請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5981|回復: 11

[賽後報告] KP 香奈兒

名稱: 香奈兒
地區: 上環KP
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=10430&type=%E4%B8%80%E6%A8%93%E4%B8%80
返食指數:9/10
上環KP好耐無去過囉,襯今日去開嗰頭隨便上去巡吓樓先,上到一樓見到有個高挑長腿囡囡,mark 定先,再上去睇見4樓有個都唔錯,掙扎之下上網睇睇都係揾返一樓香奈兒。
入到去囡囡完來啱啱放完假返嚟,鬼咁精神,先攬住我抽水,我都唔客氣幫佢除衫,玩波,完來佢地幾淫淫地之餘又幾gff,跟住拖住我手去沖涼,沖涼都細心,見有d gff 想試車可惜只可錫臉,唔緊要上返床先比佢服待,錫lin再享受佢吹功,吹功絕對ok,再換套先叫佢女上,又un得幾好,可能囡囡啱啱開返工,感覺下面幾窄同幾好水,再轉pose企係度後推,對住對長腿緊係咁玩啦,最後轉返男上起常pose完事。
囡囡幾有gff同淫淫地,有長腿,可惜唔係大波之人,但鐘意玩腿嘅師兄絕對要去。

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +74 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
sm3 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

條女係用假相
同埋之前係發利做過的
但求出火都算係咁啦
回復 支持 1 反對 0

女女顏值如何? 880 45mins 喎
回復 支持 反對

希望用真人相 唔好帶起假相風氣
回復 支持 反對

CTK 發表於 2017-5-4 21:54
希望用真人相 唔好帶起假相風氣

假相   
回復 支持 反對

謝謝分享
回復

寧願佢打厚格好過, 假相無意思
回復 支持 反對

880蚊45分鐘,咁600蚊咪得半個鐘
回復 支持 反對

sm3 發表於 2017-5-5 20:39
880蚊45分鐘,咁600蚊咪得半個鐘

前後真係差唔多
回復 支持 反對

Thanks report

評分

參與人數 1威望 -30 金錢 -30 實力 -30 信賴 -30 貢獻 -30 收起 理由
pencil30 -30 -30 -30 -30 -30 除左灌水THANK YOU回帖, 你仲識啲咩?.

查看全部評分

回復 支持 反對

gggjjggvfy
回復 支持 反對

米西米西你在我婆婆呀
回復 支持 反對