請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kwuntongusb

[分享] usb新天地 - 樓上骨愛好者的分享營地

abalone 發表於 2016-7-19 01:15
名稱: BO BO
地區: 旺角
地址: %寶大廈 *字樓A室#房

師兄、bobo條link死咗、可以更正返嗎?

(另外、bobo係『五寶』、唔係「力寶」………打字打得太快吧………
回復 支持 反對

小弟第一次出報吿,如有出錯,請多多包涵,多多加分。多謝各位。
名稱: Candy
地區: 佐敦
地址: 福樂 7/F
樣貌:8/10 估計35+
身材:10/10 大胸,瘦底(中型骨架),白淨
要求服務時間: 120 分鐘
過程:小弟見唔夠瞓,又周身痛決定去鬆鬆佢。網上見Candy相頭不俗,身段誘人,再加上之前師兄們試過BM都稱讚表現出眾,決定早一晚約定Candy,第二日中午食頭圍。小弟一向有早到5分鐘嘅習慣,但Candy並未準備好,喺房內喊出要等多2分鐘,咁喺門外靜候等咗一陣。不過好鬼熱。過咗3至4分鐘,終於開門。相頭算不俗,皮膚白淨,年輕時應該幾吸引。繼而吸引眼球嘅地方就係對相當胸狠嘅胸部。入房!地方不大,一張大床(不大),一張骨床(靠牆),靠牆有大鏡,地方整潔。為求破冰,更係先對其讚美,佢輕聲回答多謝。由於佢仲未鋪好床,佢就叫我去沖涼,並無幫小弟寛衣解帶,各自修為。(輕微扣分)
PART 1: 沖完身,上骨床,以推,跪,踩為主,用手按方面略嫌力度不足,有錫身(手部)之嫌。位置都叫尚準,都要靠跪及踩去消除疲勞。有按頭。 開頭較被動不主動講嘢,之後就有講有笑。至於鬆唔鬆到,我就覺得一般。
PART 2: 過咗個半鐘喥就過大床趴低,Candy就用油(大量)唧到我身上。然後就推油。 推背過程用手捉雀,跟住波推每個角落,返身再不斷磨,十分過癮! Candy對胸又大又軟,好好揸,㬾部又滑,過足手癮。出完,放低幾張紙巾俾小弟自己抹走身上嘅油,佢就自己走去沖涼,並無幫手抺走小弟身上嘅油。油喺BM過程中有不可言喻嘅神效,但唔幫你抺走就去沖涼,情感上好似俾佢

評分

參與人數 5威望 +33 金錢 +114 實力 +32 信賴 +38 貢獻 +35 收起 理由
binchow + 5 + 8 + 4 + 6 + 5 我欣賞你
devilb + 3 + 10 + 3 + 3 + 3 中肯報告
kwuntongusb + 15 + 36 + 15 + 15 + 15 俾我就玒60-90分鐘就㥤了,因為手骨只係一般.
appa + 5 + 35 + 7 + 9 + 9 用心發帖
yellowgreen229 + 5 + 25 + 3 + 5 + 3 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

好似過咗字數,sorry,點樣可以繼續?
情感上好似俾佢
回復 支持 反對

appa 發表於 2016-7-19 00:54
發利Amy
網址: 新4 最近無咗,因為Amy 自己都唔知新4登咗,所以取消了。
樣貌7.5/10 :有化裝,幾好睇,望落 ...

