請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2000|回復: 18

[樓上骨報告] 小弟24歲初出矛盧,試左幾個usb而家寫番個報告比各位大大

因為見大家咁真誠既交流, 我由第一個開始順住寫落去, 以小弟20幾歲既個人感觀寫, 如有得罪請見諒

名稱:文迪
地區:太子
地址:
價錢:500
服務時間:
新四網址:
翻食指數:7/10
樣貌一般, 身材ok既, 呢個係我第一個試玩樓上骨既囡囡, 年齡睇落都吾細, 但人十分溫柔聽落去個人會好relax同舒服

part 1: 由於個日我扮晒野扮吾係第一次揼骨, 因為驚佢地蝦我吾識野, 但係文迪一睇就知搞到我都有D尷尬.... 沖完涼上床, 環境吾錯, 好大好寬敞, 係揼骨個時播D音樂個人即刻眼訓
文迪按得好舒服, 過左吾知幾耐就rpp....

part 2:係呢個時候我就估到開始打飛機, rpp真係好舒服同開始會有feel, 之後轉身就幫我打, 打完沖涼再幫我抹身...

第2個

名稱:程程
地區:金輪
地址:
價錢:400
服務時間:
新四網址:
翻食指數:4/10

樣似內地鄰家女孩, 身材就skip左佢, 環境吾大

part 1: 同上次吾同, 今次冇特別期待所以吾會太失望, 吾洗破冰因為冰好硬, 可能小弟生得7左D, 又可能吾識破冰....揼完轉身

part 2:打飛機打左段時間....摸佢好似吾係好比所以摸左2下算....出左沖完閃人

名稱:ZOE
地區:KT
地址:群星
價錢:500
服務時間:
新四網址:
翻食指數:3/10

點解咁低呢....睇過各位大大既post都話佢正到7彩所以小弟十萬分期待, 但係到左個日....

part 1: 個熱水爐壞左雖然佢同我講左但小弟前前後後都中招不過都吾怪得佢,佢都吾想既.... 講番個人沖完上床訓左係度, 佢係一位重炮手( 如果我冇估錯各位大大既意思呢個字係解個位按既力度好有"勁力" )
小弟身子弱不禁風受吾到, 佢最細力我都勉強ok, 但係有下堅受吾到既係扭到我隻手傷左成個星期我吾敢出聲

part 2: 個日加左100玩BM但係玩左陣就冇.....打完就走

完 (大家遭遇吾同, 只係我因為揼完仲痛先比低左D)

Last係FL

名稱:baby
地區:TST
地址:FL
價錢:600
服務時間:呢個月某日
新四網址:
翻食指數:6/10

樣都ok, 但等個時行左個圈2樓有個仲正..... 至於身材係大波

part 1: ok啦感覺因人而異, 地方吾大冇骨床有大床, 吾知過左幾耐就轉身

part 2: 腳交先. 因為想試好耐但玩左陣發覺冇咩feel佢主動提出夾腸,嘩吾洗錢就玩埋啦, 但係都係玩到佢攰都未出就變左淨打....
有侍浴沖完涼閃....

報告完啦..

黎緊小弟想搵D後生D靚女usb又好一樓一既都好, 睇下大家有冇好介紹, 多謝各位大大先......

評分

參與人數 11威望 +193 金錢 +773 實力 +195 信賴 +193 貢獻 +191 收起 理由
Honey + 40 + 144 + 40 + 40 + 40 四份報告,四倍加分
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Pistol168 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
Storm + 30 + 300 + 30 + 30 + 30
Watercolors + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
yan0627 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
SoYeon + 10 + 15 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 我欣賞你
benlau + 20 + 72 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
randommemory + 2 + 12 + 4 + 2

查看全部評分

回復

24歲有排玩有排試....總有好野既時候
回復 支持 反對

青春無敵,長做長有。
回復 支持 反對

年輕真好
回復

文迪是我的鐵腳,今個月又要揾吓佢先
回復 支持 反對

小弟30,剛出來玩2個月,已經被好多師兄指引同教路
樓主呀,USB 18 22 後生我直接答你冇可能啦,如果你要求係連骨技既話,要後生就去spa 搵食,但唔好旨意有咩技術。
回復 支持 反對

太子金輪Gigi係唔錯既選擇,詳情可以睇下我近排出既報告
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-15 09:48
小弟30,剛出來玩2個月,已經被好多師兄指引同教路
樓主呀,USB 18 22 後生我直接答你冇可能啦,如果你要求 ...

