請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1050|回復: 11

[樓上骨報告] 湊熱鬧之褔樂 喵喵夢幻之旅

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:喵喵
地址:褔樂 6D3
服務時間:60min
翻食指數: 9/10
多得wanna_kiss師兄分享喵喵contact俾我,作為行動派一定即加即約,有幸約到今日,夠鐘上到去,門口掛住(全日約滿)牌,深深感到新四既威力。

相頭: 9.5/10 靚!索!真係幾似范冰冰
身材: 8/10 皮膚白滑,B波,比較矮,但整體好睇
環境: 9.5/10 新巷好靚,房乾淨企理

Part 1: 8/10 一入房就被迷到連時間都講錯,自己沖完身,喵喵奉上檸茶一包,之後扒上床享受。因為之前師兄講到喵喵手骨一般般,期望低之下反而有驚喜,我自己覺得喵喵幾好力,有d位好準,多用整肘,推油舒服,整體合格有餘

Part:9/10 轉身做part two,喵喵話唔係好識bm,但其實最後我覺得佢做得已經唔錯,然後佢又經常笑得超甜,話自己怕羞,我結果非常滿足。出門口前仲有一下抱抱,開心。

總結:年輕樣靚,手骨唔錯,出火又好玩,約啦仲望!
PS. 好少留意囡囡把聲,但喵喵講野好好聽,聲線語氣好吸引。

評分

參與人數 8威望 +110 金錢 +360 實力 +110 信賴 +100 貢獻 +110 收起 理由
Hastin + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
infinity + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
忘人 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 20 + 30 我欣賞你
wanna_kiss + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 找數真漢子!
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
4638 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
加左分先, 我都好想去試
回復 支持 反對

我欣賞會找數的真男人!
回復 支持 反對

好想一試
回復

好野黎喎
回復

9.5分,睇黎真係好索
回復 支持 反對

全日滿約......
回復

發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
幾近..
真心想睇相頭.
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
師兄可否PM電話,好想試下
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
門口只見到"全日約滿", 見唔到有聯絡電話
C兄可否PM 小弟? THX
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
湊湊熱鬧....尋曰成功約到今日4:30
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
好想試好耐,但次次洗親樓都反牌,等左好耐,點知等到佢收工都未入到。希望有兄師可以割愛比個contact 小弟
回復 支持 反對