請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13991|回復: 560

[樓上骨報告] 尖咀發利5/F安娜:無「套」坐爆大解放 - 長文

名稱: 安娜
地區: 尖沙咀
地址: 尖沙咀 加拿分道33-35號發利大廈 5樓505室D房
價錢: 1000
服務時間: 90 min
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7023
翻食指數: 9/10

我搵開個技師又放假,鳩痕痕之下走左去尖咀發利找安娜。我爬文咗佢D Post 好耐,一直都沒有試。知道佢係一名痴女。我對痴女特別鍾情。話晒主動,痴身又好玩!知道佢無全套之後馬上約佢(男人對開大真係又愛又恨!有、又怕危險;無、又唔過癮!)USB就是有這樣好:有足夠想像空間比你出火發洩,又不會太危險,間唔時又可以抽下水滿充下性幻想。咁當然要看囡囡,彼此尊重很重要!!!

到那天,準時入閘。開門看見一個嬌滴滴的囡囡,身穿黑色內衣,穿上T-back的Pat Pat 若隱若現。長髪,C Cup,30+, 相頭吸引。不肥,修長的雙腿。整體很美!間單寒暄幾句就除衫沖涼。安娜果然係痴女!在除衫過程中,我坐在床邊,安娜就不客氣地坐上我大脾正面騎著我近距離除衫!又含情蜜蜜好逍魂咁望你,痴女視覺效果勁正!從其他師兄報告知道,安娜有侍浴。所以我們雙雙變成兩條肉蟲,安娜就帶我入浴室。

浴室還可容納兩人。我咁大個人除咗BB被呀媽侍浴外,都未被其他女人服侍。所以我有點生硬的企咗係度,任由安娜幫我揸上沐浴露。咸蟲又點可以錯過這個機會,我好自然就攬住安娜下圍,佢個Pat Pat好柔軟,好有手感。她也不甘示弱用胸來BM我上身,非常舒服。她又用腳,大脾撚我小弟弟,小弟弟立馬起來還拖!在沐浴露的潤滑作用底下,安娜侍浴得大小弟弟都很舒服。安娜還笑鳩我:「嘜你咁特別,個個師兄見到我都揸波,但你整係揸羅!」佢咁講當然我唔執輸馬上揸佢一下,感覺很柔軟,好好揸!玩了一回後,安娜問我要不要水蕭,當然要試!安娜幫我上套吹奏。好特別,好舒服。沖完涼出來就上骨床。

安娜房不是很大。只有一張大骨床。房間整齊乾淨。燈光都是例牌粉紅,相對柔和。安娜示意我趴在骨床上開始Dup骨。

Part 1: 骨齡尚淺,未能判斷好壞。安娜先幫我開背。又問我那裡比較攰。她用手幫我按。感覺不急不忙慢慢按。每處感覺好細心,好到位。看她人仔細細但力水不少!起頭有D位因大力有點痛。又其是膊頭。比她一練痛到吖一聲。但給她按完後感覺莫名奇妙的舒服。跟以往Dup我的技師有點不一樣。以往的係會鬆咗但某些位會怨痛,但安娜按都我好relax 放鬆!到踩背,以為都係一般野。有踩肩,手,背,腰,Pat Pat , 大小腿。特別在背部有比她腳尖踩到礫礫聲。但她最窩心係佢會感覺到我那裡特別攰,會再踩再礫。真係好細心。還有個位比佢踩得好舒服,在腰左右近脊骨。佢話這裡唔係個個識踩。踩完再推油。又是不一樣的感覺。她幾乎每處都幫我推一推,好正。真的低讃!

