請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 397886|回復: 8096

[分享] usb新天地 - 樓上骨愛好者的分享營地

本帖宗旨: 提供一個地方, 讓樓上骨(usb) 愛好者可以分享交流經驗和心得.

原則: 彼此尊重 - 無論是對囡囡技師, 還是討論區其他師兄, 都接受各人喜好不同, 有各自見解, 請勿在此使用粗言穢語, 或針對攻擊撩交打....亦不鼓勵 將囡囡特別提供(即餐牌上冇的) 服務公開, 以視對囡囡技師的尊重.

報告分享:
相信樓上骨同好都為 "骨色並重" , 或者 "重骨輕色", 所以分享内容不宜過份露骨, 以免淪為低俗三級文章, 敬請留意.
為方便大家閱讀分享, 一目了然, 鼓勵報告使用以下格式 (為尊重新四台, 請盡量不要提及其他台的名字):

名稱 : xxxx
地址: 太子建......

新四網址:
返食指數:9.9/10

樣貌 : 8.5/10 (幾靚女, 面尖尖, 淡裝, 好禮貌, 溫柔OL feel)
身材 : 9.5/10 (真正廋底, 但身材平均, 有上有下, 最吸引係佢著住OL衫加黑絲開門,真係一見就忍唔住要入去....不過其實佢唔係成日都著OL 衫, 其他時候佢多數著緊身衫, 瘦底好身材一樣表露無遺………不過喜歡大波的可以慳返)
服務:
part 1: 8.5/10 (全程主要用指和爭按, 落位非常準, 力度夠, 最少有2班頭, 用心, 有GFF、揼完全身鬆哂)
part 2: 9/10 (雖然只有A餐, 但佢出火的手法溫柔多變化, 加埋引死人的rpp, 真係令人次次都要求饒....佢係我唯一冇全套但都不斷返啅的好骨手 )
環境 : 9/10 (地方很整潔)
骨床 : 只有細骨床
返啅指數 : 9.9/10
性價比 :  8.5/10 ($500足90分鐘, 以佢的骨技, 加埋靚女瘦底好身材,值得一試再試)

報告總結:

(如發現出錯, 請pm告知, 謝謝)
17年1月19日

太子區

旺角區:
油麻地區:

佐敦區:

尖沙咀區:

官塘區:

深水埗區:

荃灣區:

香港區:

其他地區:

最後更新報告:

http://www.new141.com/bb/forum.p ... 3&fromuid=32421

評分

參與人數 38威望 +451 金錢 +2048 實力 +420 信賴 +423 貢獻 +435 收起 理由
currytzos + 5 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
s1061123 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
marcokobe + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
ili + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
石磨男 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對支持
ejkm + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
hara + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
hkspecs + 15 + 60 用心發帖
aaronlee590 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
injhkg + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
bbgo + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
devilb + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 我欣賞你
cheapdoba + 9 + 36 + 9 + 9 + 9 用心發帖
paulsiu69 + 7 + 36 + 5 用心發帖
smc426121 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
8blackhawk + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
最愛貓貓 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
to2to + 15 + 30 + 10 + 15 + 15 用心發帖
timothy2014 + 30 + 150 + 15 + 21 + 30 用心發帖
fuson1314 + 12 用心發帖

查看全部評分

回復

報告備份, 最新報告請參閱頭版
備份日期: 16年5月26日

太子區

旺角區:

油麻地區:

佐敦區:

尖沙咀區:

官塘區:

深水埗區:

荃灣區:

香港區:

其他地區:

最後更新報告:

http://www.new141.com/bb/forum.p ... 50145&fromuid=32421

評分

參與人數 21威望 +211 金錢 +797 實力 +195 信賴 +199 貢獻 +196 收起 理由
kobe_beef + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
paulsiu69 + 7 + 35 + 11 + 11 支持
文哥 + 11 + 50 + 11 + 11 + 15 我欣賞你
tc1997 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
bowlharder + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Rcfellow + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
sunshine88 + 5 + 16 + 4 + 4 + 8 我欣賞你
dnmgch + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 狗兄辛苦晒,大家都玩得長長久久.
wingslee + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
邊撚度俊 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
chengal + 15
小西 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Ohbaby141 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
so9814ben + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
usbwalker + 11 + 30 + 7 + 11 + 11 我欣賞你
X_hide + 7 + 32 + 7 + 7 + 7 辛苦唒!!!
杜光蛋 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
最愛貓貓 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Honey + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖,辛苦哂
負分進 + 10 辛苦哂