補充返小小,有幾吓跪背唔錯,而且用掙非常到位,下次要試吓踩背。
回復 支持 反對

今日想出去鬆一鬆、冇咩心水、有咩好介紹
回復 支持 反對

發利Amy
網址: 新4 最近無咗,因為Amy 自己都唔知新4登咗,所以取消了。

去揾Amy一定要亨受踩背,佢呢招踩背真係高手級
回復 支持 反對

s06142 發表於 2016-7-17 22:48
有冇師兄覆下小弟
其實好似Jennifer 咁既服務
小弟好想試

驚就唔好磨
回復 支持 反對

又來开心share
樂道芊芊
上期尾约到,其實不是第一次找她。算是鐵脚
外貌USB 算后生及靚女
身材不是大只算有揸手,瘦底
揼骨手勢我给她一班,有力用心.
囡囡自從轉做揼骨加HJ 在hj 上加了苦功由其舒服,揼骨就不用多說。雖然沒有了BM 其實更加多時間俾囡囡揼你。可惜女女成日放假,比較難约,一般早一日会順利D

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +46 實力 +10 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
2011 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
kwuntongusb + 10 + 36 + 5 + 10 + 10 冇咗bm?..可惜可惜

查看全部評分

回復 支持 反對

好似九舊
回復 支持 反對

Honey 發表於 2016-7-2 23:17
法式,瑞典推油,密宗按摩,是乜東東? 師兄又食乜餐呢?

我都唔知...佢無講。我食B
回復 支持 反對

名稱 : 可樂推拿
地址: 福華104
新四網址:
返食指數:8/10

樣貌 : 6.5/10 明顯比收山前賬左,多左D少婦味道
身材 : 6.5/10 上圍大左,有肉地幾好攬
服務:
part 1: 9/10 骨技比當年進步左不少,冇踩背有用油推,下下到位,有時都忍唔住叫出聲!最特別推 PP同大脾時會邊RPP 邊推油/拉根,好很正!

part 2: 8.5/10 RPP 唔算太耐,但好識刺激敏感位,差D未轉身就爆。趕快轉身過手癮,上下路通行,再配合溫柔節奏,完全唔急之下被玩爆。

環境 : 8/10 地方整潔
骨床 : 只有細骨床
返啅指數 : 8/10
性價比 :  9/10 $300 足60分鐘,呢口價超值。不過始終最懷念收山前樣貌身形都係最 fit,有骨技有全餐食既可樂

評分

參與人數 3威望 +29 金錢 +93 實力 +23 信賴 +20 貢獻 +19 收起 理由
binchow + 5 + 24 + 6 + 4 + 5 用心發帖
kwuntongusb + 15 + 39 + 12 + 11 + 11 飲得杯落
yellowgreen229 + 9 + 30 + 5 + 5 + 3 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

發利Amy

Amy係咪603房?
回復 支持 反對

80後 發表於 2016-7-19 18:16
新四網址: 舊4

卒之返黎啦!多謝提供
回復 支持 反對

係時係去飲可樂
回復 支持 反對

abalone 發表於 2016-7-19 01:15
名稱: BO BO
地區: 旺角
地址: 5寶大廈 *字樓A室#房

Bobo 按得好,不是重炮手。

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +17 實力 +4 信賴 +3 貢獻 +3 收起 理由
kwuntongusb + 2 + 17 + 4 + 3 + 3 bobo出名重炮手黎喎………

查看全部評分

回復 支持 反對

603C
回復 支持 反對

s06142 發表於 2016-7-18 05:59
大家講到jennifer 咁
講真,好難冇心癮去試
如果jennifer 係有妹妹磨細路

珍妹係著住底褲黎玩,
點會用妹妹磨(發夢),
得你先驚?
我諗珍妹仲驚過你,
囡囡都係人佢一樣識保護佢自己,
同埋佢既房間非常乾淨,
睇得出珍妹很注重衛生

評分

參與人數 3威望 +25 金錢 +90 實力 +25 信賴 +25 貢獻 +25 收起 理由
choiwl + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 完全同意
大龜頭 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
binchow + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 贊同,佢用妹妹~~側邊既大腿磨.

查看全部評分

回復 支持 反對

我都中意飲可樂,可惜冇全套
回復 支持 反對

可樂好似好耐之前聽過
係咪做過足浴?
回復 支持 反對

bb3688 發表於 2016-7-19 21:56
Bobo 按得好,不是重炮手。

今日約佢,但約唔到。
回復 支持 反對