請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 885|回復: 16

[樓上骨報告] 金輪晶晶 噢賣吉痾拔甩

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 冇問
翻食指數: 唔會再搏啦
話說近排都冇乜運氣,食乜都出事,直頭懶得些牙俾大家。。於是決定唔洗樓直接睇師兄們報告跟車,
心諗應該冇死啦。唉。。結果都係出事。

長話就短說算啦,做完野whatsapp俾晶晶約佢,佢本人語音回我今日幾點得閒,
佢俾左個時間我但太趕我就話下次先,佢仲同我講唔緊要,有需要就過黎啦。
點知過30分鍾我俾朋友放飛機,我再問佢同一時間入閘有冇問題,文字回我ok,我就等夠鐘上去搵佢。

上去個陣都幾有期待,睇post話玩腳都有排玩。。
結果一開門我O左一O咀,跟師兄們描述既真係有幾差距。。
真係大。。大碼得黎都睇得出大年紀。。(老母節你俾個母我。。)
但係我以為係自己問題過份幻想,又唔好意思電約完人又唔入,好一餐唔好一餐。我入。

點知我沖完身出黎上床既時候,我見到掛牆既衫好明顯唔岩size,起碼差左2~3個碼。。
我已經知自己伏已中,心有火想出聲都無計啦。。身都沖埋,我又真係好攰,佢就幫我開背。
力水都夠既,我話按邊到佢都有俾心機出力按,佢都有同我吹下水咁,出閘都感覺鬆到既。
part2就。。。可能同預想有好大出入,我閉起雙眼掛念下那個誰,花左幾大功夫下先出到。

按完之後最著火既事就出現了,我有提一提替工囡囡話你如果做替工用晶晶電話要同客人講聲,免得其他師兄上到黎不滿投訴啦咁。
佢竟然同我講話係晶晶幫佢約左2個客,佢話搵晶晶唔可以星期日,佢星期日都放假搵替工。

咁我就吓左一聲,拎個電話出黎俾佢睇信息。。心諗明明係你覆我仲有語音既。。
替工囡囡話上面語音既時候係晶晶本人。。到我俾人飛機後再問既時候, 個電話已經比左替工,係替工囡囡文字回我ok。。。
替工話叫我上得既時候有用語音叫我,問我乜聽唔出係兩把聲咩我真係啞左。。。。
即係其實晶晶本身知自己放假都幫我約左替工。。仲要唔同我講

公平d講,呢個替工我如果洗樓係唔會入既,

但係佢手骨都算合格。。咁我都當按下摩咁,無所謂。
但係晶晶既處理手法就令我有d失望,應該都唔會去搵佢試了。
本來自己7左都廢事出post,但想提醒下各位準備搵晶晶既師兄最好確認一下係咪本人。

唉。。都係keep住冇J運,但我都希望各位師兄食好西。

評分

參與人數 8威望 +56 金錢 +292 實力 +55 信賴 +56 貢獻 +56 收起 理由
flat26d + 15 + 50 + 14 + 15 + 15 中肯報告
yellowgreen229 + 4 + 16 + 4 + 4 + 4 不幸
Kakisairei + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
luckyfan + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 深表遺憾!
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Honey + 2 + 26 + 2 + 2 + 2 深表同情
KK2 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 祝師兄下次食好D
loanman + 5 + 10 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
咁都得?本來想約都變咗冇哂動力。
回復 支持 反對

最近晶晶有在v7群組講過有替工,不知道門口有無貼“替工”兩個字?
如果無貼就真係失策,影響自己本來的名譽。
回復 支持 反對

師兄母親節快樂,當係請左人地母親食左餐飯啦
回復 支持 反對

深深明白星期日出黎搵食真係好蝦人,真身約替工做。小弟都好努力搵緊星期日鐵腳,雖然明白囡囡都要搵替工免得浪費房租,但最好都講聲係替工,電約都係想搵佢本人結下緣,但點知結錯緣仲結佐個樑子,為咩。
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
做壞招牌
回復

咁囡囡就真係唔老實啦,叫人點約你啊都唔知幾時係替工上陣
回復 支持 反對

深表同情,我第一次揾佢,最後都係替工,不過位替工都幾好。 第二次做到真身,發現吾係自己杯茶,就算了。
回復 支持 反對

本來想約,但都係約返金輪其他紅牌好D,起碼有保證真身先
回復 支持 反對

深表同情C兄情況,就當上了寶貴一課。一般替工都唔會坦白,講出真相,有誰會上去。這情況一直都發生。希望大家多報告。免得我們遭遇貨不對辦。我們可以問清楚才決定入閘。
回復 支持 反對

咁都得?佢處理嘅手法令人卻步。
回復 支持 反對

發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
明白ching感受,但經了解後,實有原因,因首次預约時間未能配合,故此並無作后實,及後晶晶家中有事,所以找來替工,後來ching再约時己是替工回覆,從而出現此情况引致ching感到不滿,囡囡均知悉,日後會小心處理所有預約。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
leolife 發表於 2018-5-14 22:14
明白ching感受,但經了解後,實有原因,因首次預约時間未能配合,故此並無作后實,及後晶晶家中有事,所以 ...

是但啦,佢今日都有msg我, 我都話冇所謂了
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
晶晶說 幫替工找2個客 都是她的放心熟客 想試替工手骨  但替工表達也有不通 造成溝通上不便 而經過此次後 晶晶告知會減少找替工 就算有替工也會在門口和手機告知大家 她說有什麼不當 多多包容 她會以更好服務報達大家的支持 謝謝
回復 支持 反對

thomasyu0 發表於 2018-5-15 01:11
晶晶說 幫替工找2個客 都是她的放心熟客 想試替工手骨  但替工表達也有不通 造成溝通上不便 而經過此次後  ...

我邊係熟客
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層

替工的問題 後來是替工约你 晶晶屋企有事 15:00 已離開啦
回復 支持 反對

thomasyu0 發表於 2018-5-15 01:28
替工的問題 後來是替工约你 晶晶屋企有事 15:00 已離開啦

唔緊要啦師兄..如果你聽過語音你就明白架啦.
我只係想其他準備約既師兄留意一下only
回復 支持 反對