請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 712|回復: 5

[樓上骨報告] 再福樂 lily

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:lily
地區: 佐敦
地址:福樂
價錢:
服務時間:90min
新四網址:nil
翻食指數:9/10

其實都一個月之前。
最近先有時間寫報告。
Part one
按摩個人覺得位置準確。非常舒服。
本人要求多D時間按前列線。所以按左大約30至40分鐘。

Part two
慢慢落油慢慢後面撚雀。按摩蛋。突然有手指係菊花附近撫摸。
好正好舒服。玩左好内。再專身。女女 已經主動解甲。
Bm正。之後都係個D。非常滿足咁出左。

有一段小插曲幾好笑就係囡囡問我咩係痴女。因為上次我報告寫佢有痴女feel.
我吾知點解釋

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +190 實力 +40 信賴 +40 貢獻 +40 收起 理由
KK2 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
大隻 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
What_the_help + 10 + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
請問囡囡相貌如何
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
痴女好正!!
回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
90分鐘收幾多?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層