請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 752|回復: 14

[分享] 發利人妖,重現元朗安榮

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
亦即是以下這一個,有圖:
http://www.new141.com/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=52125
之前在 FL805D,我說他是比較兇惡的。
今次他搬去了元朗安榮 3BD,他練得很聰明,當我猶豫不決之時,他便向我介紹旁邊其他的姊妹,就好像他真的是女人一樣。

評分

參與人數 1貢獻 +50 收起 理由
Storm + 50

查看全部評分

回復

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
近排真係妖氣冲天,一個唔覺意食咗就。。。
回復 支持 反對

師兄你對斬妖除魔真係有份執著

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +72 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
xpp3348 + 20 + 72 + 20 + 20 + 20 你這句幾好,我真係笑0左。

查看全部評分

回復 支持 反對

去到邊都撞到妖,師兄揾個師父攪攪佢佢好
回復 支持 反對

山長水遠入埋元朗.........而家真係要玩捉妖記...........
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
maneeho 發表於 2018-5-16 10:43

現在個個一提到斬妖除魔便一定想起我。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
maneeho 發表於 2018-5-16 10:43

斬妖除魔我直情視之為己任。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +40 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
acklts10 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
xpp3348 發表於 2018-5-17 01:25
斬妖除魔我直情視之為己任。

哈哈哈哈
回復 支持 反對

發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
辛苦哂! 多謝師兄啦~
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
人妖界既剋星
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
有一次差d食左妖, 入左去死都出番黎
回復 支持 反對

發表於 前天 13:26 | 顯示全部樓層
routeto666 發表於 2018-5-17 17:26
辛苦哂! 多謝師兄啦~

師兄~想請教,元朗近期有冇推介?
回復 支持 反對

發表於 前天 14:15 來自手機 | 顯示全部樓層
蟲師 銀子 發表於 2018-5-19 13:26
師兄~想請教,元朗近期有冇推介?

冇上金x? 有件16妹妹喎!樣係少少豬, 不過堅大D波, baby fat, 咁幼服務就一般, 態度好肯配合, 堅好屌勁舒服。今日仲喺度,好似聽日last day. 仲有三個相頭都唔錯。

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +4 實力 +1 信賴 +1 貢獻 +1 收起 理由
蟲師 銀子 + 1 + 4 + 1 + 1 + 1 師兄講金色SUN?

查看全部評分

回復 支持 反對

發表於 前天 14:47 | 顯示全部樓層
routeto666 發表於 2018-5-19 14:15
冇上金x? 有件16妹妹喎!樣係少少豬, 不過堅大D波, baby fat, 咁幼服務就一般, 態度好肯配合, 堅好屌勁舒 ...

多口問句,利X樓係唔係已經冇野食?
回復 支持 反對

發表於 前天 15:20 來自手機 | 顯示全部樓層
蟲師 銀子 發表於 2018-5-19 14:47
多口問句,利X樓係唔係已經冇野食?

我唔去利x同安x~

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +4 實力 +1 信賴 +1 貢獻 +1 收起 理由
蟲師 銀子 + 1 + 4 + 1 + 1 + 1 收到

查看全部評分

回復 支持 反對