請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1567|回復: 20

[詢問] 陀地一問

想問下師兄們有冇陀地囡囡介紹?我岩岩經過發利6/f見到個我個人認為好撚正啲陀地囡囡,但佢少少黑面我有啲驚dm。
回復

師兄沒看過我的帖嗎?你說的那個便是 608D。我的帖如下:
http://www.new141.com/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=55009
#4已有師兄表示被她嘭門。
回復 支持 1 反對 0

發利YEN, 荔56琪琪, 糕兒都好似係陀地
回復 支持 反對

YuRecc 發表於 2018-4-30 20:09
發利YEN, 荔56琪琪, 糕兒都好似係陀地

Thanks for sharing!
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-4-30 23:51
http://www.new141.com/bb/forum.php?mod=viewthr ...

有啊。但我見幾個ching都話入左去之後變第二個人,搞到我想試下,加上佢係我個type
回復 支持 反對

http://www.new141.com/bb/forum.php?mod=viewthr ...

608條巷比師兄講完都好驚驚唔敢試,先前睇過A貨范冰冰同A房唔知會唔會人妖D房我記得好似比較大波!
回復 支持 反對

608條巷比師兄講完都好驚驚唔敢試,先前睇過A貨范冰冰同A房唔知會唔會人妖D房我記得好似比較大波!
回復 支持 反對

NewGuy01 發表於 2018-5-1 01:22
有啊。但我見幾個ching都話入左去之後變第二個人,搞到我想試下,加上佢係我個type  ...

所以我個人很公道,她確實嘭門,我就如實報告,同時間,我知道她有三個唱好報告,我也會貼出來。公公道道,各位網友各自衡量。

今次你上去按了她的鐘而沒有入閘,她居然沒對你嘭門,你真的走運,亦可能她知道有我這個帖,所以亦無謂再嘭。如果沒有我這個帖的話,師兄很可能一早已被她嘭死。
回復 支持 反對

執你一獲大大力 發表於 2018-5-1 01:45
608條巷比師兄講完都好驚驚唔敢試,先前睇過A貨范冰冰同A房唔知會唔會人妖D房我記得好似比較大波! ...

其實全條608巷,真的少去為妙。
而至於那個 A 房,是不是人妖,我沒看過,但凡擔心是人妖,千萬不要入閘。但是,如果大家不怕被嘭門的話,就要上去認樣,然後來這裡互相通報,否則,主辦單位又是把房間調來調去而已。
回復 支持 反對

執你一獲大大力 發表於 2018-5-1 01:45
608條巷比師兄講完都好驚驚唔敢試,先前睇過A貨范冰冰同A房唔知會唔會人妖D房我記得好似比較大波! ...

但佢真係好似好正咁。
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-5-1 02:06
所以我個人很公道,她確實嘭門,我就如實報告,同時間,我知道她有三個唱好報告,我也會貼出來。公公道道 ...

哈哈,中肯。我諗住今日去搵佢,希望有返工啦。
回復 支持 反對

NewGuy01 發表於 2018-5-1 10:25
哈哈,中肯。我諗住今日去搵佢,希望有返工啦。

咁如果師兄探完路就回覆下,入閘就寫份後記包膠
回復 支持 反對

NewGuy01 發表於 2018-5-1 10:22
但佢真係好似好正咁。

師兄你睇中邊件?睇岩唔同買大細咁一人試一件整理一份綜合報導都唔錯
回復 支持 反對

執你一獲大大力 發表於 2018-5-1 11:15
師兄你睇中邊件?睇岩唔同買大細咁一人試一件整理一份綜合報導都唔錯

個mk陀地,佢好有feel。
回復 支持 反對

陀地 好難約窩
回復 支持 反對

NewGuy01 發表於 2018-5-1 11:39
個mk陀地,佢好有feel。

琴日無見過啵。。。陀地應該安心食用師兄價錢唔岩無上馬?
回復 支持 反對

執你一獲大大力 發表於 2018-5-1 12:54
琴日無見過啵。。。陀地應該安心食用師兄價錢唔岩無上馬?

我琴日3點見過佢,屌,今日太早黎。
回復 支持 反對

NewGuy01 發表於 2018-5-1 14:08
我琴日3點見過佢,屌,今日太早黎。

太早無開工?定勞動節太早人山人海?我諗緊咁熱仲出唔出動好,不過咁既時間好難撞到好野,替工又多DM機會就又大左!
回復 支持 反對

我去左,服務都唔錯。
回復 支持 反對

師兄試左記得出包膠
回復 支持 反對