請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1105|回復: 6

[詢問] K壓

有無CHING玩開K壓  
同指壓有咩分別
回復

K壓上到去媽咪會帶你入K房不過無K唱,如果你無開指定囡囡名,媽咪會出去帶囡入房,問你飲咩如檸檬茶或啤酒之類。如因你晤係熟客一般未必會帶好野比你,一般睇兩至三轉。每次大約有幾分鐘比你試檯, 如唔啱你可以走人唔駛比錢。如果你啱囡囡就比四百五,之後囡囡會帶你上樓上開房。上到樓上你另外再要比房租百二,之後當然入房做愛做D事啦!完事後直接落樓走人。簡單講K壓D囡囡一般比指壓D囡囡後生D,但係服務指壓D囡囡好D,性價比指壓貴D。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +60 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
YuRecc + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

仲以為有得一邊唱K一邊咩tim
回復 支持 反對

envil666 發表於 2018-5-6 04:21
K壓上到去媽咪會帶你入K房不過無K唱,如果你無開指定囡囡名,媽咪會出去帶囡入房,問你飲咩如檸檬茶或啤酒 ...

無分畀,,,要點你1000個LIKE
我連指壓係咩玩咩都唔知, 師兄請教下細佬
回復 支持 反對

K壓都在哪有的玩?
回復 支持 反對

多謝版主指教
回復 支持 反對

入到K房但冇K唱,感覺都幾古怪
回復 支持 反對