請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1366|回復: 16

[樓上骨報告] [鬍鬚仔遊記] 去福樂搵個非凡骨手同我攪攪副骨頭-花園街Yumi

名稱: 花園街Yumi
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈14樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6626
翻食指數: 8分

尋日起身感覺成身火, 返工時做野都感覺周身酸痛, 唯有Lunch時發個訊息預約Yumi, 搵佢幫我解決下個問題, 成功約到佢夜晚有個位留俾我, 我就乖乖做野做到收工為止, 放工過去搵佢.

夠時間就上去14樓, 一個三十幾嘅眼大大波大大氣質女子開門, 溫文有禮問我係咪book左? 我點個頭就入去啦. 房間四四方方雖然唔算好大, 但就整齊放好啲野, 之後我都係例牌除衫, 自己入去浴室沖涼, 洗上洗落, 舒舒服服咁出返來, 就一野扒落張骨床上啦.

Yumi就開始開背試力, 指力有勁, 睇其他師兄報告話佢係重炮手絕非浪得虛名, 但Yumi同我講已經未用足十成力, 唔係最大力啦. 話感覺我身體唔會受到佢十成力水喎. 之後佢指, 掌, 肘, 臂並用, 落位非常準確, 真係唔洗點出聲提醒佢, 佢都自然感覺到我身上邊啲位係特別累, 無幾耐就幫我踩背, 會響骨, 佢踩大腿技術亦幾獨特下, 我喺其他技師身上暫時係搵唔到嘅, 被佢揼完踩完真係一身都鬆曬輕曬, 仲有少少想即時瞓下覺嘅感覺添! 一班料子就真係一班料子, 無花無假!

快樂不知時日過, 好快就輪到下一part啦! Yumi落左啲油同我做香薰推油啦, 佢服待左我咁耐時間, 依然係咁起勁去推, 好似唔識累咁樣. 之後就輕R下我屎忽同小腿側. 再繼續就推我嘅前列腺, 推到我感覺麻酸, 但越推就感覺越順暢!

Yumi推到我差唔多, 就釋放佢自己, 去解甲同我玩BM, 俾佢用對肉彈喺我身上轉呀轉呀!!! 加上佢微微的聲音導航, 我細佬真係俾呢啲情景吸引到硬一硬, BM過後佢就跟手下一步, 就想開始征服我雙乳雲, 用佢獨門嘅舌頭功快速打轉再打轉, 唔知又到左幾時, 佢其中一隻帶電嘅手就開始捉住我硬到叔叔不行了的細佬, 想征服埋佢, Yumi好溫柔咁好似玩遊戲機嘅joystick咁chok下chok下, 我就係咁樣面對住Yumi上下同時間夾擊, 唔洗過好耐, 我細佬裡面股暖流, 就忍唔住咁湧曬出來, 俾Yumi chok到一滴不漏完事升空.
完事後, 佢叫我休息左陣, 至去沖涼, 然後著返衫, 放底家用, 就舒舒服服返屋企大覺瞓啦!

評分

參與人數 11威望 +144 金錢 +475 實力 +124 信賴 +144 貢獻 +144 收起 理由
Chuanwen + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
流口基 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
B哥 + 15 + 50 + 5 + 15 + 15 用心發帖
歷仔 + 2 + 3 + 2 + 2 + 2 用心發帖
4638 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
pencil30 + 40 + 30 + 30 + 40 + 40 中肯報告
RicoLin + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 絕對贊同
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 絕對贊同
肥軒 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復

Yumi看來係一個好骨手, 我都想試下
回復 支持 反對

已加分, 搵日要試下試佢
回復 支持 反對

好似幾好服務咁
回復 支持 反對

重炮手我會頂唔順, d筋骨太硬
回復 支持 反對

Yumi 在旺角已跟開佢, 佢的確係一個好骨手
回復 支持 反對

非常好的技師,我只能夠受到她的一半力度。
回復 支持 反對

已MARK,下次路過試一試
回復 支持 反對

福樂真係一個好地方
回復 支持 反對

福樂又一好骨手!
回復 支持 反對

winninggor 發表於 2018-5-17 10:15
已MARK,下次路過試一試

試完包你覺得正
回復 支持 反對

Chuanwen 發表於 2018-5-19 15:26
福樂又一好骨手!

有無性趣先?
回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-5-16 21:20
非常好的技師,我只能夠受到她的一半力度。

受唔到太大力, 唔好格硬黎
回復 支持 反對

4638 發表於 2018-5-16 10:02
Yumi 在旺角已跟開佢, 佢的確係一個好骨手

咁長情

証明Yumi可能仲有好多野玩
回復 支持 反對

kimochii 發表於 2018-5-16 08:45
重炮手我會頂唔順, d筋骨太硬

咁你可以叫Yumi輕手少少
回復 支持 反對

多按摩身體好