請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1307|回復: 11

[樓上骨] 樂道芊芊

樂道芊芊

一個禮拜內第三擊,希望唔好當我係寫手

囡囡網址: http://new141.com/ch/girl.php?id=6734

樣貌: 7.8/10 唔識形容,越睇越靚果種。一開門見到著住醫師袍既時候感覺成熟 d 既,但除左件袍淨返 bra 同底底就完全兩個人,青春氣息返晒黎

身材: 7/10 嬌小形、唔高、走肥,上圍自然唔會太驚人啦,但都夠玩

服務:

Part1: 8/10 估唔到人仔細細咁好力,先黎踩背,下下到位。芊芊好細心,會問下頂唔頂得住使唔使加力等。跟住再用手按,指力一樣驚人,又係中晒位,又會解釋而家按緊咩穴位,芊芊絕對可以有一班技師實力。

Part2: 8/10 連出幾日都擔心今日既表現,但芊芊手勢好好,一開始坐床尾啷起大髀 rpp,有觸電感覺,又慢慢捽袋袋及細佬,時間都唔短。轉身繼續細心捽,有快有慢,最終順利完成(冇難度)

環境: 8/10 地方唔大,非常乾淨,有一次性床單。

骨床: 一張骨床,有天花架

返啅指數: 8/10 以骨為先的話都冇乜理由唔搵佢,呢個年紀咁既樣貌既 USB 有咁既實力實在少見

性價比: 9/10 $400 60 分鐘呢口價係尖沙咀區有咁既服務係超值既

評分

參與人數 4威望 +35 金錢 +230 實力 +32 信賴 +32 貢獻 +32 收起 理由
2011 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
kwuntongusb + 10 + 40 + 7 + 7 + 7 芊芊真係幾正……清純靚女又揼得.
負分進 + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
loveusb + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復

頭香
多謝師兄大方分享
回復 支持 反對

的確係,呢位囡囡手骨有返咁上下
回復 支持 反對

多謝師兄分享
回復 支持 反對

絕對值得一試。
回復 支持 反對

我都好欣賞芊芊嘅骨技、超正嘅服務態度、清純冇撈味………絕對值得一試
回復 支持 反對

多謝ching報告
骨技好真係好試下
回復 支持 反對

好想試下......
回復

Thanks for sharing ..!
回復 支持 反對

多謝ching分享
回復 支持 反對

有機會試下,thx!
回復 支持 反對

Thx for sharing
回復 支持 反對