請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1048|回復: 3

[樓上骨報告] 觀塘群星若琳簡報

名稱: 若琳
地區: 觀塘
地址: 物華街群星大廈
價錢: 480
服務時間: 60分鐘
新四網址: 無
翻食指數: 7/10

話說早幾個星期前已經想試試若琳嘅服務,不過當時係替工,所以就唔幫襯住啦,因為始終對替工無乜信心,咁拖拖下先搞到上星期先去,因為之前已去過群星大廈,樓下係物華街,人流係超多,夠鐘去到附近又再慣例whatsapp問下上得未,得知上個客仲未沖完涼,要等多十幾分鐘,咁就响附近行下,但附近除左街市之外,真係完全無嘢行,而且仲有個超大嘅地盤,環境一般。

到收通知上得,就上去啦,到達2樓又搵唔到目標房間,原來係目的地係隱藏响一條顔色燈走廊入面,之前搵唔到係因為D顔色燈唔明顯。好啦,到達若琳工作室一打開門,見到若琳歡迎,外型唔錯,都幾高下,相頭我自己覺得都算ok,吹水幾句就自己沖涼先,沖完之後若琳好細心幫手抺身,仲用紙巾抹小小Fei機,幾好feel的。

之後part 1,又慣例叫囡囡輕力按就得,都按得幾舒服,有問邊度攰D想按多D咁,按按下我又舒服到瞓咗一陣,而吹水時若琳話當日都幾忙,原來佢都有幾個熟客幫襯開的,所以嗰日有D忙。

好,舒服過後又到BM時間了,若琳BM係只解上半身,我就覺得視覺上無咁刺激啦,同埋除bra之後就有D落差,不過最後順利舒服升空。報告完畢,多謝收看!

評分

參與人數 7威望 +170 金錢 +572 實力 +170 信賴 +170 貢獻 +170 收起 理由
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 20 + 72 + 20 + 20 + 20 中肯報告
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
GPX2015 + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
love33 + 50 + 180 + 50 + 50 + 50 中肯報告

查看全部評分

回復

群星門口人來人往入去出黎好尷尬,所以去過1次就吾去啦
回復 支持 反對

飛兄!好耐無出報告啦!
回復 支持 反對

luckyfan 發表於 2018-5-15 21:17
飛兄!好耐無出報告啦!

係呀,近排比較少揼骨
回復 支持 反對