請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kwuntongusb

[分享] usb新天地 - 樓上骨愛好者的分享營地

Honey 發表於 2016-10-23 19:01
土瓜灣有個 USB 寫話早上六點開工,找日睡得唔好幫襯吓。

要搵早骨真係無幾多個,雖然巨乳做賣點,
有無師兄試過?不過望過好似無BM,始終爭少少。

評分

參與人數 1威望 +6 金錢 +30 實力 +6 信賴 +6 貢獻 +6 收起 理由
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 揾日試試,相信是熟女

查看全部評分

回復 支持 反對

jakyuejai 發表於 2016-10-24 01:11
有無師兄試過?不過望過好似無BM,始終爭少少。 ...

巨乳系賣點?師兄可唔可以pm我講名@@
回復 支持 反對

Khyuki 發表於 2016-10-24 01:25
巨乳系賣點?師兄可唔可以pm我講名@@

名已經講咗,自己揾吓啦!
回復 支持 反對

想問下各位師兄有踩背響骨好介紹
回復 支持 反對

kgh123 發表於 2016-10-21 05:27
想問各位師兄 覺唔覺得而家舊4好多囡囡都轉左個名做XXX推拿?

通常都是賣手骨為主。也可說不是年輕一族
回復 支持 反對

jakyuejai 發表於 2016-10-24 01:11

呢個試過,唔得。

評分

參與人數 2威望 +11 金錢 +58 實力 +11 信賴 +11 貢獻 +11 收起 理由
jakyuejai + 5 + 28 + 5 + 5 + 5 感謝!師兄有無其他好推介 =)
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 仲想去見識吓, 唔該哂師兄

查看全部評分

回復 支持 反對

jackyuejai c hing 土瓜灣少幫襯,我無其他介紹。
回復 支持 反對

請問師兄如何差法
回復 支持 反對

kgh123 發表於 2016-10-21 05:27
想問各位師兄 覺唔覺得而家舊4好多囡囡都轉左個名做XXX推拿?

其實只係"名字"一個, 唔代表佢真係識, 我都試過 XXX推拿, 其中都跌過兩次錢
回復 支持 1 反對 0

yesboy 發表於 2016-10-24 19:48
請問師兄如何差法

著得好蜜實的大嬸,dup又唔係好,房間雜物多,有點零亂,還有隻貓。

評分

參與人數 1威望 +6 金錢 +30 實力 +6 信賴 +6 貢獻 +6 收起 理由
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 好密實, 豪乳冇用武之地

查看全部評分

回復 支持 反對

chung_ks 發表於 2016-10-25 11:48
著得好蜜實的大嬸,dup又唔係好,房間雜物多,有點零亂,還有隻貓。

嘩………有隻貓好危險喎………萬一隻貓撲過來爪你弟弟、分分鐘大出血
回復 支持 反對

kwuntongusb 發表於 2016-10-25 14:54
嘩………有隻貓好危險喎………萬一隻貓撲過來爪你弟弟、分分鐘大出血

咁又唔怕,有籠的
回復 支持 反對

kwuntongusb 發表於 2016-10-25 14:54

尖咀有位USB家中養貓仔, 得閒幫佢打機出火。佐敦有位阿姐養狗仔, 據講一樣幫佢地出火。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2016-10-25 15:05
尖咀有位USB家中養貓仔, 得閒幫佢打機出火。佐敦有位阿姐養狗仔, 據講一樣幫佢地出火。 ...

果然係舉手之勞...
回復 支持 反對

尖咀有位USB家中養貓仔, 得閒幫佢打機出火。佐敦有位阿姐養狗仔, 據講一樣幫佢地出火。 ...

幫狗仔出火 ?? really ??
回復 支持 反對

思源樓思思放假中,未有機會試,試左另一囡囡晶晶,出面有報告,希望大家支持加吓分

http://www.new141.com/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=28850

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +54 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
kwuntongusb + 20 + 54 + 20 + 20 + 20 多謝晶晶報告………等師兄思思報告.

查看全部評分

回復 支持 0 反對 1

當練習
回復 支持 反對

stethoscope 發表於 2016-10-25 16:47
幫狗仔出火 ?? really ??

親口同我講,不過冇問有冇吹埋?
其實呢D嘢,狗仔樓主最清楚。

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +58 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
injhkg + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
kwuntongusb + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 又關我事???

查看全部評分

回復 支持 反對

Honey 發表於 2016-10-25 20:57
親口同我講,不過冇問有冇吹埋?
其實呢D嘢,狗仔樓主最清楚。

囡囡係幫佢隻狗仔出火、唔係幫我厘個狗仔樓主出火喎………可惜可惜

若果我做佢隻狗、我實幫返佢出『水』、平衡d、咁先真係水火交融嘛
回復 支持 反對

Honey 發表於 2016-10-23 19:01
土瓜灣有個 USB 寫話早上六點開工,找日睡得唔好幫襯吓。

佢(我估你講舊4 O個位)......我之前試左....似摸骨多過按.....而且年紀偏大.....所以最好唔好抱咁大祈望

評分

參與人數 2威望 +6 金錢 +30 實力 +6 信賴 +6 貢獻 +7 收起 理由
快槍手 + 1 多謝師兄提示
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 收到, 唔該哂師兄 !

查看全部評分

回復 支持 反對