請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1216|回復: 12

[樓上骨報告] 初試福樂maggie

名稱:Maggie
地區:佐敦
地址:FL 7A6
價錢:600
服務時間:60mins
新四網址:N/A
翻食指數:8/10

首先多謝師兄提供Maggie v7等我可以預到佢
一拎到v7就緊係即刻約左Maggie啦

話咁快就到左約定日子
Maggie早左ok 細佬我即刻急急腳上樓會一會呢個紅人

一開門見到Maggie咁女 咩都唔洗講 緊係即刻入去唔好哂時間啦
今日天氣熱死人 一放低袋 拿拿淋去沖涼 準備開始 part 1

Part1 : 小弟初踏足江湖,今次只係第二次揼骨 之前嗰次好輕力 求其揼幾下就算 今次Maggie就唔同 落足力揼 成身鬆哂 疲累感盡消
推油手勢又正 雙手既溫暖慢慢咁傳入我身體 十分舒服

Part2 : Maggie閂左部分燈 喺我背後自動解甲 一解完就趴落我背脊 2個豐滿嘅肉球喺我背上游走 仲有指甲rpp 感覺非常正
之後就嗌我轉身 嬌小既身體壓上我心口 非常gfable 又上又落 仲比我考到車牌
後尾喺佢既呻吟低下 細佬既細佬亦都忍唔住 順利發射

#跪求唔好有伸手黨,有其他紅人contact先好pm問有冇得交換,麻煩哂

評分

參與人數 5威望 +70 金錢 +220 實力 +70 信賴 +70 貢獻 +70 收起 理由
uniqueasd + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 我欣賞你
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

師兄我用cici contact同你換maggie 得唔得?
回復 支持 反對

師兄,FL Cici 門口有聯絡,唔駛交換。師兄不如出報告再問其他師兄拎會好少少。
回復 支持 反對

感謝報告,有空去碰下運氣
回復 支持 反對

小弟都係新手,想問點先考到車牌
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-15 21:09
師兄,FL Cici 門口有聯絡,唔駛交換。師兄不如出報告再問其他師兄拎會好少少。 ...

想問下CICI係邊間房 今日上去睇過淨係搵到MAGGIE  
THX師兄
回復 支持 反對

桐桐對面
回復

唔該曬
回復 支持 反對

好後悔有一次見到可以WALK IN無WALK IN到...依家應該無可能啦
回復 支持 反對

感謝師兄分享經驗,求師兄pm囡囡v7
回復 支持 反對

jefflam628 發表於 2018-5-18 13:30
感謝師兄分享經驗,求師兄pm囡囡v7

係咪唔識睇字呢
#跪求唔好有伸手黨,有其他紅人contact先好pm問有冇得交換,麻煩哂
回復 支持 反對

Kensonfung 發表於 2018-5-18 17:54
係咪唔識睇字呢
#跪求唔好有伸手黨,有其他紅人contact先好pm問有冇得交換,麻煩哂 ...

洗緊樓睇完part1同part2無留意#號,唔好意思
回復 支持 反對

感謝報告,有空去碰下運氣!
回復 支持 反對