查看全部評分

回復 支持 8 反對 0

大家好!多谢大家支持與肯定,小妹會更加努力做好自己,如有做得不好的地方敬請師兄們見諒,多謝大家

評分

參與人數 27威望 +235 金錢 +808 實力 +220 信賴 +230 貢獻 +237 收起 理由
minikey + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
ho@@ + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
wingslee + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
wkap + 9 + 30 + 9 + 9 + 11 你是最好的
bleach0612 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Templeton + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
jakyuejai + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 Welcome!
paulsiu69 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 珍妹, 百分百支持妳, 妳帶給我歡樂..
usbwalker + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Legendskw + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
appa + 5 + 40 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
無聊廢人 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
spay + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 歡迎花姐
神の左手 + 15 + 50 + 15 + 15 阿花你終於都嚟啦
dnmgch + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 歡迎珍姐大駕光臨
choiwl + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 百分百支持
kwuntongusb + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 歡迎珍姐
Honey + 6 + 30 + 6 + 6 + 6 全心全意全身支持花姐
dicky_ho + 5 + 5 + 5 我欣賞你
c撚 + 10 歡迎來到這裡

查看全部評分

回復 支持 7 反對 0

留位備用

評分

參與人數 19威望 +243 金錢 +991 實力 +244 信賴 +249 貢獻 +253 收起 理由
hk2002 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
bowlharder + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
呀鬼 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
nitenitetofk + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
appa + 11 + 30 + 11 + 11 + 15 辛苦晒,唔急!
邊撚度俊 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 辛苦哂
perfect + 7 + 20 + 8 + 8 + 8 我欣賞你
小西 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 多謝樓主,貢獻良多!
yuihh + 5 + 16 + 5 + 10 + 10 辛苦你們了
cestmavien + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
alexhu + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
負分進 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 小弟不才,辛苦狗仔兄
dupking + 15 + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Honey + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你,樓主辛苦你啦!
jakyuejai + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 加油慢慢黎,辛苦你了 XD
Rcfellow + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
nineghost2046 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
funnyboygirl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
CHANWINWIN + 15 + 60 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

dnmgch 發表於 2015-11-10 13:19
師兄所謂何事要另起爐灶?

舊台唔準在搵女手冊寫任何囡囡報告、咁仲有乜嘢好分享、留在舊台有冇意思、新台自由度高、所以在此重新開帖

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
負分進 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 6 反對 1

首頁報告重整已完成, 若發覺有出錯請告知一聲, 謝謝各位師兄們

評分

參與人數 18威望 +220 金錢 +930 實力 +218 信賴 +220 貢獻 +222 收起 理由
longer + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
appa + 9 + 30 + 11 + 11 + 11 我欣賞你
m16a4 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
yellowgreen229 + 5 + 35 + 3 + 7 + 9 勞苦功高
jc06061 + 15 + 50 + 13 + 11 + 11 我欣賞你
文哥 + 11 + 35 + 11 + 11 + 11 辛苦樓主
scmtb + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
負分進 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Templeton + 15 + 30 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
icic_123 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
devilb + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
80後 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
邊撚度俊 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
小西 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
tc1997 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
oceanstar + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 狗兄, 你是最巧的~
Honey + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 辛苦晒楼主
最愛貓貓 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 辛苦晒!

查看全部評分

回復 支持 6 反對 0

既然新台肯支持『忠實』報告,為咗新4台可以繼續發展落去、大家都要多d支持新4台有廣告嘅囡囡、(我就會盡量試新囡時、先揀新4台有廣告嘅囡囡來試)、重要多d向自己幫親嘅囡囡講、多咗人會睇新4台、希望佢地都在新4台落廣告………

(利益申報、我無收新台任何利益、只係想這個新落腳點可以繼續…………)

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +150 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
負分進 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
openacc + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 6 反對 0

dup 發表於 2016-7-14 11:24
以下報告原出自舊台揾女手冊  ,但已被封殺再無得睇,故在此再公開

原作者:CLSA

點會搬呢個帖來呢度架,係咪有病啊!

原作者已在在舊 4 台為個帖道了歉,然後個帖先消失的,消失原因不想估了,可能是管理團隊做野,可能是有囡囡投訴,甚至可能原作者自已申請刪文。總之人地已經對自已發言道了歉,點會又係度借屍還魂架!

