請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2772|回復: 46

[樓上骨報告] 「福樂5小花」我今日係福樂遇見范冰冰(喵喵)

前言:呢排心引太勁,鳴謝Galaxy69師兄分享女女V7比我約到!而今次真係好滿足!我估遲d福樂唔止3巨頭,要叫做福樂5小花:Judy, Cici, Maggie, 阿C, 喵喵!喵喵報告請見下文:
名稱: 喵喵
地區: 佐敦
地址: 福樂6D3 (請留意巷邊細字)
價錢: $800 (我無問過價,無問過break down,自己查詢)
服務時間: 90分鐘 B餐 (BM & 包膠BJ) - 睇人offer,自己有問題請不要為難人家
新四網址: 無 (經女女同意,有需要可PM我-只回應者不覆)
翻食指數: 10/10

樣貌:9.5/10 我係樣貌派,都話佢超級靚!根本就係范冰冰!如果有人話佢唔靚,個條友一定係盲!
身材:8/10 細細粒的,同樓下心穎BB一樣size 15幾個種,真A-B波,皮膚激滑,仲要好香好香
Part 1: 7/10 呢位女女USB經驗只有不夠10日,始終仲有好多需要學習,從前是從事美容工作,有一定根基,肯定不是1班,但女女態度好好,大家可以教下佢
Part 2: 9/10 有好多時,男人唔係要扑野,唔係要大車,只係想滿足下自己腩住個靚女,享受在溫柔鄉既一份溫馨。詳情唔打咁多,因為新入行,有著萬種變化,請大家錫住靚女。只說,久經戰役既我有膠都被吹爆

特點:女女一份好願意改進既態度,歡迎大家調教一下,6樓環境好好,女女地方極清潔,鋪床既一次性布,毛巾,按摩布都每次更換。

佚事:做part2前,女女特意為我們轉左一d柔情音樂,而且佢仲話要出巷關門?!我個刻先知因爲母親節+星期日條巷無人番工,佢本身番都係做我一個,個刻覺得好高興同好難得。(我走個時都唔好意思,仲叫佢做多2個先走)

Remarks: 要model/大波身形,一班骨技可skip! 同埋女女話一定無全套同環吹,唔使問嫁啦!

阿女阿女,我希望你紅左之後,都仲可以再次約到你,希望你繼續努力,做福淫羣。
5小花 - 心穎BB Judy報告 - http://www.new141.com/bb/forum.p ... ad&tid=41506&extra=
5小花 - 情人 阿C報告 - http://www.new141.com/bb/forum.p ... ad&tid=55654&extra=
5小花 - 合集簡單分析 - http://www.new141.com/bb/forum.p ... &tid=47243&page=102

評分

參與人數 42威望 +459 金錢 +1451 實力 +458 信賴 +462 貢獻 +453 收起 理由
love_c + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Lam666 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
alfredlung + 9 + 24 + 9 + 7 + 9 用心發帖
nests + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Mysco00 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 用心發帖
Ohbaby141 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Libogen + 20 + 40 + 20 + 20 + 20 精采文筆
HKS01 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
tony1942 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Watercolors + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
nicot5050 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
eff + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
ice_cream + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
缘途有你 + 15 + 30 + 15 + 15 + 15 用心發帖
4638 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Keithwong + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
9012345 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
sam月日 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Honey + 5 用心發帖

查看全部評分

回復

葡萄師兄食到好野,小弟為囡囡洗佐人生頭兩次樓都等極唔見人。
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-13 15:39

點解要洗樓?話明五虎將邊有得你好采禁到門鐘,有誠意請預約!我唔會收埋收埋!哈哈哈哈
回復 支持 反對

加爆分

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +80 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
wanna_kiss + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 多謝你先真

查看全部評分

回復

wanna_kiss 發表於 2018-5-13 15:40
點解要洗樓?話明五虎將邊有得你好采禁到門鐘,有誠意請預約!我唔會收埋收埋!哈哈哈哈 ...

平時都唔洗樓ga。三巨就知,五虎就真係師兄教下我先得,利申,小弟試過maggie Judy 阿C 了,絕對同意合稱5虎。如果師兄告知喵喵v7等小弟試多一虎就好。
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-13 16:09
平時都唔洗樓ga。三巨就知,五虎就真係師兄教下我先得,利申,小弟試過maggie Judy 阿C 了,絕對同意合稱 ...

已經pm了!哈哈食完要出報告
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-5-13 15:39

敢問巴打是否帶帽的?我印象第二次去4-May-2018(出左史上第一份包膠的第二日)有個帶帽既巴打等足粒幾鐘⋯
回復 支持 反對

叫唔叫5虎(虎for男喎)實應留待各師兄判斷

利申除左此囡其他4個都試過
今天分已加盡,明天補回加分

望師兄pm v7, 等陣想去
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-5-13 16:24

三巨頭For冥界
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-5-13 16:24

你要就pm我啦~母親節個個都早收wor
回復 支持 反對

分已加 求聯絡方法
回復 支持 反對

haruko_ccy 發表於 2018-5-13 17:04
分已加 求聯絡方法

唔使求,你要主動pm我講聲唔該,我定當回覆
回復 支持 反對

Galaxy69 發表於 2018-5-13 16:23
敢問巴打是否帶帽的?我印象第二次去4-May-2018(出左史上第一份包膠的第二日)有個帶帽既巴打等足粒幾鐘 ...

不是,小弟在5月10星期四等既
回復 支持 反對

求師兄pm v7 或電話 跟食
回復 支持 反對

Wanna師兄經常做福人群,小弟獻上第一次加分
回復 支持 反對

一次性用品, 抵讚
回復 支持 反對

加分支持~5虎將差阿C, 喵喵未試過
回復 支持 反對

唉點解唔早d出po我就唔駛中伏可以試靚女。。。。
回復 支持 反對

brother9991 發表於 2018-5-13 21:14
唉點解唔早d出po我就唔駛中伏可以試靚女。。。。

小弟已經今日試今日出post
回復 支持 反對

wanna_kiss 發表於 2018-5-13 21:27
小弟已經今日試今日出post

緣份。。。
多謝師兄分享!
回復 支持 反對