後生所以試試
一開門望落幾後生,佢聲稱20歲,胸前十分豐滿,目測有d以上,瘦底
十分熱情,主動脫衣,索吻,抱抱。
但種感覺同之前幾位師兄講既唔同,一脫衣就發現被換,手同後背有紋身,同之前幾位師兄既photo唔同。
不過見佢身材同樣都唔錯就試試。

侍浴:8/10
不斷有話題,有水簫(環吹),洗得都仔細,一路大車一路洗。

戲肉:8/10
再繼續BL,一d催鐘都無,有69,好有心機。
戴套,先男上,再換狗仔,再轉身,最後男下。
感覺到佢收陰肌,超舒服,唯獨個人唔係太鍾意有紋身所以扣分

雖然被換左期待已久既300,但都叫做試到正貨,有拿到v7

評分

參與人數 5威望 +75 金錢 +330 實力 +75 信賴 +65 貢獻 +75 收起 理由
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
candence + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 用心發帖
baltan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
pencil30 + 30 + 20 + 30 + 20 + 30 我欣賞你
mondeauville + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +1

雖然被換, 但好彩食到好野!
師兄知唔知你食左幾多號?
回復 支持 反對

最鍾意啲囡囡有大車
回復 支持 反對

師兄最後食到幾多號.300囡囡早幾日已經回去所以應該唔係
回復 支持 反對

師兄個可能係322,322 V7廣告相同4台廣告相 係唔同樣。

322係有細公仔,濛濛地嘅。自稱貴州少數民族。相頭同服務0K嘅,沖涼嘅感覺,我覺得好似係澳門桑拿比人幫你洗咁上下。洗得好仔細,乾淨到爆。
回復 支持 反對

食得開心就夠
回復 支持 反對

引退真係好可惜
回復 支持 反對

有得車,又大波幼幼,值得去試!
回復 支持 反對

原來換左
回復

隔離師兄份330報告張相...
唔係應該330...
回復 支持 反對

nice sharing
回復 支持 反對

好有心機
回復

thanks for share
回復 支持 反對

Thanks Ching
回復 支持 反對