請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1565|回復: 15

[樓上骨] 樓上骨 TST青春少婦芊芊

芊芊
本來諗住搵ella, 放假, 好彩book 到芊芊

網址: http://new141.com/ch/girl.php?id=6734

樣貌: 8/10 青春,隔離屋少婦feel
身材: 7/10 slim, 夠用~

Part1: 8/10 好冤但好正,到位~~~btw, 我唔受力, 芊芊應該仲有大把貨賣~~骨精受力師兄一定都ok!

Part2: 8/10 床尾啷起大髀 rpp,拍得住Ella~~,好細心捽袋袋及細佬,時間都長~轉身之後繼續捽一輪,時快時慢,有幾下爽都叫左出來~~射左好多~~

環境: 87.5/10 乾淨

返啅指數: 8/10 多一個massage list啦,一定會

性價比: 8/10 $600 90 分鐘, 合理,over 左時間tim, 值得比!

評分

參與人數 5威望 +40 金錢 +295 實力 +40 信賴 +39 貢獻 +37 收起 理由
omni16 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
負分進 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
kwuntongusb + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 芊芊都係好骨手
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 筆版主好眼力,環境太太高分
pencil30 + 8 + 87 + 8 + 7 + 5 多謝分享環境有87.5分的usb報告。.

查看全部評分

回復

環境爆燈分數喎
Anyway, 多謝你的報告,造福usb的師兄們。
回復 支持 反對

筆兄,不如講白D~
回復 支持 反對

囡囡其實都有幾多fans架
回復 支持 反對

thank you ching
回復 支持 反對

下次去試下
回復 支持 反對

之前都試過~真係幾正
回復 支持 反對

環境: 87.5/10 乾淨........hahaa

7.5/10 先岩...
回復 支持 反對

ching 我只係試過ci ci, 我覺得相頭身材都得,但part 1 & 2 都只係一般.
如果ci ci 同 芊芊比, 相頭身材 & part 1 & 2, 邊個好d?
回復 支持 反對

芊芊part one 吾会令人失望
Part two 就人人有吾同要求,要去多幾次,自然夾得大家开心'
回復 支持 反對

ahlung 發表於 2016-7-4 11:15
ching 我只係試過ci ci, 我覺得相頭身材都得,但part 1 & 2 都只係一般.
如果ci ci 同 芊芊比, 相頭身材 & p ...

cici 食part 2
芊芊全面d...但身材一定無cici咁標清,但真係識dup~~dup完好舒服~
回復 支持 反對

明白, thanks ching.
回復 支持 反對

芊芊part one 吾会令人失望...正喎...按完舒服哂定痛到PK, 因為佢隔離嘅冰冰真係太痛...雖然對波超正
回復 支持 反對

我按完,倦位会有小小痛,是正常。
師兄怕痛可以叫囡囡輕力D。
回復 支持 反對

ahlung 發表於 2016-7-4 11:15
如果ci ci 同 芊芊比, 相頭身材 & p ...

C Hing 是否講緊漢口cici?
我兩個都幫親過好幾次。
芊芊part 1好啲,力水好,踩背好。
Part 2 就好難比較,cici有bm但加$100。芊芊冇bm。
回復 支持 反對

philsss 發表於 2016-7-12 16:51
C Hing 是否講緊漢口cici?
我兩個都幫親過好幾次。
芊芊part 1好啲,力水好,踩背好。

CI CI + $100 ~ bm?
我去過2次,2次都脫光光,但冇ball餅食,甘算唔算bm?
回復 支持 反對