Part 2a: 接著BM。囡囡全解甲。溫暖的感覺從我背部傳過來。安娜又比我不一樣感覺。她唔只背部做,係全身做!她的體溫唔單止有背部傳來,連Pat Pat,大腿,小腿都感覺到。因為我背著她,我也搞不清她是如何做得到!當然軟軟的胸在全身遊走真的好過癮!還周不時錫吓我頸咬下我耳仔真的好痴女feel ! 最後還有熱石敷。先用一大條熱毛巾敷背,再用熱石放在穴位上。感覺幾舒服。

Part 2b: 又到戲肉!安娜示意我反身,當然小弟弟被痴女戲弄得已經流晒口水!安娜的痴女攻勢真的好利害!首先用的好逍魂的眼神望你,再用她的纖細的手燃雀。痴撚線!又錫又啜又咬Lin呀、頸呀,又細車!相信所有師兄都會投晒降啦,甘願被她戲弄!然後又用大腿肌去撚雀,話好似真做咁!又真係幾似!有睇開我D報告的師兄都知道我比較難出!(其實出來USB咁耐係未出過!)我入閘後也同安娜講過。然後她話:「耶~睇下我的十姑娘點!」果然,佢十姑娘真的無得頂!她訓在我旁邊,然後來個睾丸保健。好像用雙手輕輕夾著睾丸一左一右推,有少少酸麻。再來大腿肌。嘩!真的high撚到爆。我已經呻吟不斷,安娜又配合我環回立體聲。小弟弟就硬到扑街,但都係硬頸,一直都唔吐白沫投降。突然安娜背著我坐上我度,小弟弟感覺一陣溫暖包著,龜頭傳來不斷的酸麻感!安娜又話無全套!我來不及反應不知所措但又精蟲上腦,有理無理狗衝先!結果被佢坐爆咗!!!我又喜又驚!我中出咗安娜? 原來我射咗落我大脾到!嚇得我吖!安娜的十姑娘真的好勁!

安娜抖著氣依在我胸訓在我旁邊。我就郁都唔郁抖著氣享受著高潮那刻。吹水一陣後安娜扶著我去沖身。到了浴室我攬著安娜還在陶醉著。她好細心慢慢地幫我清洗。最後都係個句:時間夠都係照舊:沖涼換衫走人。

總結:安娜真的好痴女。因為篇幅,有好多細節沒有寫出來。她又玩得又 gfable。玩到過晒鐘都幫我出。其實今次出得未必完全是十姑娘,我相信是dup得我好relax ,放鬆到所以大解放!(當然囡囡都玩得放!)90分鐘裏面可以有咁多野玩其實好超值無DM!

經囡囡同意附上照片給師兄們分享:

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 45威望 +416 金錢 +1560 實力 +390 信賴 +412 貢獻 +411 收起 理由
Jimmywhite + 2 + 10 + 2 + 2 + 2 用心發帖
dancoga + 7 + 18 + 5 + 7 + 7 中肯報告
jfkairport2 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
hks_hk16b + 15 + 50 + 5 + 15 用心發帖
sexsexsexxxx + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
hqi + 7 + 15 + 3 + 6 + 7
lawlaw448 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
ching2015 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
Libogen + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
mmchan1026 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
loveusb + 7 + 30 + 7 + 7 + 7 我欣賞你
uniqueasd + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
iammvp + 10 + 54 + 15 + 25 + 20 用心發帖
Jstone + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
火雲邪神 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
中出十連發 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
tolstoy + 5 + 20 + 5 + 5 + 5
love33 + 8 + 24 + 8 + 8 + 8 中肯報告
xzhkhk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 精采文筆
doggy99 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

Wanna try this girl for a long timeX2
回復 支持 0 反對 1

癡女?好似不錯喔
回復 支持 反對

這個星期要去試試了
回復 支持 反對

Wanna try this girl for a long time
回復 支持 反對

勇喎,無套都敢
回復 支持 反對

回復 支持 反對

師兄又揾到好野
回復 支持 反對

一直冇機會試......
回復 支持 反對

都幾痴wo,係大比夾出既?
回復 支持 反對

師兄玩得豪放
回復 支持 反對