請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1366|回復: 8

[樓上骨] 第一次芊芊報告

名稱: 芊芊
地區: TST
地址: 樂道
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
返食指數:8/10
第一次約,因為未上過佢office, 所以唔熟路要打電話問佢
入到去見到真人如傳聞中一USB算後生,好斯文下。
自己沖涼,芊芊就係出面準備,之後上床開始,有問邊度攰D,由於我比較肉厚,芊芊提議踩,力度剛剛好,穴位準,踩完好舒服
之後轉身按前列線,好正。之後順利出火。

按摩呢Part以經令我要再約佢,再加後生同佢把聲好好聽下(純個人感覺).

評分

參與人數 6威望 +45 金錢 +312 實力 +45 信賴 +46 貢獻 +45 收起 理由
2011 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
pencil30 + 8 + 58 + 8 + 8 + 8 多謝要打電話問路至入到閘報告.
不需愛情 + 4 + 8 + 4 + 4 + 4 我欣賞你
handsup13 + 8 + 36 + 8 + 9 + 8 用心發帖
負分進 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
envil666 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 精采文筆

查看全部評分

回復

囡囡放完假回來服務keep住水準
回復 支持 反對

睇來又係時候去探一探 芊芊 啦
回復 支持 反對

手勢真係唔錯
回復 支持 反對

芊芊都係我想試既囡囡,又係尖咀抵dup 之選。
回復 支持 反對

睇嚟揾得過,多謝師兄
回復 支持 反對

下次師兄再搵佢, 返來出報告, 再講下part.2又正唔正啦~~~
回復 支持 反對

冇撈味已經贏哂。
回復 支持 反對

pencil30 發表於 2016-8-25 00:18
下次師兄再搵佢, 返來出報告, 再講下part.2又正唔正啦~~~

芊芊主力part one

評分

參與人數 1信賴 +10 收起 理由
pencil30 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對