請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1392|回復: 15

[酒店賽後報告] DK 319

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
公司代號: DK
美少女編號: 319
地區: TST
價錢: 1000
服務時間: 3:00pm
新四網址:
翻食指數: 6.5/10

其實少左搵HG, 因呢期spa我覺得抵玩d, 同埋試過好多地方,唔止香港,dm太多,可能小弟唔好彩,大陸同台灣都係dm,同埋相騙太多

算,入正題,因為見有新囡,都係想再一試hg, 見咁多ching講到咁,於是搵左dk 319,因為小弟比較喜歡瘦底囡囡

一開門,囡囡應該冇乜化妝,或者淡妝,同相入面6/7成似,body堅瘦,目測33c/d,有侍浴水蕭,開頭唔多野講,都係果d,環吹,女上男上咁啦,吹功唔錯,有大車牌,全程都有笑容,唯一係每個過程推進比較快,應該係熟手

反而完事後,先發覺囡囡好好傾,講好多自己野,湖南人,22/23歲,如果一開始溝通多d感覺會好d

總括唻講,未算滿意,但未至於dm

評分

參與人數 4威望 +64 金錢 +210 實力 +69 信賴 +64 貢獻 +64 收起 理由
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
tckt + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 40 + 30 + 30 我欣賞你
baltan + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 中肯報告

查看全部評分

回復

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
多謝師兄報告!

評分

參與人數 1威望 -60 金錢 -120 實力 -60 信賴 -60 貢獻 -60 收起 理由
pencil30 -60 -120 -60 -60 -60 灌水回帖講多謝

查看全部評分

回復 支持 反對

多謝詳細報告

評分

參與人數 1威望 -60 金錢 -120 實力 -60 信賴 -60 貢獻 -60 收起 理由
pencil30 -60 -120 -60 -60 -60 灌水回帖講多謝

查看全部評分

回復 支持 反對

嘩,師兄你食到頭圍咁播。3點鐘,應該係到步第一Q。
319我以前黎我都有揾過,服務同態度都係好野,我估囡囡都未化妝就接你 order,相頭未執正見人。
回復 支持 反對

師兄,真波定打假波
回復 支持 反對

多謝師兄分享

評分

參與人數 1威望 -60 金錢 -240 實力 -60 信賴 -60 貢獻 -60 收起 理由
pencil30 -60 -240 -60 -60 -60 灌水回帖講多謝

查看全部評分

回復 支持 反對

琴日見319相頭都幾幼 已經想衝去試
睇報告D服務都足 值得一試
回復 支持 反對

319唔係新囡黎, 不過黎親都有好評, 都有d想試
回復 支持 反對

值得一試喎
回復 支持 反對