請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1856|回復: 34

[樓上骨] [VIP之旅] 尖沙咀 - 芊芊

js: 芊芊
地點: 尖沙咀樂道http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6734&type=樓上骨

樣: 順眼不錯, 目測 ~ 算後生
身材: 細細粒,身材標準...上圍不大,但整體比例ok.
Part 1: 一試便知真與假, 估唔到細細粒嘅佢咁好力水 (比個like佢), 而且我覺得佢手法不錯,有自己嘅一套 (比多個like佢)......揼完之後真係有放鬆嘅感覺 !!
Part 2: 呢一part都唔錯, 溫柔而且慢慢唔趕, 非常配合嘅互動......暢快升空!!!

不用多說, 咁嘅價錢、咁嘅歲數、咁嘅服務......已列入返揼名單, ""最重要佢可以約早上時段"".....可否繼"寶寧A - Candy" "FL - 海兒" 成為我超級鐵膽......要待之後幾次嘅發展喇!

評分

參與人數 3威望 +18 金錢 +48 實力 +18 信賴 +17 貢獻 +17 收起 理由
tc1997 + 5 + 20 + 5 + 4 + 4 用心發帖
pencil30 + 8 + 18 + 8 + 8 + 8 多謝芊芊會有機會變鐵膽報告~
負分進 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復

Thank you 版主幫忙補返條link......我成日都唔記得加 :p
回復 支持 反對

師兄又揾到鐵膽.
回復 支持 反對

未住.....but may be ;)
回復 支持 反對

睇囡囡廣告相, 個body同手手腳腳都幾唔錯, 唔肥又唔太瘦...可惜無全套...
回復 支持 反對

pencil30 發表於 2016-7-14 23:59
睇囡囡廣告相, 個body同手手腳腳都幾唔錯, 唔肥又唔太瘦...可惜無全套...

版主,有時間可試呀⋯⋯值得一試!
回復 支持 反對

iammvp 發表於 2016-7-15 00:59
版主,有時間可試呀⋯⋯值得一試!

近排我返工好忙, 做到腰酸背痛, 如果佢dup得好, 都可以去試下~~~
請問囡囡年紀目測有35嗎? part2會解甲?
回復 支持 反對

又係呢個女女
回復 支持 反對

應細過35,會解甲....

如果佢樣貌及身材都有之前2位咁正......必成鐵膽!:p
回復 支持 反對

pencil30 發表於 2016-7-15 01:05
近排我返工好忙, 做到腰酸背痛, 如果佢dup得好, 都可以去試下~~~
請問囡囡年紀目測有35嗎? part2會解甲? ...

應細過35,會解甲。如果佢樣貌及身材都有之前2位咁正......必成鐵膽!:p
回復 支持 反對

也是我的鐵膽

評分

參與人數 1威望 +9 金錢 +36 實力 +9 信賴 +11 貢獻 +9 收起 理由
iammvp + 9 + 36 + 9 + 11 + 9 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

Can book at am. Flexible time.
回復 支持 反對

iammvp 發表於 2016-7-15 08:49
應細過35,會解甲。如果佢樣貌及身材都有之前2位咁正......必成鐵膽!:p

我都認為海兒身材好啲
回復 支持 反對

海兒大件好多,芊竿就细细粒
回復 支持 反對

tc1997 發表於 2016-7-15 11:46
我都認為海兒身材好啲

係好好好好多.......不過後期開心咗,嗰肚腩大咗D。:p

但係好得意,D手手腳腳仲可以瘦瘦長長,上圍仲更有睇頭....而且仲"可遇不可求"!
回復 支持 反對

1001and28 發表於 2016-7-15 17:56
海兒大件好多,芊竿就细细粒

絕對認同.....兩者差別很大...hehehe
回復 支持 反對

Really?! Good!!!!!!
回復 支持 反對

altyalty 發表於 2016-7-15 11:40
Can book at am. Flexible time.

Yes....可以早骨真係好難遇到。

其實除咗我樓上提及嘅兩位"前鐵膽", 本來EE也是.....但係佢就咗我幾次超早骨後.....佢都頂唔到咁早,所以做唔我超鐵膽....  :p
回復 支持 反對

ching, "寶寧A - Candy" "FL - 海兒" 新4有無link? 我想去會下佢地
回復 支持 反對

好似唔錯喎,有機會試下
回復 支持 反對