請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 995|回復: 10

[詢問] SPA的疑惑

而家啲SPA有平有貴, 其實貴果啲有咩分別呢? 請問有冇帥兄可以為我解下惑??
回復

小弟其實都想問,收集報告之後估,平既係所謂既起鐘價,之後入到去就樣樣要加錢? 但貴既就已經包埋侍俗Nuru 果啲咁既野? 利申 小弟齋睇報告,仲未有決心去add spa v7
回復 支持 反對

平o個d好似係齋按摩同打飛機   可能衫都唔會除   貴o個d應該包哂所有  即係沖涼 spa  水中簫  環吹  搞野   

其實我都係未試過   不過好有興趣試  所以睇左好多報告  相信應該係差唔多   不過tips就唔知點計
回復 支持 反對

平既係按摩同打飛機,最多都係BM,無全套,囡囡年紀廿幾至三十幾都有
貴既係開大,但多數都只係有得待浴同搞野,多數都無得按摩,因為囡囡通常都唔識得按,囡囡賣點係後生同相頭,就算會同你按都一定好求其
你可以當係高級炮房,因為間房一定大過同靚過平價spa(我去過一間貴價既間房二百幾差唔多三百呎),囡囡年紀都係二十幾
我六、七年前開始玩過好多次spa,平貴都有玩
簡單講平既係足浴店放個木桶浴缸扮spa,貴既通常都有真正既按摩浴缸
其實我係新四都講過幾次兩者既分別,但唔好問我邊間好玩,因為個個人去到既待遇都未必一樣,而且最近兩、三年我都少咗去spa

評分

參與人數 1威望 +13 金錢 +54 實力 +13 信賴 +15 收起 理由
edmondwyc + 13 + 54 + 13 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

其實想知有咩分別點解唔去一次試吓呢?
貴既都係二千一次,平既都係六、七百,如果覺得六、七百已經好貴既,咁俾你知道兩者有咩分別又點,因為你都係唔會去
回復 支持 反對

迷魂小羔羊 發表於 2018-5-8 06:05
其實想知有咩分別點解唔去一次試吓呢?
貴既都係二千一次,平既都係六、七百,如果覺得六、七百已經好貴既,咁 ...

有去開6,7百, 見而家9百1千都有part3, 咁2000蚊果啲又多啲咩呢?
回復 支持 反對

我想試好耐
邊間D囡、信譽比較好?
回復 支持 反對

joejoec 發表於 2018-5-8 12:31
有去開6,7百, 見而家9百1千都有part3, 咁2000蚊果啲又多啲咩呢?

$2000既賣點係囡囡年紀細同埋相頭靚
我上面都講咗喇,不過最近幾年開咗好多貴價SPA,我亦少去咗所以唔知現在貴價SPA重係唔係以幼幼囡囡做賣點
回復 支持 反對

2000咁我過海玩算
回復 支持 反對

我試過$2000,有少少口音嘅「港女」,後生iso服務,沖涼按摩一陣啪啲啲,都係果啲,同一仔差唔多,
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
我都試過$2000的, 真是香港囡囡來 , 不過質素有D參差 , 第一次遇到個好OK既, 又斯文又大波, 第二三次就換左幾次都麻麻地 , 好睇個排佢地有冇囡囡等錢使  
回復 支持 反對