請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 113221|回復: 1456

[樓上骨] KT 35F囡囡阿雲報告區

名稱: 叮叮 /阿雲
地區: KT
地址: 觀塘輔仁街38號樂昌樓2樓E2室
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7174
返食指數:3/10

想要佢wechat的可以主動PM我。叫我PM佢的一概不回。嚮應版主在另一個post所講,只PM對新四有貢獻出過報告D師兄。

見到eq888 ching介紹KT巨乳囡囡,我都湊下熱閙出佢既report啦。

囡囡係賤男一號ching介紹俾我,再一次非常非常感謝佢一直以來的關照。佢介紹完我無耐囡囡就出左國,所以我等左超過半年先食,亦係唯一一次,但呢一次我就出左3Q既,而價錢係一個好靚的價錢∼ 不過exactly幾錢就保密了,因為始終人夾人緣,加上我當日3Q都好快就出,對囡囡黎講賺我d $係easy money,收平D亦好正常吧。

如ching所講,囡囡約三十中,身材標準,但點都有D肚腩,對奶firm,size以我standard係35F,手感忘記了,只能夠講我唔敢100% sure佢係真波。突乳頭。樣亦真係有D似AV女優三喜本。

Service方面,可以口爆,所以當然係可以環保吹啦。當日我係口爆x2 + MLx1。但口技如何我無印象了,而因為波唔夠大同太firm,夾腸效果一般。態度就好nice的。

最後睇相 (權限40)睇片啦。

夾腸:http://www.4shared.com/video/V9e2VzNcba/IMG_0559.html
搓her breast:http://www.4shared.com/video/HP2Q6Lufba/IMG_0562.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 39威望 +369 金錢 +1688 實力 +379 信賴 +367 貢獻 +352 收起 理由
gmanlike + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
gordongordon + 3 + 8 + 3 + 3 + 3 我都想睇~
30dlee + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
cheapdoba + 5 + 15 + 5 + 5 + 5 用心發帖
556699 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 無私奉獻,無言感激。
lm123 + 7 + 30 + 7 + 7 + 5 用心發帖
phastasm + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
bitter + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 精采文筆
Mryue + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 好耐冇上黎,一上黎就開心大發現.
danielloveu + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
realfour + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
yamaga + 10 + 50 + 10
dupking + 33 三喜本のぞみ
faifai110 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 精采文筆
pencil30 + 11 + 18 + 11 + 11 + 11 多謝分享精彩圖片~
hong~~~ + 15 + 30 + 15 + 15 + 15 用心發帖
goodass + 9 + 35 + 9 + 11 + 9 用心發帖
xoxxo711 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
正六七 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
thomastt + 9 精采文筆

查看全部評分

回復

bluesky9999 發表於 2016-12-2 15:49
人心肉做,心情時高時低係正常.每日做咁多客,大家體諒就算啦,以咁嘅價錢咁嘅服務咁嘅身材收貨啦. ...

好偉大喎 聖人,試下受害人係你睇下會點,吹多兩下叫快d好累,以前有既服務而家冇,但生客有你又會點呀?
回復 支持 1 反對 1

我想講呢個囡囡好可笑,只要講句處男,平廿蚊,再講冇錢平多30蚊,之後仲要比多張畫左附既100蚊,我最嬲既係,個個客既服務不一,愈熟佢愈hea,打算唔再搵佢 講完

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
fatko01 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

多謝師兄分享

名稱: 阿雲
地址: 觀塘輔仁街38號樂昌樓2樓E2室
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7174
返食指數:8/10

果次坐完長程機回來約佢即日6點,一上去就有好多人周圍行........我早左D到.....等到6點WE7 雲佢話OK即入...

一入去就第1次見傾下偈...一傾傾左成一個鐘.....我似乎SERVE佢多D

佢WE7有D旅遊的相.....因為我都係做E行...所以佢好想野問...一問就問左成個鐘.......期間間中先摸下波仔.....最後 先沖涼....按一按...對相真係好大....波打腸.......粒的....又大

係個PAT GAP到慢慢游R PP  好Q正......最後環保吹左陣....佢唔記得問左帶唔帶.....都吹左啦....所以冇帶....最後夾左出黎.....

家用4魚.....但佢好好心...送左招財物品一件........佢話唔係人人有...我講左好多野比佢知所以佢好多謝我....其實佢都係幾有實力...的..值得再搵佢口爆一下......

唔知大家有冇用過佢的招財聖水.......佢叫我帶多D比佢.....大家各位巴打就可以用到...喇...

我諗有D巴打都知我講咩....

