請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kwuntongusb

[分享] usb新天地 - 樓上骨愛好者的分享營地

bb112003 發表於 2015-12-3 10:51
睇左咁耐各ching報料,忍唔到試一試,唔好做cd rom先, 試左旺角yumi.

身材:8/10 上面勁, 身型我接受

咁多師兄都話正,攪到小弟都心郁
回復 支持 1 反對 0

ghost-x 發表於 2015-12-3 02:53
我在舊台有個高級會員的account, 但突然被ban 了:

抱歉,您的 IP 地址不在允許範圍內,或您的賬號被禁用, ...

同我一样
回復 支持 反對

負分進 發表於 2015-12-3 14:00

想問各位師兄yumi和同區既玫瑰相比,哪個較為好?
回復 支持 反對

負分進 發表於 2015-12-3 14:00

Yumi 手骨係好正...肯定一班,昨日找她三粒鐘,搞到成個背脊瘀哂... ,不過好爽!
至於 part 2 ........唔講喇 ......因為佢有睇呢個帖子!
回復 支持 反對

尋日頸梗背痛,揾夏目,又痛又爽,真过瘾。
回復 支持 反對

chengal 發表於 2015-12-3 11:15
清一清電腦或手機嘅cookies就可以再入去討論區睇野 , 千奇唔好到登錄已ban左嘅ac ...

真係得喎………多謝師兄指教、不過都冇諗住再上舊台、冇嘢值得睇

shiori_052 發表於 2015-12-3 12:24
見大家大部份都係遊走於九龍區多
有無d港島區報告分享下?

北角有個叫shadow,而家唔知去左边樹
回復 支持 反對

Honey 發表於 2015-12-3 14:33
Yumi 手骨係好正...肯定一班,昨日找她三粒鐘,搞到成個背脊瘀哂...  ,不過好爽!
至於 part 2 ...... ...

3粒鐘 勁....揼過一次 但無開大
回復 支持 反對

Yumi 手骨係好正...肯定一班,昨日找她三粒鐘,搞到成個背脊瘀哂...  ,不過好爽!

三粒鐘 , 唔散就奇
回復 支持 反對

mui 發表於 2015-12-2 20:17
真是錯過她最正果段時期(香B時期),師兄有否留下她在香B時既廣告照?

師兄你頭像對波好正喎,係咪舊女??
回復 支持 反對

556699 發表於 2015-12-3 00:49
深水埗 長安9樓彤彤啦,60分鐘套餐應有一半時間用嚟撚雀,難得你頂唔順時叫暫停佢又即刻收手,從頭再嚟過 ...

你咁講,我個腦海仲回味緊佢個5.1聲道嘅立體呻吟聲,從未試過HJ的視聽感受會爽過扑嘢
回復 支持 反對

90MIN都散晒啦仲180
上次比佢拗隻手,之後隻手沒力跌左落床爽到唔識講...YUMI仲話有招在勁D,我話唔駛啦
回復 支持 反對

緣來緣去 發表於 2015-12-3 19:06
90MIN都散晒啦仲180
上次比佢拗隻手,之後隻手沒力跌左落床爽到唔識講...YUMI仲話有招在勁D,我 ...

本 Honey 皮粗大腩,仲頂得順吓,上次三粒鐘難頂少少,今次醒目D,最尾三十分鐘拔礶……  不過就成背脊瘀哂,唔俾老虎睇得。
回復 支持 反對

樂道芊芊

囡囡好斯文,各位CHING真係耍錫住佢

樣貌 : 8/10 (USB囡囡算幾靚女同後生)
身材 : 7/10 (廋底, 身材平均)
服務:
part 1: 7/10 (好舒服,按到某D位會痛時會先通知你,好細心)
part 2: 9/10 (正到爆,先女上打,再黎女上背住打,射左勁多HIGH到震 )
環境 : 6/10 (地方太細了不過好整潔)
骨床 : 只有小骨床
返啅指數 : 10/10
性價比 :  10/10 ($600足90分鐘)

芊芊係暫時我搵過既USB中最好既一個,相信黎緊都會主力係搵佢

評分

參與人數 2威望 +7 金錢 +16 實力 +4 信賴 +4 貢獻 +4 收起 理由
kwuntongusb + 6 + 15 + 3 + 3 + 3 芊芊都幾好gff
dupking + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 我欣賞你

查看全部評分

diu9ni 發表於 2015-12-1 02:02
我呢D長期CDROM轉台後+第1次出報告呢2-3個月有搵過既女女

發利五樓 Jennifer

試晒人都癲
回復 支持 反對

jjwest365 發表於 2015-12-1 16:29
試佐福樂3樓菲菲多次,有呢個水準嘅骨技,菲菲應計入後生一族 (30+)。
囡囡身形高挑,全身走肥,一對BCup波 ...

未約到!
回復 支持 反對

小西 發表於 2015-12-1 18:54
觀塘金橋啤梨
樣 : 8/10 順眼人妻feel,有d似個半紅不黑嘅明星仔梁吻兒,約35歲,把聲好C9吓
身材 : B級有 ...

有大餐冇?
回復 支持 反對

yulin 發表於 2015-12-2 10:05
深水埗Bibi,part2同你慢慢撚雀,又練又按又搓,比到你出與唔出之間,不過係床尾機,冇得摸又冇得睇。 ...

床尾死得
回復 支持 反對

Marcopolo 發表於 2015-12-2 11:53
海棠都幾好,之前去八樓ruby,不是假骨加大咪咪

ruby仲有做?可pM嗎?
回復 支持 反對

CHANWINWIN 發表於 2015-12-2 13:57
佢搬左啦,轉做正骨,佢話現在最多只有 A 餐。

ruby仲有做?可pM嗎?
回復 支持 反對