在正常情況,如果有技師投訴師兄寫的報告,我們作為消費者同聲同氣,都傾向站在師兄一邊的,但今次如有技師投訴這篇文章,我一定站在技師這邊的。整篇「故仔」和原作者回文的字眼都對技師們諸多侮辱,人地自已坐埋一圍,又無去撩你,又無收你錢,關你叉事咩,做乜叫人「八婆」?人地都退役展開新生活了,做乜話人地係「釣到條水魚唔洗做嗰條囡」?大家在旁煽風點火既朋友,有無想過整件事情是將快樂建築在別人的痛苦身上?

小弟在樓主的 USB 長帖中雖然是 CD-ROM 多,但我都深切感受到樓主和這幾年能持續分享的師兄們言詞都十分尊重技師們,大家都會懷念一些失蹤了一排的技師,但當知道技師已退役,大家都是異口同聲說祝褔她,唔好騷擾人啦!這份尊重技師的風氣,和舊四這篇文章對技師的態度實在格格不入,甚至道不同,無計傾做隻的!

所以小弟斗擔請師兄刪走這「故事」的所有轉載,以維持 USB 新天地的良好氣氛。

我也請板主/樓主支技小弟的建議!新4台提供了一個公平公正的平台去讓技師們出廣告搵食兼讓大家開心交流,如果技師假骨,呃鐘,我地聲討他們是理所當然,這是新 4 台的正義之處,但如果在這類的私人活動上和技師們鬧得不娛快,那便不值得也不應該了!

能望大家能儘快回到分享 USB服務的正題上,而不會浪費資源在這些 gosship 上!

評分

參與人數 8威望 +58 金錢 +221 實力 +58 信賴 +56 貢獻 +58 收起 理由
kk_chan + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
kclac + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
神の左手 + 20 將我僅餘嘅分比晒你
handsomehui + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
邊撚度俊 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 我欣賞你
injhkg + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
CTK + 9 + 36 + 9 + 7 + 9 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 5 反對 0

再次呼籲 : 若各位師兄們慾向其他人攞囡囡聨絡方法, 請直接PM對方, 盡量不要在此回帖發問,多謝合作.

(明白大家唔係懶得PM, 只係諗住直接一點, 不過有時遇到當紅囡囡新上場, 個個問一次都幾十個相同發問, 似乎又浪費版面一點, 所以想一起養成良好習慣啫, 先行多謝各位合作)

補充 : 除非原來出報告師兄pm極都唔覆,咁就唯有公開在此問、這個當然理解)

評分

參與人數 5威望 +47 金錢 +150 實力 +33 信賴 +33 貢獻 +33 收起 理由
kowloontst + 10 我欣賞你
burce + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 收到ching ...
injhkg + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
appa + 3 + 10 + 3 + 3 + 3 絕對贊同
最愛貓貓 + 14 + 60 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

又發現好嘢推介 : 太子電約文迪
http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8041

樣貌 : 9/10  (白白靜、靚女、好笑容、30+)
身材 : 9/10 (瘦底、身材平均、皮膚白滑)
服務
part 1 : 9/10 (到位、最少二班中、美容院出身、美容院手勢、要重炮手就可能嫌力水差少少、但感覺到係好用心嘅………加分)
part 2 : 9/10 (手勢有點單調、但配合度很高、很滿足而回………剛出來做了幾天已有這個表現、遲些一定更美妙....等待)
環境 : 9.5/10 (超乾淨、新入伙、傢俬未齊………應該說: 有點潔癖、同我一樣………)
骨床 : 細骨床
性價比 : 15/10 (好身材、白滑、陀地靚女、揼骨唔錯、用靚香精油………足鐘有餘、好有禮貌、聲音好溫柔、同佢講完電話已經好有衝動搵佢)
返啅指數 : 10/10

趁囡囡初出來做、收費尙未敢貴、要試快手………好快會好難book
註 : 廣告相會給人印象是一個場幾個囡囡、但事實係只有一房一廳一個囡囡

評分

參與人數 5威望 +18 金錢 +135 實力 +18 信賴 +18 貢獻 +18 收起 理由
dupking + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 我欣賞你
lolusb + 1 + 4 + 1 + 1 + 1 用心發帖
邊撚度俊 + 1 + 10 + 1 + 1 + 1 即book
負分進 + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 用心發帖
stoned + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 4 反對 1

福樂 Winnie
地址 : 福樂15樓E2  
樣貌 : 順眼都幾靚....30左右(我估)
身材 : 平均唔肥同..個波得幾好渣
技術 : 手骨都ok架 ! 手力都唔差 ! 位好準...出火都OK..應冇全套
服務 : 足鐘 (60分鐘)!乾淨!
可以一試 $400 dup+hj (自動解甲)

評分

參與人數 3威望 +5 金錢 +14 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Honey + 2 + 4 + 2 + 2 + 2 用心發帖
kwuntongusb + 2 + 9 + 2 + 2 + 2 多謝好波winnie推介
dupking + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 中肯報告

查看全部評分

有冇師兄試過csw亞紫,歡迎狗仔兄開post

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +13 實力 +6 信賴 +5 貢獻 +6 收起 理由
kwuntongusb + 2 + 13 + 6 + 5 + 6 多謝師兄成為新台新帖第一個客人.

