請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1571|回復: 104

[樓上骨報告] 【【【北角福英Arsa 揼得又做得,男人老狗乜都要試1次】】】

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: Arsa
地區: 北角
地址: 福英
價錢: $800
服務時間: 90分鐘有3part玩
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14560
翻食指數: 80分

早幾日又到星期六, 返半日工, 一支公又係好無聊, 就喺官塘收工, 邊坐車邊打電話冒險約下Arsa得唔得閒? 約到ok左, 就北角落車, 一支箭行去福英!

到左福英樓下就打電話去confirm多次目標樓層同單位, 入到去Arsa工作室坐低, 佢為我奉上一杯暖茶, 飲左兩啖, 同佢傾好左, 可以一齊沖涼, 就一齊入去同佢齊齊沖啦!

Arsa沖得都好用心下, 或者可能我大汗啦, 佢真係每個位每吋皮膚都同我沖曬! 我當然就抽下佢水啦。沖左好耐下, 就走上床開始啦, 先由肩開始黎按, 力水唔錯, 中中等等, 按時都會問下夠唔夠力? 穴位亦搵得準按得到. 平時自己有踢下波, 我個大腿小腿位特別唔舒服, 俾佢重點揼下, 真係好Q酸痛, 但係揼完對腳之後, 又感覺特別鬆喎. 做完個Part.1, 就同我推推油, 推到啲油慢慢滲入皮膚, 個感覺都幾唔錯架! 去到咁上下, 推淋巴推前列腺就少不了, 推到我通曬位. 推完左佢好洗手, 然後幫我抹走啲油, 我就開始俾佢錫我lin啦, 再之後佢就搵個袋, 加喺我細佬上, 然後同我吹, 吹到夠啦, 就埋牙開始, 先男上, 再女上, 再男上, 然後再狗仔, 最後頂唔順就打個冷震, 乜都射曬出來!!! 舒服曬!!!

小總結: Arsa賣的應該係服務同埋細心, 個程途中仲不時請我食朱古力, 相處好舒服下, 加上福英好住家feel, 真係幾啱偷偷出來玩嘅師兄.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

可惜張相乜都睇晤到。既然發現左應該補番張前面嘛!  發表於 7 天前

評分

參與人數 19威望 +238 金錢 +918 實力 +233 信賴 +233 貢獻 +238 收起 理由
oly123 + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 中肯報告
Chuanwen + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Vanky + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
new7777 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
sexsexsexxxx + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
RicoLin + 10 + 80 + 10 + 10 + 10 用心發帖
肥軒 + 15 + 50 + 10 + 10 + 15 我欣賞你
Blues_hurts + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
faifaifaiycf + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
Hastin + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
farinos + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
scmtb + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
小Fei機 + 8 + 40 + 8 + 8 + 8 用心發帖
chi107 + 15 + 42 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
keikei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
kamille + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
PiscesBoy + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
九龍人剛開始開發港島區,似乎要試佢見!
回復 支持 1 反對 0

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
師兄,請問相頭值幾分?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
kamille 發表於 2018-5-14 23:05
師兄,請問相頭值幾分?

個人覺得係75分姐姐啦
回復 支持 反對

男人老狗, 講到好麻甩

評分

參與人數 1金錢 +5 收起 理由
infinity + 5 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

可惜北角對我十分唔就腳。。
回復 支持 反對

北角..幾近..
真心想睇相頭..
回復 支持 反對

infinity 發表於 2018-5-14 23:06
個人覺得係75分姐姐啦

咁睇黎可以一試

評分

參與人數 1金錢 +5 收起 理由
infinity + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

唔知幾錢呢
回復 支持 反對

diongo 發表於 2018-5-14 23:21
北角..幾近..
真心想睇相頭..

相頭普通順眼啦
回復 支持 反對

你呢D回帖算唔算唔知故問呢?
為睇相求其回個帖!
回復 支持 反對

90分鐘有part3 $800都可接受,
目測咩年齡?
回復 支持 反對

溫柔細心 已加分
回復 支持 反對

90分鐘有3part玩

緊抵玩!?!?!?
回復 支持 反對

seem reasonable price...thx!
回復 支持 反對

有機會試一下
回復 支持 反對

師兄年紀如何?
回復 支持 反對

分己加,90分鐘有 3part,相頭仲有75分,囡囡年齡睇落幾大?北角可以去會一會
回復 支持 反對

廣告相就好正..
回復 支持 反對

年紀如何 請問
回復 支持 反對

去親usb都係自己沖涼
回復 支持 反對