請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1202|回復: 30

[酒店賽後報告] Taxi 婷婷 硬件不錯 服務不足

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
1) Name of Agent * : Taxi

2) 囡囡名稱/代號 * : 婷婷 (dm?半dm?)

3) 家用: 1200 x 2

4) 囡囡樣貌評價 * :  8 / 10
女女湖南人居廣州,AD八成,有d荳荳,長髮,報稱十八碎,素顏,天然美

5) 囡囡身材評價 * :  9 / 10
大約15x高,皮膚算滑唔算白,瘦底,C波十分好揸,淺啡中雲中的,有腰pat有肉,冇公仔

6) 囡囡服務評價 * :  - / 10 (dm?半 dm?)
入門見女女好笑容有禮,不用破冰,解甲後去浴室,冇要求水簫波推,bb車,上床我揸波啜舔的,有DJ有品鮑,女女冇乜反應冇乜交流,諗住到女女服務下,唔知女女唔識抑或hea又抑或水尾,基本上女女冇服務又唔想郁,好彩揸啜都可以硬,上套女女要落 ky,男上上膊揸啜加深插完成首Q,好彩今日狀態好,揸啜磨下會硬,次Q叫女女女上,同樣要 KY,零騎功,由我頂上去,主要可以睇下蕩奶同揸啜靚奶,轉返男上上膊深插,揸住波出曬火。

7)小插曲:冇

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.): 雜食

9) Agent 安排評語 : 妥貼

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +162 實力 +30 信賴 +30 貢獻 +30 收起 理由
joeywaihung + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
HGFoodieKing + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 中肯報告
alfred1999 + 5 + 12 + 5 + 5 + 5 加分補血

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
謝謝師兄分享
回復 支持 反對

c兄 點解咁貴 [  家用: 1200 x 2  ] =2400?
回復 支持 反對

Cool2010 發表於 2019-9-12 10:57
c兄 點解咁貴 [  家用: 1200 x 2  ] =2400?

ching身體好 連續2q
有體力 有財力
回復 支持 反對

師兄 呢個最多只能算半DM
始終有DJ有品鮑 都算勉強過得去
不過如果連環吹吸皮都冇 就真係太懶
要同AG反映番
回復 支持 反對

師兄有心有力!
如果小弟同一囡囡晤夠Feel第2Q出晤到!
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
alfred1999 發表於 2019-9-12 11:06
師兄 呢個最多只能算半DM
始終有DJ有品鮑 都算勉強過得去
不過如果連環吹吸皮都冇 就真係太懶

平心而論,女女有禮貌,但係欠主動又唔願郁影響交流互動,而且只有bb車,與廣告或期望有很大落差,影響整體感覺。

我見自己可以硬到,而女女冇主動錫蓮冇主動環吹,只係攬住唔想郁,所以冇再要求環吹趁仍硬住直接正場好過。

回復 支持 反對

eggo68 發表於 2019-9-12 12:22
平心而論,女女有禮貌,但係欠主動又唔願郁影響交流互動,而且只有bb車,與廣告或期望有很大落差,影響整 ...

我覺得呢個情況要同AG講番

Taxi通常會問你賽後評語
你到時應該如實講
咁等佢地同囡囡溝通番

btw師兄係去之前已經諗定要2q定臨時加鐘? 最後幾耐完場? 有冇催鐘?
回復 支持 反對

eggo68 發表於 2019-9-12 12:22
平心而論,女女有禮貌,但係欠主動又唔願郁影響交流互動,而且只有bb車,與廣告或期望有很大落差,影響整 ...

如果遇到ching呢個情況
宜家既我應該會禮貌地問囡囡
”宝宝可否吹一下? 我見到妳忍不住了”

回復 支持 反對

alfred1999 發表於 2019-9-12 12:26
我覺得呢個情況要同AG講番

Taxi通常會問你賽後評語

今次AG冇問服務評,我亦冇主動分映
女女有禮冇催鈡,但過程會比人感覺不集中,而且欠主動同唔願郁
回復 支持 反對

alfred1999 發表於 2019-9-12 12:32
如果遇到ching呢個情況
宜家既我應該會禮貌地問囡囡
”宝宝可否吹一下? 我見到妳忍不住了”

明白的,多謝提點。
在我而言其實吹不是重點,而係今次與女女欠互動交流,感覺欠理想。
回復 支持 反對

Taxi既女女 有時會有驚喜
回復 支持 反對

eggo68 發表於 2019-9-12 14:18
明白的,多謝提點。
在我而言其實吹不是重點,而係今次與女女欠互動交流,感覺欠理想。
...

我完全明白的 有時交流到唔到位 比有冇出到火更重要

在我而言,一般我係入房到沖涼前都會主動撩下囡囡破冰同讚下佢, 搵到話題後, 一般就OK
之前兩次DM都係囡囡唔想交流, 而且態度奇差, 瘋狂reject
回復 支持 反對

eat better next time
回復 支持 反對

alfred1999 發表於 2019-9-12 17:34
我完全明白的 有時交流到唔到位 比有冇出到火更重要

在我而言,一般我係入房到沖涼前都會主動撩下囡囡破 ...

我亦同你一樣,每次都會先破冰,而且通常都順利。

而今次我覺得女女亦有禮貌,溝通上冇乜問題,但係過程中嘅互動丶交流真係click唔到, 而且女女唔願郁。

回復 支持 反對

希望明天G運更好
回復 支持 反對

Sluk201302 發表於 2019-9-12 17:00
Taxi既女女 有時會有驚喜

其實taxi 係唔錯嘅ag, 之前幾個taxi女女亦十分之好,紫瀟丶菠綾丶粉黛都十分之好
回復 支持 反對

eggo68 發表於 2019-9-12 18:14
我亦同你一樣,每次都會先破冰,而且通常都順利。

而今次我覺得女女亦有禮貌,溝通上冇乜問題,但係過程 ...

只能說雞運唔好, 唔緊要, 明天吃更好
回復 支持 反對

謝謝師兄分享
回復 支持 反對

覺得是半dm, 因為女女唔想郁,欠互動,好比和殭屍ml
回復 支持 反對