查看全部評分

回復 支持 反對

旺角電約"rose"報告

囡囡網址: 無 (地址近旺角中旅社)
樣貌 : 7.5/10 (雖然係中女、35+,但後生時都應該幾靚女、好笑容、有禮貌同親切感)
身材 : 8.5/10 (細細粒、身材平均、有上有下、胸前都算偉大、真波好軟熟)
服務 :
part 1 : 9/10 (夠力、落位準、用心揼、揼完鬆哂、應該最少二班中至頭)
part 2 : 7.5/10 (B餐交足功課、唔錫身、滿足而回)
環境 : 8/10 (地方乾淨企理、公司地方隱蔽、私隱度高)
骨床 : 細骨床
返啅指數 : 8/10
性價比 : 9/10 (足鐘)

總評 : 揼得幾好、身材good fit 大波、服務態度好、足鐘 (要後生的可以免問)
回復 支持 3 反對 0

dicky_ho 發表於 2015-11-9 23:52
有冇師兄試過csw亞紫,歡迎狗仔兄開post

歡迎dicky兄成為第一位vip會員、cwb好少去、或者其他師兄可以幫忙回覆
回復 支持 反對

hi, 狗仔兄,原來有新地方落腳,吾駛無家可歸

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +5 實力 +3 信賴 +3 貢獻 +3 收起 理由
kwuntongusb + 1 + 5 + 3 + 3 + 3 又在這裡見返班同路人、好開心.

查看全部評分

回復 支持 反對

多謝ching開post

以為可以繼續交流usb資訊
回復 支持 反對

Glad to see THE thread reborn!

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +3 實力 +1 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
kwuntongusb + 1 + 3 + 1 + 2 + 2 多謝師兄支持同鼓勵、歡迎繼續參與分享.

查看全部評分

回復 支持 反對

adddddddd 發表於 2015-11-10 00:19

冇地方落腳會身痕㗎……我揸咗好多支無比高膏喇

歡迎成為第二位新4台vip、俾個8折師兄以後食糖水
回復 支持 反對

adddddddd 發表於 2015-11-10 00:19

回復 支持 反對

kwuntongusb 發表於 2015-11-10 00:24

歡迎成為第二位新4台vip、俾個8折師兄以後食糖水 ...

多謝狗狗兄                                   .
回復 支持 反對

求真大波BM嘅樓上骨推介
回復 支持 反對

kwuntongusb 發表於 2015-11-10 00:01

多謝師兄分享
回復 支持 反對

kwuntongusb 發表於 2015-11-10 00:01

多謝師兄分享!! 去試試先
回復 支持 反對

恭喜狗仔樓主插新旗,稍後出包膠。

評分

參與人數 1威望 +4 金錢 +10 實力 +6 信賴 +6 貢獻 +6 收起 理由
kwuntongusb + 4 + 10 + 6 + 6 + 6 加定分等師兄報告

查看全部評分

回復 支持 反對

恭喜狗仔樓主插新旗,稍後出包膠。
回復 支持 反對

支持狗兄無私貢獻!

評分

參與人數 1威望 +7 金錢 +10 實力 +4 信賴 +7 貢獻 +5 收起 理由
kwuntongusb + 7 + 10 + 4 + 7 + 5 多謝paulsmall兄支持

查看全部評分

回復 支持 反對

支持師兄們的分享~
回復 支持 反對

終於有師兄開post等我拋磚引玉先
若干個月前係建興低層(唔記得實際幾多樓)遇過一個後生又dup得既,part1確實一流,但係好似係假波

回復 支持 反對

多谢师兄分享!!!
回復 支持 反對

恭喜狗仔ching, 得閒出翻個報告支持

評分

參與人數 1威望 +3 金錢 +10 實力 +4 信賴 +4 貢獻 +4 收起 理由
kwuntongusb + 3 + 10 + 4 + 4 + 4 加定分等師兄報告

查看全部評分

回復 支持 反對