最後感謝乳神介紹 造福人群......中女其實幾正.....同埋我覺得雲應該35UP......

2小時服務 我服務佢一個鐘,,,佢服務返我一個鐘....

HAHA

多謝收睇....第1次寫,,大家比LIKE 啦

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +160 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
arkin19850815 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
envil666 + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

早幾日搵雲雲, 佢話呢排又靜咗, 就出個report 握推推佢。

夜晚9點we7搵雲,佢10點竟然得閒。忽忽而出,見有時間仲買埋嘢食。一見又攬住傾吓計先,跟住一齊食吓嘢。

沖涼非常細心,沖得乾乾淨淨。我訓低佢話按吓先,點知我由於沖涼期間玩波太多,細佬已經悄然肅立。佢按住我手先驚覺有條硬物出現。立即轉話做咗先,我話要食奶奶,佢就任得我玩波波。佢手幼腳幼身形薄但係奶奶很大,渣落唔軟唔硬,真係愛不釋手。

佢總會問環唔環吹,吹功亦十分落力。女上係視覺加聽覺加觸感超感享受。而我亦很快.......

佢去沖身,出返黎又話要同我按,我捉實佢雙手先肯停。

一樓一黎講,佢做野真係老實而勤力。絕對絕對絕對唔會跌錢,希望各師兄有緣有空去探探佢啦。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +150 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
envil666 + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

琴日做左阿雲既第三個客  最近腰背有點酸痛 所以琴日知阿雲番黎就第一時間約佢鬆下根骨咁
上到房 佢先擁抱一下我 好熱情 但係佢d皮膚燥左好多 摸落都唔滑反而好鞋 有d不開心 我問佢 係唔係無用護膚品 佢話有 但係用一用就洗左 ……咁我就笑住咁話我滋潤下你啦 佢就話好
之後沖涼 水蕭 沖完涼 按摩 一身鬆晒 之後就搞 不過我話因為做野忙下次唔知幾時再來搵佢 所以我問佢玩唔玩口爆 佢都話好 插左2個姿勢之後 轉av式口爆 幾分鐘後 億萬以上精軍 爆發 爆完之後佢個口都裝唔晒 我見整左d落將床到 佢個口裝住我d精 所以講唔到野 但係佢整起隻姆指 話正  之後腳都軟埋  抖左陣 沖涼 比錢走人 唔阻住女女搵食
回復 支持 1 反對 0

多謝師兄分享報告乳神
回復 支持 0 反對 1

遲來的5月報告

名稱:雲
樣貌: 7/10
身材:9/10
環境:5/10
返食指數:10/10

5月頭心血來潮wechat下啊雲,睇下佢得唔得閒。佢覆咗我ok之後即刻上去。
好多師兄話佢相頭唔得

part 1 : 手骨好一般,對波好軟,BM幾舒服
part 2 : 佢個日話個口有傷,無得環吹,不過我主要都係玩對波
過程都係嗰啲,女上,推車,男上。

附圖兩張 :

評分

參與人數 2威望 +34 金錢 +250 實力 +35 信賴 +34 貢獻 +35 收起 理由
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
dnmgch + 14 + 50 + 15 + 14 + 15 點解佢間唔中有喉嚨痛呢?

查看全部評分

多謝師兄分享

有無師兄可以提供聯絡方法?
回復 支持 0 反對 1

多謝乳神師兄報告
睇落安真喺繼firm
回復 支持 反對

靚波喎!!!
回復

KT好似有番的生氣
回復 支持 反對

多謝乳神師兄報告
回復 支持 反對

多謝乳神兄既報告!
短時間內3Q唔係人人都得!
回復 支持 反對

C兄真厲害
3Q玩左幾多時間
回復 支持 反對

多謝乳神師兄報告
回復 支持 反對

nice photos and report

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +88 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
dupking + 38 我欣賞你
asdfgh. + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

返食指數得3/10
回復 支持 反對

多謝乳神師兄報告
回復 支持 反對

多謝乳神師兄報告
回復 支持 反對

多謝師兄分享
回復 支持 反對

nitenitetofk 發表於 2015-12-23 20:29
C兄真厲害
3Q玩左幾多時間

around 1 hr

回復 支持 反對

yes, not my cup of tea..
回復 支持 反對

嘩... 3Q, 羨慕死人..
師兄都好有精力
回復 支持 反對

35F 波唔夠大所以夾腸效果一般
回復 支持 反對

你追下樓主出過既帖, 你就知佢對size要求好大

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
asdfgh. + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 haha u know me well...

查看全部評分

回復 支持 反對

thx for sharing
回復 支持 反對

波型好正!
回復