請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1592|回復: 14

[樓上骨] 旺角遠景

有師兄講起旺角遠景心儀,我就報告吓最近食咗D咩。

話說好耐無搵心儀、菲菲,以前在太子都去咗好多次,不過留下個食蕉態度好差,唔多想去,後來就搬咗去遠景。

最近菲菲就搵我,話有新到靚女,叫我試吓,我之前就話佢地成日搵替工,搞到質素差晒,點知佢仲叫我試替工。
跟住仲send咗4張相比我,一睇之下,無PS過,都ok喎,又話骨技超好,當然係作大啦,咁後生,又替工,叻極有限。
不過咁啱經過樓下,不如上去試吓,跌極都係3百,就試吓。

去到有個幾好樣後生囡囡開門,好笑容,叫燕子。菲菲同另一個好似叫青青(唔記得)既囡囡坐住沙發,跟住吹兩句就問我要邊個?咁我就要燕子啦。
然後入房,換衫,出公海沖涼,返房,上骨床。

燕子

樣貌:8/10 ,目測28-30左右,有化妝,順眼,第一眼覺得幾靚。
身材:7.5/10,豐滿,矮小,所以感覺小肥,不過都ok。

Part 1:8/10,佢話係大陸做美容,但估唔到手勢真係唔錯,好夠力,由頭按到去腳,又推油,又有其他特別手法,仲有踩背,不過我就叫停,因為覺得已經差不多,佢已經成身汗,真係有出力,所以我覺得收貨。

Part 2:7.5/10,佢一開始dup就已經細細聲同我講,一陣dup完想同我慢慢做,其實有點心動,不過房出面有人,我就唔慣,而且第一次見,就免啦。不過佢都無黑面,全程part 1都好比機。按完就先轉身,按下大肶先,間中偷襲細佬,等我有反應就坐我隔離,等我又可以從後偷襲佢雙峰,再伸手入去零距離接觸,跟手再解上路甲,一飽眼福,然後順利升空。

跟住出去沖身,又見到多兩個囡囡,一個係心儀,一個叫丹丹,真係眼前一亮,堅幾後生靚女,心動下次要試。

同燕子傾開,原來佢嚟幾日,明天就走,唔知幾時返,所以唔知有無機會再約。

環境:8/10,有一次性床單,乾淨,最少三間房,缺點就係要出公海沖,如果無其他客,其實都ok

後話:心儀、菲菲已經好少出手,做老闆,除非替工未返,或者多客,不過今次個替工又幾ok,足60分鐘,落樓$300+貼士。

評分

參與人數 5威望 +69 金錢 +402 實力 +52 信賴 +54 貢獻 +54 收起 理由
Mata226 + 5 + 12 + 3 + 5 + 5 用心發帖
jjwest365 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
GPX2015 + 14 + 80 + 14 + 14 + 14 用心發帖
負分進 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
bigjhead + 15 + 50

查看全部評分

回復

有沒有ad?
多謝報告

評分

參與人數 2威望 +22 金錢 +90 實力 +22 信賴 +18 貢獻 +16 收起 理由
appa + 4 + 10 + 4 pm我
paulsiu69 + 18 + 80 + 18 + 18 + 16 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

多得師兄推介,又有好去處。

評分

參與人數 1威望 +4 金錢 +10 實力 +4 信賴 +4 收起 理由
appa + 4 + 10 + 4 + 4 等你報告

查看全部評分

回復 支持 反對

paulsiu69 發表於 2017-1-11 23:57
多得師兄推介,又有好去處。

試過燕子,其他靠你發掘。
回復 支持 反對

睇完覺得間場好似足仔咁

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +40 實力 +10 收起 理由
appa + 10 + 40 + 10 睇落都有啲似

查看全部評分

回復 支持 反對

多謝分享,但唔鍾意公海沖涼
回復 支持 反對

公海沖真係麻麻
回復 支持 反對

300抵WO,又有後生
回復 支持 反對

睇落幾抵玩wo
貼士要俾幾多呢

可唔可以pm address thanks
回復 支持 反對

C兄,機場稅要多少 $$,另可否PM位置及電話
回復 支持 反對

appa 發表於 2017-1-12 00:01
試過燕子,其他靠你發掘。

跟住師兄揾食包冇跌$.
回復 支持 反對

似足仔,師兄係幾樓?
回復 支持 反對

各位師兄,想要聯絡,請pm我,或者評分時候講要聯絡方法,我一有時間就會pm返你地,因為好多,一時間回唔晒,請見諒。
回復 支持 反對

以前菲菲心儀有落手做。
宜家變咗7日鮮場,後生女輪流轉,但想揼骨可免。
回復 支持 反對

Thanks for sharing
回復 支持 反對