請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kwuntongusb

[分享] usb新天地 - 樓上骨愛好者的分享營地

jc06061 發表於 2016-7-7 18:04
我前幾日都搵左珍尼花、重俾佢搞到第一次男性潮吹添、個感覺好似再射多次、但唔係精、係水 ...

師兄今個月生日,即刻揾花姐賀壽,第一次俾咗佢,有茅封返利是呀?

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +20 實力 +3 信賴 +3 貢獻 +3 收起 理由
appa + 5 + 20 + 3 + 3 + 3 要唔要對身份證㗎?

查看全部評分

回復 支持 反對

小心中伏

鴻聯4A 本來個女主人返咗來,如果師兄打算搵"婷婷", 要多加注意。

記得打電話確認,免得開門時貨不對版!

評分

參與人數 2威望 +13 金錢 +44 實力 +15 信賴 +8 貢獻 +7 收起 理由
yellowgreen229 + 9 + 35 + 11 + 5 + 3 我欣賞你
kwuntongusb + 4 + 9 + 4 + 3 + 4 多謝師兄提醒同埋提供最新資料.

查看全部評分

回復 支持 反對

appa 發表於 2016-7-7 22:42
小心中伏

鴻聯4A 本來個女主人返咗來,如果師兄打算搵"婷婷", 要多加注意。

多謝師兄提醒....
回復 支持 反對

zhaoyun 發表於 2016-7-6 02:45
各位師兄好,小弟係新手,遟D有機會偷跳一晚,好想試下大波USB。想問下如果只可試一個,你地會簡邊個?
A  ...

要大波緊係A,C
要服務同part 1  part 2緊係B
性價比就係D
回復 支持 反對

jc06061 發表於 2016-7-7 18:04
我前幾日都搵左珍尼花、重俾佢搞到第一次男性潮吹添、個感覺好似再射多次、但唔係精、係水 ...

睇落幾正喎,好難約
回復 支持 反對

Honey 發表於 2016-7-7 21:48
師兄今個月生日,即刻揾花姐賀壽,第一次俾咗佢,有茅封返利是呀?

下真係有潮吹
我以為日本仔作架JA
回復 支持 反對

小心中伏

婷婷只是做到7月2日咋
回復 支持 反對

f92bux 發表於 2016-7-8 03:46
下真係有潮吹
我以為日本仔作架JA

我都未試過潮吹………不過按之前師兄形容、加埋男性的生理結構分析、「射』出來的我猜係「尿液」、不過當然唔係失禁、而係一種「興奮」的反應………

係乜都好喇……總之有第二次happy喇……
回復 支持 反對

小心中伏

C兄有無婷婷最新位置?
回復 支持 反對

名稱 : 霖霖
地址: 佐敦華豐大廈
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6628
返食指數:8/10

樣貌 : 6.5/10 (平凡順眼)
身材 : 7/10 (都有D身材)
服務:
part 1: 8/10 (舒服,揼完全身鬆哂)
part 2: 8.5/10 (按前列腺手法細膩舒服,唔會急,個人認為係HJ最佳示範)
環境 : 8/10 (地方大及乾淨,但比較舊同暗)
骨床 : 正常骨床,HJ時會將床背較高
返啅指數 : 8/10 (享受按前列腺及HJ其中一個最佳選擇)
性價比 :  9/10 ($400足90分鐘)

評分

參與人數 1威望 +13 金錢 +36 實力 +13 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
kwuntongusb + 13 + 36 + 13 + 10 + 10 霖霖真係好抵揼

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

名稱 : 花園街Yumi
地址: 佐敦福樂大廈
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6626
返食指數:8/10

樣貌 : 8/10 (USB算靚女)
身材 : 8/10 (身材唔錯)
服務:
part 1: 8/10 (舒服,揼完全身鬆哂)
part 2: 8/10 (BM用心,啜lin狂野)
環境 : 8/10 (地方整潔)
骨床 : 正常骨床
返啅指數 : 8/10 (有適量互動交談,過程舒服relax,鍾意揼骨鬆鬆兼出火嘅師兄唔好錯過)
性價比 :  8/10 ($600足90分鐘)

評分

參與人數 1威望 +11 金錢 +27 實力 +11 信賴 +11 貢獻 +9 收起 理由
kwuntongusb + 11 + 27 + 11 + 11 + 9 yumi一到part2就會由詩文變狂野

查看全部評分

回復 支持 反對

太子鴻聯 婷婷 (六月尾既事)
囡囡網址 : 94
之前見有師兄介紹, 當然要一試!電話約好時間,準時到達, 入房, 有幫忙掛衫, 冇侍浴。友善, 有主動傾談。

樣貌: 6.5/10 (估計35上下, 樣貌算好, 笑容算親切)
身材: 7.0/10 (中等小肥身材, C/D cup, 皮膚算白滑!)
技術: Part 1 – 6.0/10 (Dup 技術水平屬二班未, 力水足, 但落位唔準, 位置只算可以, 都鬆唔到。時間大概20分鐘。)
技術: Part 2 – 6.0/10 (RPP…要額外收費, 但感覺麻麻, 而且時間短。今次食BJ(師兄話佢BJ唔錯), 自動解甲, 但佢坐床尾, 冇得摸;技術差, 唯一欣賞既係吸啜力夠,但全程亦只係吸啜, 冇乜其他動作。之後叫佢用手打飛機, 都要打左一段時間先完成升空。)
環境: 6.5/10 (地方適中, 浴室細, 冇侍浴。)
骨床: (標準骨床, 冇一次性床墊, 算舒適)
服務: 7.0/10 (服務態度好, 健談, 時間大概45分鐘!埋單$450元!)
返啅指數: 3.0/10
性價比 :  4.0/10 (服務態度好!但技術水平、吹功均平平, 價錢亦唔平。)

