請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1301|回復: 6

[樓上骨報告] 觀塘群星若琳

名稱: 若琳
地區: 觀塘
地址: 群星2樓
價錢: 90分鐘 DUP + BM 600銀
新四網址: 冇
翻食指數: 8/10

幫襯過幾次,幾傾得計,斯斯文文,好好禮貌,每逢想dup但又唔需要極度咸濕時就會搵佢。
年紀介乎後生至輕熟之間,相頭以USB嚟講好靚,身高有米六幾,走肥,C波仔軟淋淋,皮膚白滑。

PART 1 (9/10)
骨技一流,有板有眼,力度好夠。唔識分幾班,但受力嘅師兄應該唔會失望。
PART 2 (9/10)
RPP好舒服,BM唔好期望會好淫好誘惑,但誠意十足,好溫柔,有啲特別嘅角度同動作,有幾分GFF。

講到咁好,可能有啲師兄會諗隱藏服務嘅嘢……
我幾鹹濕,遇到正嘅囡囡都會口痕問有冇全套,冇都絕對尊重。
若琳斯文溫柔,係令我問唔出口嗰種,同佢傾計亦明佢底線。

希望幫到各位師兄
另外跪求福樂喵喵聯絡方法 orz

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +118 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
wkap + 10 + 18 + 10 + 10 + 10
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

多謝分享,期望師兄下幫襯能用:誠意獲取套
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-5-16 17:08
多謝分享,期望師兄下幫襯能用:誠意獲取套

唔會啦,尊重緊要
回復 支持 反對

有冇聽過表面斯文
回復 支持 反對

記憶中佢係雞仔聲,如果係佢咁佢係按得唔錯的
回復 支持 反對

我都覺得若琳好靓,係我小數會返食多次的囡囡
回復 支持 反對

之前見仲有廣告聯絡方法,而家不見了....
回復 支持 反對