不停既想試新野, dup既話去spa個D吾知價又吾識點睇呢個我爬番多D文研究下先
回復 支持 反對

SoYeon 發表於 2018-5-15 10:40
太子金輪Gigi係唔錯既選擇,詳情可以睇下我近排出既報告

我睇左前輩既post, 酒店囡囡係米打電話比AG就約到, 但之前爬文見比AG調包情況好勁驚趺錢所以無試
回復 支持 反對

Williamchan01 發表於 2018-5-15 13:40
我睇左前輩既post, 酒店囡囡係米打電話比AG就約到, 但之前爬文見比AG調包情況好勁驚趺錢所以無試 ...

你唔係想搵usb? 我有寫過金輪gigi,你可以睇下。

酒店囡囡就盡量搵d有經驗既師兄係到出過報告既AG,咁就會減低調包既風險,基本上成日聽果幾間都唔會調。
千其唔好搵d聽都未聽過既AG,除非你有極強冒險精神。
如果你真係去試,記得係到分享下
回復 支持 反對

樓主後生小弟唔建議洗樓(我都唔太識洗樓) 最好睇師兄報告落booking 減少dm風險。 無論你目的係一樓一定Usb。
但有言在先,小弟都成日試新野,但你預佐一開門一定係會覺得係姐姐級,小弟年紀同樣都顯得後生,試過自己mk洗樓俾女女(嬸嬸)拉入房,嚇死我。
回復 支持 反對

講多句,樓主後生到咁。如果你閒日2點左右得閒可以去福樂練下胆洗下樓,但紅人就應該入唔到了,始終紅人只做booking(話),你想walkin入就真係好睇緣分^^"

去Spa 小弟都未試過,都想有師兄教路呀。
回復 支持 反對

SoYeon 發表於 2018-5-15 13:53
你唔係想搵usb? 我有寫過金輪gigi,你可以睇下。

酒店囡囡就盡量搵d有經驗既師兄係到出過報告既AG,咁就 ...

有啊,我都睇左你寫金輪果個report。跟手想睇埋酒店囡囡但ching你啲酒店報告我吾夠權限睇
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-15 14:46
講多句,樓主後生到咁。如果你閒日2點左右得閒可以去福樂練下胆洗下樓,但紅人就應該入唔到了,始終紅人只 ...

我試過上福樂行,但吾係好敢襟鐘仔 有啲門口寫到好正想襟但反左牌,最後一個都冇襟就走左,下次上網睇定啲先上去襟個幾個。。。。之前有睇其他ching話福樂3大紅牌,但搵左舊141同新141,148,168都搵吾到佢地啲相同服務做咩餐價位幾多
回復 支持 反對

歡迎 有新食家加入...... !  我後生出嚟玩既年代, 冇咸網, 冇真誠討論區, 周時DM... !  你而家比我幸福得多..... !
想搵後生小小 USB (通常 手骨好 就一定唔係幼幼 ) !  佐敦FL 4 大紅人, 你有機會試一試..... !   謝謝包膠.... !
回復 支持 反對

樓主,潛規則係你先有返幾份正常既包膠>升級>PM 問師兄拎囡囡聯絡,小弟咁樣已經有幾位好女女聯絡,但邊個啱自己真係要自己試,如果你要打開度門見到樣先再決定,咁紅果啲你就一定試唔到。

Ps 小弟由三月中到現在已經試過各位師兄講既 5小花入面其中3人
亦已經有初步決定鐵步陣容。
回復 支持 反對

Williamchan01 發表於 2018-5-15 17:03
有啊,我都睇左你寫金輪果個report。跟手想睇埋酒店囡囡但ching你啲酒店報告我吾夠權限睇 ...

無計,AG唔係新四客戶所以報告要set權限。
你多d出post分享,好快就升到可以睇。
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-15 21:05
樓主,潛規則係你先有返幾份正常既包膠>升級>M 問師兄拎囡囡聯絡,小弟咁樣已經有幾位好女女聯絡,但邊個 ...

所以之後我都諗住睇多幾個post去跟師兄們食好野
回復 支持 反對

SoYeon 發表於 2018-5-16 10:29
無計,AG唔係新四客戶所以報告要set權限。
你多d出post分享,好快就升到可以睇。 ...

係咁睇師兄出過既酒店囡囡post,之後都想玩下做定功課先
回復 支持 反對