請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1634|回復: 12

[樓上骨] 福樂 11/F 2017第一餐

名稱: 雪
地區: JD地址: 福樂11樓出電梯轉左第一間
新四網址:
返食指數:8/10
忙足成個月,攰得成個人周人痛,所以決定去福樂鬆一鬆
本身想試14/F,不過反左牌
行到11/F 見囡囡相頭車頭都算幾正 跟住又係咁嗲我入去 心軟 唔行啦(始終真係好攰,唔想行)
C仔,少腩,皮膚幾白滑
房間幾大,有大細床
操流利廣東話 溝通完全無問題 幾好笑容 唔駛點破冰
有幫手除衫
可惜沖涼要自己沖
同埋冷氣好凍,沖完出嚟打左好多個冷震

Part 1: 6/10
一開始好輕手,但叫左佢大力D後,有改善,dup落都夠力ge
dup完都算鬆到下
唔算超班 不過尚算合格

Part 2: 8/10
過床辦大事。佢仲主動著上性感內衣先開始,即刻扯扯地
十指輕柔,一路玩我細佬,一路啜LIN,好有feel,馬上硬到直一直,佢仲笑我話我仲詁自己攰,下面咁好狀態
吹奏時相當好有feel,好有節奏
之後主動女上,相當緊緻,我諗以我食過廿尾嘅囡囡中,佢都算最緊嘅一個
([FF mode]定我新一年又大碌左[FF mode])
由於我好攰,都唔轉post啦,叫佢繼續係上面做主動得啦
插足好耐都冇黑面,叫聲好聽,仲送兩下收陰機,正~

完事後衝沖哂涼先知 原來我part 1果陣外賣剛到(我攰到訓左)
所以著好衫 就陪囡囡吹下水先走
佢係替工,聽日會係同層隔離房,7日走,今日第一日
總共留左個半鐘有多先走 唔係個冷氣咁凍,陪佢食曬成個飯先走

氣氛幾好 服務唔錯 雖然手骨差D 但part 2補救
呢幾日有時間都會想番一留食 做番主動啪一啪
值得一試!

請各位Ching加加分,我想睇高D權限既post啊

評分

參與人數 6威望 +60 金錢 +490 實力 +63 信賴 +69 貢獻 +57 收起 理由
wkap + 10 + 50 + 13 + 19 + 7 我欣賞你
負分進 + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
wilsonchung + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Storm + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Mickeylau + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
macau141 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

jjwest365 發表於 2017-1-12 13:24
how much for dup + ML services ?

應該六魚都可以落樓。
回復 支持 0 反對 1

幾錢落樓 師兄
回復 支持 反對

有得開大咁爽
回復 支持 反對

how much for dup + ML services ?
回復 支持 反對

paulsiu69 發表於 2017-1-12 15:23
應該六魚都可以落樓。

Yep 6魚落樓
回復 支持 反對

ching好性凍
回復 支持 反對

7日鲜?
回復

睇落幾好的囡囡,六舊有dup有part3,價格好 ok
回復 支持 反對

唔錯咁喎 下次去發個財先