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
choiwl + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告

查看全部評分

回復 支持 反對

尖沙咀樂道 芊芊 (唔使特別介紹啦!)
囡囡網址 :  http://new141.com/ch/girl.php?id=6734
芊芊太出名, 所以唔介紹啦!電話約好時間,準時到達, 入房, 冇幫忙掛衫(努力整備中), 冇侍浴。非常友善, 有主動傾談。
樣貌: 7.5/10 (估計30上下, 樣貌端好, 笑容親切)
身材: 7.0/10 (中等身材, A/B cup, 皮膚白滑!)
技術: Part 1 – 7.5/10 (Dup 技術水平屬二班頂級, 大部分時間踩背, 力水足, 落位準, 之後再用手指按個别部位, 可以話鬆到。時間大概65分鐘。)
技術: Part 2 – 8.5/10 (RPP…有感覺, 可借時間短。 今次食A(冇選擇), 自動解甲, 可以揸波波、摸pat pat, 有啜我lin lin,出火有技術, 感覺幾強烈, 強忍之下仍然好快被K.O.)
環境: 7.0/10 (地方適中, 浴室細, 冇侍浴。)
骨床: (標準骨床, 有一次性床墊, 舒適)
服務: 7.5/10 (服務態度好, 非常健談, 時間足90分鐘!埋單$600 + tips)
返啅指數: 8.0/10 (賓至如歸)
性價比 :  7.5/10 (服務態度非常好!技術水平屬二班頂級, 出火技術一流。)

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +30 實力 +11 信賴 +12 貢獻 +12 收起 理由
choiwl + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
tonych + 5 + 20 + 6 + 7 + 7 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

小心中伏

多謝師兄提點.
回復 支持 反對

名稱 : Jennifer
地址: 尖沙咀發利大廈
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6641
返食指數:9/10

樣貌 : 8/10 (順眼,態度熱情)
身材 : 8/10 (身材OK)
服務:
part 1: 8/10 (推油舒服,有熱毛巾同熱石,揼完全身鬆哂)
part 2: 10/10 (Jennifer嘅part 2有幾好,好多師兄已經寫過好多,我就唔再重複啦,總之佢有能力扯乾你,一滴不留)
環境 : 8/10 (地方整潔)
骨床 : 靠牆骨床
返啅指數 : 9/10 (耐唔耐去搵佢絕對可以比到你坐過山車嘅感覺,但唔會成日去,因為唔想搞到自己咀刁晒,事實上其他USB好難做到佢嘅服務水平)
性價比 :  9/10
回復 支持 反對

zhaoyun 發表於 2016-7-6 02:45
各位師兄好,小弟係新手,遟D有機會偷跳一晚,好想試下大波USB。想問下如果只可試一個,你地會簡邊個?
A  ...

CANDY睇相好正..不過如果唔係按得好好...又真係貴左D...USB...我自己骨行先...咸濕的話出面大把嘢玩...又後生..咩都有
回復 支持 反對

natt1984 發表於 2016-7-6 13:14
冰冰http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7939&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
年齡:40+
樣貌:我主 ...

放血...好驚...上次俾佢部納米機灼到起水泡...之後比家中大人問點灼到...

佢大波真係好正
回復 支持 反對

我7月生日,已經約左珍尼花共渡生日!
十多日儲備已排好隊形,準備出精!

評分

參與人數 3威望 +22 金錢 +108 實力 +22 信賴 +24 貢獻 +24 收起 理由
jc06061 + 9 + 42 + 9 + 11 + 11 我欣賞你
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 幫師兄打氣
kobe_beef + 7 + 36 + 7 + 7 + 7 期待出精s報告

查看全部評分

回復 支持 反對

wkap 發表於 2016-7-8 18:25
我7月生日,已經約左珍尼花共渡生日!
十多日儲備已排好隊形,準備出精! ...

囡囡夠放出兩次真係好爽!!!
回復 支持 反對

laser24 發表於 2016-7-8 04:52
婷婷只是做到7月2日咋

新4 仲有廣告,所以各位師兄小心。我知有D 師兄唔鐘意打電話約,沖上去發現係另一個就唔係咁好!

評分

參與人數 1威望 +4 金錢 +20 實力 +2 信賴 +3 貢獻 +3 收起 理由
kwuntongusb + 4 + 20 + 2 + 3 + 3 真係好關照…多謝提醒

查看全部評分

回復 支持 反對